Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Е го, пикльото

усещам доберманското в кръвнишкия му поглед...

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

вързах краставиците, остана ми утре да околтуча доматите и да наръся всичко.

поуморих се се физически и мисля, че е време да се обръсна и да отивам на работа.

аз пък заседнах на едно гости и така ми се омота главичката..................

а така се натъпках със сельодка...........

ти работи - аз ще поспя

Доде са наведе човек да я вземе и усеща, че я заработва.... :huh:

Или като ония един клептоман и един манаф дет се озовали на вратата на рая и шефа им рекъл: - Пускам ви в рая, но ако прегрешите отивате в ада за вечни времена. Помислили малко двамата и се съгласили. Влезли в рая , поразходили се малко и по едно време клептомана видял на земята един портофейл... поогледал се малко и тъкмо да се наведе да го вземе, манафа креснал: - Стой...а се наведеш да го вземеш, а изгоряхме и двамата...

баси, две страници съм изпуснала :no-no:

Или като ония един клептоман и един манаф дет се озовали на вратата на рая и шефа им рекъл: - Пускам ви в рая, но ако прегрешите отивате в ада за вечни времена. Помислили малко двамата и се съгласили. Влезли в рая , поразходили се малко и по едно време клептомана видял на земята един портофейл... поогледал се малко и тъкмо да се наведе да го вземе, манафа креснал: - Стой...а се наведеш да го вземеш, а изгоряхме и двамата...

Съдели един по-дърт и от мене, за изнасилване на малолетна. И адвокатката му, за да докаже, че не е вярно, му смъкнала гащите и размахала члена му пред съдията.

- Как може с тоя умрял уй, да изнасили тва младото

А дядото и прошепнал:

- Бързо ми го пускай, че ще загубим делото.....

ти гледай да не изпуснеш нещо на земята, че изгоря не само  ти  :ph34r:

разликата между момченцата и момиченцата е че момченцата се навеждат, а момиченцата клякат :whist:

пък и момиченцата принципно не драматизират чак толкова едно навеждане :D  :D  :D

Така си е.След първата брачна нощ се разхожда по мегдана с цвете зад ухото и си подпява.Я да знае цЕло село,че снощи са ме чукали-носа нЕма да си подам навън... :ph34r:

Съдели един по-дърт и от мене, за изнасилване на малолетна. И адвокатката му, за да докаже, че не е вярно, му смъкнала гащите и размахала члена му пред съдията.

- Как може с тоя умрял уй, да изнасили тва младото

А дядото и прошепнал:

- Бързо ми го пускай, че ще загубим делото.....

Като каза съд...

Мъж и жена се развеждат по искане на жената. Съдията я пита за причините за развода. - Ами той все ме чука отзад - казва жената. Цялата зала избухва в смях. При това съдията извиква: - Тишина в залата! Какво се смеете, знаете ли колко боли...

къдей Белинда да и кажа нещо? :rolleyes:

че боли ли ?  :whist:

шъ я дразня :whist:

• Автор

къдей Белинда да и кажа нещо? :rolleyes:

Слушам........

Слушам........

пък да ти кажа, днес срещнах една комшийка и тя ми каза че съм напълняла :)

Разправят,че болката е поносима,ама срамът бил голЕм... :ph34r:

Зависи от коя страна си :D

Хаххахахахах! Искаме снимков матриал. Иначе мене непрекъснато ми го казват :D

Хаххахахахах! Искаме снимков матриал. Иначе мене непрекъснато ми го казват :D

нещата при нас с Белинда са по-сложни и незабележими :D

Досега съм се занимавал с 12 годишно момче кьор кютюк пияно.След няколко дни завършвало 5-ти клас и с братовчедите решили да се напият по този случай - та в кома след като поред пили водка, мента, вино и завършили с бира.

Досега съм се занимавал с 12 годишно момче кьор кютюк пияно.След няколко дни завършвало 5-ти клас и с братовчедите решили да се напият по този случай - та в кома след като поред пили водка, мента, вино и завършили с бира.

Ауууууууу... То по-добре да беше пило чист спирт бе... ужас........

добре, бе

тез деца родители нямат ли да им фърлят една гора бой и да им избият това от кратуните глупави? :mad:

• Автор

Е,штъ търпя, кво да правя....

Разправят,че болката е поносима,ама срамът бил голЕм... :ph34r:

А бе не винаги е така, явно...

Една мома се жени. Младоженците се прибират в спалнята, докато роднините празнуват на двора. Изведнъж момата изскача от спалнята разплакана, намира баща си и казва: - Тате, тате! Той иска да ме чука отзад! - Дъще, виж... Сега, така както си, дупето ти е като монета от 10 стотинки. Като ти направи това мъжът ти, ще стане като монета от 50 стотинки. Е кажи ми сега, струва ли си за 40 стотинки да се карам със зетя?

:D

Е,штъ търпя, кво да правя....

:*

претеглих се на кантара - 55кг.

добре, бе

тез деца родители нямат ли да им фърлят една гора бой и да им избият това от кратуните глупави? :mad:

родителите се хилят отвън и викат :"е, деца са, какво да ги правиш - нали не били наркотици"

А бе не винаги е така, явно...

Една мома се жени. Младоженците се прибират в спалнята, докато роднините празнуват на двора. Изведнъж момата изскача от спалнята разплакана, намира баща си и казва: - Тате, тате! Той иска да ме чука отзад! - Дъще, виж... Сега, така както си, дупето ти е като монета от 10 стотинки. Като ти направи това мъжът ти, ще стане като монета от 50 стотинки. Е кажи ми сега, струва ли си за 40 стотинки да се карам със зетя?

:D

а, а, а //// :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.