Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мисля, че съм заразен

Featured Replies

• Автор

Готово, спрях я от Task Manager, интернет/а стана още по-зле?

• Отговори 70
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Изчистете кеша на браузърите, пуснете CCleaner и пак рестарт. Ще помисля, доста странно поведение на Windows...

Добре, искам само да ти кажа, че уиндоус/а е 7-ца изтеглен от маймунката. Ако е важно де.

• Автор

В момента това не е проблем. Само с Опера ли е бавен нета?

Ми както казах, най-вече ползвам Opera, но сега пробвах и с мозила, и там е така. А преди да ползвам/е твойте програми, проблем/а го нямаше. Но ако не може да се оправи, да стой така, ще свикна.

Публикувано изображение

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Програмите не са мои, до сега не съм имал подобни случаи с тях. Сега се опитвам се да помогна, пробвам още един вариант на моя комп. Ако не желаете да продължим нататък, пишете.

• Автор

Не, не аз искам да си реша проблем/а, но ако на теб, вече не ти се занимава, това исках да кажа.  П.с. Рестартирах, компютъра сега нещата са по-добре,но сега пак браузъра взе да прави проблеми... Иначе с страниците, вече г/д по-бързо зареждат.

О.К. Току-що пробвах 100% работещ вариант за поправяне на Winsock и DNS, както и на други дреболии. Направи ми впечатление някакъв дребен проблем с дял от харддиска, затова няма да е лошо да се пусне проверка с програмата по-долу ( виж стъпка 2).

Ето какво предлагам:
Изтеглете Windows Repair All in one (виж надписа Installer (5.30 MB)). Инсталирайте приложението и го стартирайте.

От стъпка 2 → стартирайте Check Disk
Публикувано изображение

От стъпка 3 → стартирайте SFC
Публикувано изображение

от стъпка 4 направете бекъп на системата натискайки Create (под System Restore) и backup (под Registry Backup).
Публикувано изображение

от Start Repairs натиснете Start и сложете следните шест отметки, както е показано на снимката:
Публикувано изображение

Сложете отметка пред restart system when finished и натиснете Start.

Забележка: вероятно програмата ще работи доста време, около половин час. Бъдете търпеливи и изчакайте да завърши работата си. Пишете дали има ефект.

О.К. Спрете програмата и я деинсталирайте. Досега не съм (сме) имали проблем с нея. Пожелавам ви приятна вечер. Утре ще се опитам да възстановя няколко записа в регистрите.

• Автор

Добре, а нали няма проблем, да играя на CS, и да работя спокойно на компютъра?

Добре, а нали няма проблем, да играя на CS, и да работя спокойно на компютъра?

Не съм сигурен за Counter Strike заради чийта, който изтрихте. Пробвайте.

• Автор

Не съм сигурен за Counter Strike заради чийта, който изтрихте. Пробвайте.

Смисъл, мога ли да играя спокойно, или не? Да го премахна ли, докато приключим с сканиранията? П.с. Сега на интернет/а му стана нещо още по-бавно зарежда.. Ужас

• Автор

Приключихме със сканиранията. Ако намеря решение за нета, ще пиша тук. Няма да използвам програма.

С да или не. Мога ли да играя? да премахна ли програмите с който работих ме? П.с. Сега на интернет/а му стана нещо още по-бавно зарежда.. Ужас

• Автор

Откъде да знам дали Counter Strike ще тръгне? Нали написах по-горе да пробвате? Изтрийте програмите и логовете, ако има останали.

Тръгва без проблем. Сичко вече е ок, освен интернет/а , да не бяхме използва ли този инструмент.

• Автор

Извинявай, но компютъра стана още по-зле , клиповете почнаха да не ми се отварят, какво стана? леле @nologo , моляте помогни ми от както използвах последната програма "Windows Repair All in one" 

Аз дадох инструкция да прекратите работата с програмата, виж предната страница от темата!

Отново същата работа със забавяне и пр., както преди месец. Дадох мнение ето тук. Според логовете от някои програми и според мен проблемът е в HDD. Ако желаете, пишете във вашата тема от хардуерния раздел. Проблемът с премахването на зловреден софтуер е приключен. Приятна вечер!

• Автор

Какво общо има интернет/а с хардуер проблем? Проблема се получи след като ползвахме последните програми.? Сега аз ли съм виновен? Аз прекратих работа с програмите който ми даде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.