Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LAPTOP до 1600лв геймърски някаква идея ако може ?

Featured Replies

Специално теб не съм ....................

Може би съм се заблудил защото поста ви е след мой и не става особено ясно на къде е насочен или защото се намесвате се по средата на спор и изказването ви е в подкрепа на тезата че даваш 1600лв и оттам нататък всичко е цветя и рози играеш и си пееш ........... Да ама не реалността е малко по различна.

За два три месеца ползване на една машина няма как да си съставите достоверно мнение за възможностите и, а аз на базата на повечкото бройки на който съм видял недостатъците от коментираната серия си мисля че има право да имам собствено становище различно от вашето.

Де да беше реалност стандарта ни да е такъв, че всеки да може да си позволи да ползва лаптопа само докато е в гаранция и да вади нови 1600....... Не виждам къде видяхте пожелания, просто ви приземявам като ви информирам за недостатъците на бюджетните геймърски лаптопи. 

Нищо че не си искал все пак ще те светна. Не само на тоя мобилен процесор максималната работна температура е 105 градуса, ако си направиш труда ще установиш, че доста модели са така. Проблема при лаптопите от прегряване не се състои в това,че прегрява процесора и ще умре, а че от високите поддържани температури се отлепват чиповете на видеото и чипсета, което в гаранция не се ремонтира заменя се дъно, а след това зависи от сервиза варира от 100-200лв за ремонт.

Радвам се,че сте запознат с гаранционните условия и сте наясно към кого да се обърнете защото вероятността да ви се наложи да го направите е изненадващо голяма.

Не разбрах какво точно искате да кажете с примера за старата машина. Някъде по-нагоре го казах не можете да очаквате от лаптопи за тези пари да правят чудеса и да живеят дълго. Това е във възможностите на по високия клас серии, демонстрирано от все още живите лаптопи от такъв клас за разлика съвременните от коментирания чести изкарват малко повече от гаранцията и дано скоро да ни е по силите това да не ни притеснява.

Изказването ми за машината имаше една цел - да покаже, че компоненти от средно-бюджетен клас могат да преживеят много злополуки. Не оспорвам какво си видял и какво не, става въпрос за конкретния модел. Факт е, че модела е на 6 месеца и смятам, че още е рано за да му се видят кусурите. Самия 580, както 570 е доста калпаво направен, така е, преди да си купя 500 гледах точно такъв и след 15 мин употреба се убедих, че това не е лаптопа за мен, но както и да е не смятам да влизам в излишен спор. Само времето ще покаже как са се представили китайците с него, моето лично мнение си остава, че това е една добра изработка за парите които се влагат в него и най-важното е човек да помисли дали има смисъл да си взима такава машина за да може да играе игри, защото няма никакъв смисъл от такова упражнение ако ще си ходи на село за 2 дена на всеки 1 месец и просто му е скучно там и ще гледа да запълни времето. Въпрос на избор и преценка.

П.С. Мнението ми не беше отправено към теб, а към автора, за това и не съм те цитирал, а просто писах - да се включа в общата дискусия с мнение, все пак сме във форум, а не съдебна зала.

Не прочетох всичко от разбирачи, като вас.. Лаптопа не е за игри! Но аз лично бих взел някой по-скъп САМСУНГ! Ако е лаптоп, ако не си взимаш една кутия и отделно всички компоненти в нея! Сглобяваш го и си готов. Много по - евтино и по - хубаво!

...(Моя лаптоп е за почти два пъти повече пари и въпреки това не е много подходящ за игри)

Абе винаги ми е било чудно как могат да се играят игри на 15 инча екран? Все едно да се върна 10 години назад във времето, за да цъкам съвременни игри. Абсурд! На мен 24 инча ми се виждат малко, какво остава за 15? И какво удоволствие ще изпиташ от тая игра? 

...Ежедневно игра по 2-3 часа тежки игри...

...а след година най-вероятно ще си купя нов лаптоп от същия клас, така че не ме касае дали ще издържи 5 години или не...

Е да, то и американците не ги касае, че НР издържат почти колкото им е гаранцията, преди да умрат тотално. Задължително е при покупката да се има предвид, че дори и да не се изключва от прегряване машината, то с течение на времето работата при високи температури неминуемо ще доведе до смърт. Не може да очакваш да играеш часове всеки ден и да си мислиш, че машината ще изкара години.

...Ползвай го със здраве още година...

Оптимист :D

Абе винаги ми е било чудно как могат да се играят игри на 15 инча екран? Все едно да се върна 10 години назад във времето, за да цъкам съвременни игри. Абсурд! На мен 24 инча ми се виждат малко, какво остава за 15? И какво удоволствие ще изпиташ от тая игра?  Е да, то и американците не ги касае, че НР издържат почти колкото им е гаранцията, преди да умрат тотално. Задължително е при покупката да се има предвид, че дори и да не се изключва от прегряване машината, то с течение на времето работата при високи температури неминуемо ще доведе до смърт. Не може да очакваш да играеш часове всеки ден и да си мислиш, че машината ще изкара години. Оптимист :D

Последната по-тежка игра, която играх беше HMM5 :)

Последната по-тежка игра, която играх беше HMM5 :)

Тая игра така и не ме накефи. Нещо много сбъркано имаше в нея. Виж, сега 6-цата ме зариби, но да видим за колко време :)

Тая игра така и не ме накефи. Нещо много сбъркано имаше в нея. Виж, сега 6-цата ме зариби, но да видим за колко време :)

Ооо, аз съм започнал с 2, като си  взех 5 седнах привечер да я разгледам с идеята да са 2-3 часа, но като си погледнах часовника видях че е 3 през нощта :D Иначе имаше доста недомислени неща и доста праволинеен сценарий

Двойката наскоро я врътнах отново на служебната кошница :D Иначе навремето като излезе единицата, беше тотален хит :) Но досега така и не успяха да вкарат всички хубави черти от трета и четвърта част в една игра.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.