Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Монитор Dell D1025TM

Featured Replies

Преди седмица ми се повреди LCD монитора и един познат ми даде този Dell. Монитора е използвам в една фирма както и да е проблема с него е че когато го включих забелязах, че RGB гамата е много лоша. Цветовете излизат едни от други Това как мога да го оправя или самия монитор трябва да се носи на ремонт? Ползвам Windows 8 Видео картата ми е Ati Radion HD 3850 Не съм инсталирал драйвера на видео картата защото имам проблем с апликацията на Skype и WEB камерата когато съм с него. Моля дайте ми съвет защото не знам какво да правя.

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

1. Влез в настройките на монитора и избери опцията: "Restore Defaults".

2. Ако не си инсталирал драйвера на видеокартата го направи. Не знам как очакваш монитора да работи добре.

Имам предложене -

разгледай видеото и се поинтересувай дали някой предлага въпросната услуга.

Освен това прочети ето тези 2 материала:Калибриране на монитори ,  както и Калибриране на монитори – II част

Ако наистина проблема ти не се разреши по този начин има по сериозен проблем.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Автор

1. Влез в настройките на монитора и избери опцията: "Restore Defaults".

2. Ако не си инсталирал драйвера на видеокартата го направи. Не знам как очакваш монитора да работи добре.

Направих го още в началото Преди малко инсталирах и драйверите Проблема остана Цветовете излизат на около 1 мм от очертанията си

Направих го още в началото Преди малко инсталирах и драйверите Проблема остана Цветовете излизат на около 1 мм от очертанията си

Както казах и преди и ще повторя и сега няма да е никак зле да отидеш да ти калиброват дисплея. След това ще разбереш какво ще стане. Ако след калибрацията проблемите ти останат значи проблема е по сериозен.

проблемът ще си остане, защото мониторът е хардуерно разфокусиран (ако правилно съм разбрал проблема - разминаване между цветовете по контурите на обектите)... обаче не мисля че в някой ще се хванат да ти оправят фокуса...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Както казах и преди и ще повторя и сега няма да е никак зле да отидеш да ти калиброват дисплея. След това ще разбереш какво ще стане. Ако след калибрацията проблемите ти останат значи проблема е по сериозен.

Аз съм от Нова Загора Колко лв е тази услуга? Видях че се прави софтуерно с някакъв апарат от клиповете които си линкнал

Всеки случай цената не се оправдава като се има в предвид че монитора втора ръка се намира за 15/20 лева .

ПП. ;) дори май съм се по изхвърлил :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Така е Ще изчакам да видя как се развива случая ми с моят LCD монитор в серивиза. Ако проблема му не може да се реши ще взема нов 22 инча Свикнах на неговия DVI и най малкия лош цвят ме дразни, но какво да направя така се случи Ще карам извество време с аналогов сигнал. Живот и здраве дано се оправят неща ми Жалкото е че се вкарвам в неправидени разходи...

• Автор

Проблема с разминаването на цветовете го оправих от някаква настройка Moire в менюто на монитора. Само не мога да си обясня защо като се резетне не дава най доброто по заводски настройки а ми сам трябва да си го нагласяш в менюто

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.