Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мисля, че съм заразен

Featured Replies

• Автор

Добре, до утре! MSE, нищо не намира? нали няма опастност, това чудо ако стой до утре?

• Отговори 70
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще трябва да върнем един файл, изтрит по погрешка от ComboFix. Oтворете notepad и с copy/paste поставете следната информация:

Dequarantine::c:qooboxquarantinecwindowssystem32frapsvid.dll.virquit::

Запазете файла с име CFScript и го провлачете и пуснете в Combofix (както на картинката отдолу):

Публикувано изображение

Публикувайте лог файл в следващия си коментар.

• Автор

Това ми излезна: Извинявай, @nologo , но интернет/а става все по-зле, само прекъсва ...? а сега програмата "MiniToolBox", не се използва? c:qooboxquarantinecwindowssystem32frapsvid.dll.vir -> c:windowssystem32frapsvid.dll ( 65536 bytes )

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Това вероятно е заради ComboFix. Следва:
1. Отворете Start → в полето за търсене с Copy/ Paste въведете следната команда, маркирана в синьо:
Combofix /Uninstall

Ако решите да я въведете ръчно, има място между Combofix и /Uninstall. Снимка:

Публикувано изображение

След това натиснете ОК или Enter и изчакайте деинсталацията на ComboFix.

2. Изтеглете OTC.exe и го стартирайте. Натиснете бутона CleanUp!. Рестартирайте компютъра, ако ви попита!

3. Изтеглете Delfix.exe и го стартирайте. Сложете отметка пред Remove disinfection tools и натиснете бутона Run. Инструментът ще се самоизтрие, след като приключи работата си.

Изтрийте логовете и програмите, които използвахме в темата, ако има останали. Пишете дали сте завършили с почистването. След рестарта не би трябвало да има проблем с Интернет. Ако има, пишете.

• Автор

Излезна ми това: Излезе също така някакъв лог файл:

# DelFix v10.3 - Logfile created 14/06/2013 at 13:43:04
# Updated 08/06/2013 by Xplode
# Username : Georgi - GEORGI-PC
# Operating System : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 (32 bits)

~ Removing disinfection tools ...

Deleted : C:DeQuarantine.txt
Deleted : C:UsersGeorgiDesktopMBR.dat
Deleted : C:UsersGeorgiDesktopResult.txt
Deleted : HKLMSOFTWARESwearware
Deleted : HKLMSYSTEMCurrentControlSetEnumRootLEGACY_ASWMBR

########## - EOF - ##########

Публикувано изображение

• Автор

Значи, всичко се премахна успешно. Но в локален диск C:/ ми се появиха някакви папки? Интернет/а стана още по-зле? някакви предложения. Едвам зарежда страницата на калдата. Снимка от "speedtest" , проблеми започнаха от както инсталирах една от програмите който ми даде.

Публикувано изображение                     Публикувано изображение

Сега ще опитаме да оправим нета. Изтеглете Complete Internet Repair 1.3.2.1322 (32 Bit). Разархивирайте и стартирайте приложението CIntRep. Поставете всички отметки, без следните две: Clear Windows Update History и Repair Windows/ Automatic Updates. Натиснете Gо. Изчакайте програмата да завърши работата си. След това пишете дали има резултат.

• Автор

Има ефект, вече страниците ми се отварят,много по-бързо от преди, освен страниците на калдата,фейсбук и още 2-3 който, пак зареждат/отварят , много бавно, иначе има малко промяна. Странно, и преди сте ми помага ли със същите програми, за сканиране на вируси, нямал съм този проблем, сега какво стана :speak: 

Публикувано изображение

• Автор

Не със кабел съм. Няма проблем, случват се и грешки, ако можеш да ми помогнеш, ако няма да може да се оправи проблема, да стой така.

Само за проба:
1. Инсталирайте една добавка за Mozilla Firefox: Ghostery

2. Изтеглете MVPS HOSTS от тук, разархивирайте и стартирайте като администратор файла mvps.bat

Рестартирайте и пишете дали има ефект.

• Автор

Само за проба:

1. Инсталирайте една добавка за Mozilla Firefox: Ghostery

2. Изтеглете MVPS HOSTS от тук, разархивирайте и стартирайте като администратор файла mvps.bat

Рестартирайте и пишете дали има ефект.

Работя, само с браузъра Opera , мозила тук таме с opera , съм вече почти 2-3 години, и съм свикнал само с нея, пробвах с по-стара версия, проблема пак е същия.

P.s. Стартирах, проложението като администратор, излезе ми следното нещо натиснах "Ентер" , рестартирах

P.s. Системата взе, че започна да работи малко по-бързо, страниците който не ми се отваряха взеха да се отварят г/д за 3-6 секунди. преди се отваряха за 10-20 секунди...?

Публикувано изображение

P.s. Системата взе, че започна да работи малко по-бързо, страниците който не ми се отваряха взеха да се отварят г/д за 3-6 секунди. преди се отваряха за 10-20 секунди...?

Това не е нормално, явно има някакъв проблем. Затова нека да опитаме с Repair Winsock & DNS Cache
  • Автор

Това не е нормално, явно има някакъв проблем. Затова нека да опитаме с Repair Winsock & DNS Cache

Сега, пък започнаха страниците да не ми се зареждат,до края и пак почна забавяне, гати късмета 

Публикувано изображение

Цццц, всичките програми съм ги пробвал, даже последната я пуснах преди десетина минути - никакъв проблем. Няма да е лошо един рестарт, все пак. Може да се изчисти кеша на браузърите и после един CCleaner - анализ и почистване (без регистър).

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

Цццц, всичките програми съм ги пробвал, даже последната я пуснах преди десетина минути - никакъв проблем. Няма да е лошо един рестарт, все пак.

Ще рестартирам, само програмата да завърши сканирането (говоря за тази програма "Repair Winsock & DNS Cache") , че бях излезнал за малко до входа да посрещна баща ми от път, и до сега още зарежда.

• Автор

Цццц, всичките програми съм ги пробвал, даже последната я пуснах преди десетина минути - никакъв проблем. Няма да е лошо един рестарт, все пак. Може да се изчисти кеша на браузърите и после един CCleaner - анализ и почистване (без регистър).

Не ми дава да изчистя кеша.? Почистих и с CCleaner, сега ще чакам да завърши сканирането и ще рестартирам.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.