Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Колеги извинявайте че се намесих, но имам въпрос към  този "войник". Я си кажи честно с каква версия на Windows си и от къде си я свалил. Ако ще пишеш, то напиши го честно, а не да лъжеш!

Ако дори се сети точно кой е свалил - да види коментарите :D

• Автор

Няма да усетиш разлика , пробвай това  при съвременна машина и диск едва дали ще се усети разлика :no-no:

ПП. По добре изпълни това .

Трябва ли да сваля този драйвер, за SATA2? не съм запознат, много с тези неща.

Ами щом има такива проблеми , за да спре агонията , свали си читаво копие и драйвери от производителя  :D а сега го инсталирай , няма какво да губиш .

• Автор

Ако дори се сети точно кой е свалил - да види коментарите :D

Този свалих:  

http://zamunda.net/details.php?id=262874&hit=1

Този свалих:  

Аз работя с тоя и нямам проблеми , да не говорим на колко машини е заминал :)

ПП. А обновен ли е ? аз си го обновявам , въпреки че много го плюват :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Аз работя с тоя и нямам проблеми , да не говорим на колко машини е заминал :)

Как да сваля програмата която ми даде по-горния пост.?

Как да сваля програмата която ми даде по-горния пост.?

:)http://www.piriform.com/defraggler/download/standard

старт на зеления :)

• Автор

Освен, в понеделник ще купя още 2 GB рам, памет

Сега аз ще спестя много главоболия на колегите, помагащи на теб и самия теб! Ти си "онова" момче, регистрирало се през края на 2011 година с многото никове от "Хасково". Не че имам нещо против, но тогава ти имаше много сериозни ежедневни проблеми с твоите компютри и качваше по тях всевъзможни драйвери и програми. А за Windosa  те попитах, защото съм убеден, че си отворил "Замундата" и си дръпнал каквото ти се е набило на очи, без дори да прочетеш някакъв коментар за предлаганата операционна система, която в 98% от намерените в "замунда" нищо не става от нея.Даже не знаеш, че е трябвало да си дръпнеш непипана версия, която по съкращения сега както пишех и ми изчезна от акъла /4 букви/Вземи и си опиши всички компоненти, с които разполагаш и пусни една тема в "сглобяване на компютър, но когато ти се обяснява от колегите, следвай техните инструкции и не прави технически опити, защото хич не са ти ясни нещата. Тук отново е мястото да ти кажа! Нямам нищо против теб, само се старая да ти помогна и аз. Снощи сам видя на лични и сигурно си се убедил. С твоите "сглобки объркваш не само себе си, а и хората, които ти отговарят по темите. Бъди уверен и не ми се обиждай!

Аз съм със два и ми стигат на лаптопа :D

post-1048-0-39343300-1371324976_thumb.jp

ПП. На таба - здраве - можеш да видиш и състоянието

• Автор

Аз съм със два и ми стигат на лаптопа :D

Публикувано изображениеБез име.jpg

ПП. На таба - здраве - можеш да видиш и състоянието

Публикувано изображение

Сега аз ще спестя много главоболия на колегите, помагащи на теб и самия теб! Ти си "онова" момче, регистрирало се през края на 2011 година с многото никове от "Хасково".

Оо, да :) единия ник му беше палмал :D

• Автор

Сега аз ще спестя много главоболия на колегите, помагащи на теб и самия теб! Ти си "онова" момче, регистрирало се през края на 2011 година с многото никове от "Хасково". Не че имам нещо против, но тогава ти имаше много сериозни ежедневни проблеми с твоите компютри и качваше по тях всевъзможни драйвери и програми. А за Windosa  те попитах, защото съм убеден, че си отворил "Замундата" и си дръпнал каквото ти се е набило на очи, без дори да прочетеш някакъв коментар за предлаганата операционна система, която в 98% от намерените в "замунда" нищо не става от нея.Даже не знаеш, че е трябвало да си дръпнеш непипана версия, която по съкращения сега както пишех и ми изчезна от акъла /4 букви/Вземи и си опиши всички компоненти, с които разполагаш и пусни една тема в "сглобяване на компютър, но когато ти се обяснява от колегите, следвай техните инструкции и не прави технически опити, защото хич не са ти ясни нещата. Тук отново е мястото да ти кажа! Нямам нищо против теб, само се старая да ти помогна и аз. Снощи сам видя на лични и сигурно си се убедил. С твоите "сглобки объркваш не само себе си, а и хората, които ти отговарят по темите. Бъди уверен и не ми се обиждай!

Защо в сглобяване на компютър? това е хардуерен проблем? В подписа съм описал всичко с което разполагам.!

Да. Прав си аз съм този от "Хасково" , просто исках да започна на чисто вече, без гл*пави теми и т.н. За това си смених ник/а и станах по-сериозен. Не се обиждам. Просто някой неща не са ми пределно ясни, искам единствено да си оправя проблема/ите. Ако не искате да ми помогнете, ще ви разбера

Темата, може да се заключи, разбрах, че вече никой не иска да помогне. Отново се извинявам, че ви излъгах.

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Защо в сглобяване на компютър? това е хардуерен проблем? В подписа съм описал всичко с което разполагам.!

