Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешно ми трябва есе на тема "приятел в нужда се познава" или...

Featured Replies

Тоест вие ме нападате, че не мога да напиша есе на тази тема, и само заради мене обвинявате цялото образование... Страхотна логика!!! После "в чужбина ни представят циганите и затова всички ни мислят за лоши хора", докато вие точно това правите, а сте възрастни и се предполага да сте по- умни...

А като ти гледам снимката, сигурно знаеш едното значение на думата "подлог" и то не това, което се учи в училище ;)

Никой не те напада. Просто не си учил и не си чел, затова не можеш да го напишеш. Никой не казва също че си и глупав. Колкото до образованието няма да го коментирам. Там проблемите са други и доста сериозни. 

Ще ти дам само един съвет от мен - Много добре си помисли какво ще учиш и с какво ще се занимаваш. Наблегни поне на това нещо, за да не плачеш после след време.

Логиката е в това че вие не сте единствен(а) който желае някой друг да му свърши работата. За да не ни отъждествяват с цитираните трябва да имаме знаещо и можещо младо поколение. А такова не се създава като някой друг им върши работата

Проблема е, че младото поколение това не го разбира. А и ако аз съм на мястото на учителя веднага мога да разбера дали това есе е писано от ученика или не.

...

Проблема е, че младото поколение това не го разбира. ....

В такива моменти се сещам за една кратка притча: Дай на човека риба и той ще е сит цял ден, научи човека да лови риба и той ще е сит цял живот :)

Моята първа любов ми каза, че не може да прави секс с мене, защото не съм взимал заплата и съм нямал жилище, ама ако взема да ти напиша есе по темата, усещам, че оценката ти по БЕЛ за годината накрая никак няма да ти се хареса. ;)

Е без подробности де ;)

- ....., а сте възрастни и се предполага да сте по- умни...

Страхотна логика!!! 

Тоест вие ме нападате, че не мога да напиша есе на тази тема, и само заради мене обвинявате цялото образование... Страхотна логика!!! После "в чужбина ни представят циганите и затова всички ни мислят за лоши хора", докато вие точно това правите, а сте възрастни и се предполага да сте по- умни...

А като ти гледам снимката, сигурно знаеш едното значение на думата "подлог" и то не това, което се учи в училище ;)

едно е да поискаш съвет,защото не знаеш как да започнеш.Всички сме писали есета и знаем колко е трудно да "запалиш".Съвсем друго е да ни караш да ти го напишем цялото.

Какво общо имат тук циганите и хората в чужбина?

Възрастта не винаги е синоним на знание.

Просто си признай,че те мързи да го направиш и вместо да се забиеш пишейки в стаята ти,си решил че е по лесно някой друг да ти го напише,докато ти играеш на плейстейшъна.

В помагало, има много полезен материал, с който може да се направи едно хубаво есе, но кой ще плати?

То пък все едно е задължително да се плаща :D

Към автора на темата: Момчето, забрави даже, че е пуснал тема, няма смисъл вече да се спами. Както казах, аз в понеделник, ще чакам от теб отговор, да видим какво си направил. Приятен ден.

• Автор

едно е да поискаш съвет,защото не знаеш как да започнеш.Всички сме писали есета и знаем колко е трудно да "запалиш".Съвсем друго е да ни караш да ти го напишем цялото.

Какво общо имат тук циганите и хората в чужбина?

Възрастта не винаги е синоним на знание.

Просто си признай,че те мързи да го направиш и вместо да се забиеш пишейки в стаята ти,си решил че е по лесно някой друг да ти го напише,докато ти играеш на плейстейшъна.

Ако имах възможността за плейстеъшън нямаше да съм тука ;) аз написах "може ли помощ" не "дайте ми цялото есе и ми говорете мъдрости"

Ако имах възможността за плейстеъшън нямаше да съм тука ;) аз написах "може ли помощ" не "дайте ми цялото есе и ми говорете мъдрости"

Така ли?И защо никъде не видях твои идеи или поне нещо,което ти сам си написал.

Я стига дете да не мислиш,че падаме от Марс.Знаеш ли колко като тебе познавам,че ми се и оправдаваш.

Добре предлагам ти да ти помогна,дай идеи и ти пиши а аз ще ти помагам.

аз написах "може ли помощ"

Изясни какво разбираш под "помощ" - какъв вид помощ искаш? Всички останахме с впечатление, че очакваш някой тук да напише въпросното есе вместо теб. Това е доста нагло, не мислиш ли? По-горе колегите ти дадоха линкове към примерни есета. Прочете ли ги?

да бе да,ще прочете.Аз му предложих помощ,ама той да пише и аз само да му помагам и се покри.

• Автор

написах си есето

написах си есето

Браво,надявам се сам да си го написал.

Използвай думите ни като един вид съвет и не се сърди,като пораснеш ще го разбереш по добре,когато си търсиш работа.С всеки изминал ден се изискват по-образовани и знаещи работници.

Бъди ценен кадър както за бармат,така и за директор на мултинационална фирма.Т.е.знай от всичко по колкото можеш,защото този живот е безмилостен за неуките.Няма качествена работа за всички,запомни го.

Пожелавам ти късмет.

Така ли?И защо никъде не видях твои идеи или поне нещо,което ти сам си написал.

Я стига дете да не мислиш,че падаме от Марс.Знаеш ли колко като тебе познавам,че ми се и оправдаваш.

Добре предлагам ти да ти помогна,дай идеи и ти пиши а аз ще ти помагам.

Да да. И аз си помислих че така ще стане.  :)

Браво, трудно ли беше? мисията невъзможна ли беше да го напишеш.? Тъ каква оценка изкара? 

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Автор

Писа ми шест

Писа ми шест

А ако беше написал есе по двете теми, щеше да ти напише - 12 и право да прескочиш следващият клас

• Автор

к

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.