Да. Прав си аз съм този от "Хасково" , просто исках да започна на чисто вече, без гл*пави теми и т.н. За това си смених ник/а и станах по-сериозен. Не се обиждам. Просто някой неща не са ми пределно ясни, искам единствено да си оправя проблема/ите. Ако не искате да ми помогнете, ще ви разбера

Напротив! Ще ти помагаме и то много повече, защото от "онова момче през 2011 почти не е останала следа. Наистина си се променил много и си личи. Аз така те посъветвах за този раздел, защото в него има много, ама много- добри колеги, които наистина правилно ще те посъветват за всеки един компонент и няма да съжеляваш. Два пъти са ми правили конфигурации, сега им беше третият и трябва да ти кажа, че са много добре запознати със почти целият хардуер, който се предлага на пазара - и стар и нов.Няма да бъдеш подведен. И още нещо. Защо именно теб съветвам за това. Видно е и е явно, че винаги разполагаш с някой лев. Значи, най- разумният вариант за компютър, е ти да попиташ, а те да ти помогнат със съвет и да ти го сглобят с гаранцията в някой магазин. И после ще викаш и на ТЯХ/колегите/ и на мен - БЛАГОДАРЯ!Другият вариант е да потрошиш много пари за глупости, което предполагам, че и на теб няма да ти хареса. И за последен път - към теб нямам ни най- малко лоши чувства. Просто наистина си се променил, но това че си останал с впечатление, че не съм разбрал за "онова момче" бъди уверен, че се лъжеш.От мен успех!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Напротив! Ще ти помагаме и то много повече, защото от "онова момче през 2011 почти не е останала следа. Наистина си се променил много и си личи. Аз така те посъветвах за този раздел, защото в него има много, ама много- добри колеги, които наистина правилно ще те посъветват за всеки един компонент и няма да съжеляваш. Два пъти са ми правили конфигурации, сега им беше третият и трябва да ти кажа, че са много добре запознати със почти целият хардуер, който се предлага на пазара - и стар и нов.Няма да бъдеш подведен. И още нещо. Защо именно теб съветвам за това. Видно е и е явно, че винаги разполагаш с някой лев. Значи, най- разумният вариант за компютър, е ти да попиташ, а те да ти помогнат със съвет и да ти го сглобят с гаранцията в някой магазин. И после ще викаш и на ТЯХ/колегите/ и на мен - БЛАГОДАРЯ!Другият вариант е да потрошиш много пари за глупости, което предполагам, че и на теб няма да ти хареса. И за последен път - към теб нямам ни най- малко лоши чувства. Просто наистина си се променил, но това че си останал с впечатление, че не съм разбрал за "онова момче" бъди уверен, че се лъжеш.От мен успех!

Точно там е проблем/а , че сега не мога да отделя нито един лев, просто ще изтегля от малкото ми спестявания, за нещо до 50-100 лв. Просто сега майка ми я приемат в болница и ще идат много, разходи за това искам поне временно, да изкарам още с този компютър. Знам, че няма да бъда подведен един път ми направиха една конфигурация, и останах много доволен, просто се наложи да я продам подари финансови причини. Всеки един от вас, е попадал в ситуация, когато някой близък за вас човек, се нуждае от операция, вие няма ли да направите всичко, само и само човекът, който е бил до вас, в най-лошите ВИ, мигове да му помогнете. За това го казвам, пак поне да изкарам още малко с този компютър, ако трябва даже ще забравя за игри всичко. Моля ВИ, помогнете.

П.с. Не искам да си помислите нещо, от рода "той иска да го съжаляваме и т.н. глупости. Просто ако може да ми помогнете да го оправя проблем/а , ако не ще го карам така и това е.

Събери си всички необходими драйвери за дъното и аудио и видеокартата, ако имаш друг диск, в който си сигурен че е работещ, смени го и през FORMAT, след което си качи Windows XP SP3, но този път гледай и чети, като го сваляш.Аз бих предпочел него за тази конфигурация, но тук може и други колеги да си кажат мнението.Започни всичко на ЧИСТО. И бавно, без да бързаш и с мисъл!

• Автор

Събери си всички необходими драйвери за дъното и аудио и видеокартата, ако имаш друг диск, в който си сигурен че е работещ, смени го и през FORMAT, след което си качи Windows XP SP3, но този път гледай и чети, като го сваляш.Аз бих предпочел него за тази конфигурация, но тук може и други колеги да си кажат мнението.Започни всичко на ЧИСТО. И бавно, без да бързаш и с мисъл!

Ама, това е , че вече 2 год. съм с 7-цата и искам, да бъда с него, един от колегите ми, каза, че може да е зареди малката рам памет? от 2 ГБ  инсталирал съм всички драйвери, почистих слотовете за рам паметта, почистих захранването,хард/а, дъното,вентилаторите,смених термопастата, даже и записвачката изкарах и почистих и нея, всичко за което се сетих направих. Тествах, хард/а с програмите който ми дадохте, после почистих два пати с "CCleaner" , инсталирах пак драйверите на ново, рестартирах, но проблем/а с интернет/а си остава и забиването/забавянето.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.