Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с камера на скайп липсва бутон за старт на видео

Featured Replies

Здравейте, приятели натъкнах се на следния проблем при скайп. Камерата работи драйвера  е коректно инсталиран в настройките на скайп на видео тест светва образ, проблема се състои в това, че при разговор не старртира камерата, няма бутон за включване, като дам да започне видео автоматично не почва не може да се види и видеото от другата страна. Няколко пъти преинсталирах скайпа и драйверите не става, пак същото. Друго интересно, че като задам устройството едната от опциите е Conexant capture, да не би да прихваща потока, но аз му зададох точното устройство.

Моля за съвети! не ми се преинсталира

Здравейте, приятели натъкнах се на следния проблем при скайп. Камерата работи драйвера  е коректно инсталиран в настройките на скайп на видео тест светва образ, проблема се състои в това, че при разговор не старртира камерата, няма бутон за включване, като дам да започне видео автоматично не почва не може да се види и видеото от другата страна. Няколко пъти преинсталирах скайпа и драйверите не става, пак същото. Друго интересно, че като задам устройството едната от опциите е Conexant capture, да не би да прихваща потока, но аз му зададох точното устройство.

Според мен или твоя скайп не е обновен или скайпа на другата страна не е обновен.

• Автор

Според мен или твоя скайп не е обновен или скайпа на другата страна не е обновен.

Е какво общо има обновяването, с версия 3  работеше перфект преди а сега не

не всички камери работята със скайп. камери, които са работели с версия 3 може да не работят с по висока версия на скайп - защо питай майкропростаците...

все пам може да ползваш manycam

http://www.manycam.com/applications/?view=skype

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Aз пък не мисля,че има отношение версията на Скайпа с това дали работи камерата!Пробвайте наново да инсталирате драйверите на камерата,настройки в скайпа и един Echo/Sound Test Service за звука и видеото-би трябвало всичко да е наред.Това с каква версия сте няма значения-поне аз така мисля ;)

И кои са те,че аз вече за н-ти път го обновявам и не съм имал проблем?

Без да искаш, каза верния отговор-обновяваш го :clown:

Без да искаш, каза верния отговор-обновяваш го :clown:

E-и ? Нямам проблем с камерата.Даже преди малко го пуснах,обхових и предполагам съм с последната версия вече-няма проблем-пробвах! Не ми се спори-просто споделям ;)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Има отношение, тъй като доста хора се оплакват, че с по новите версии на скайп.(v.5 v.6) Старите камери на работят.

Имаше подобна тема във форума.

E-и ? Нямам проблем с камерата.Даже преди малко го пуснах,обхових и предполагам съм с последната версия вече-няма проблем-пробвах!

Ако аз съм с версия, която не поддържа видеочат, дали ще можем да го проведем?

Ако аз съм с версия, която не поддържа видеочат, дали ще можем да го проведем?

Aми нали затова попитах в коя версия според теб има проблем,защото като ,че ли съм минал през всички и досега не съм виждал такъв? Щом тъй мислите(че има някъде във версиитв проблем) нека така да е -не ми се спори.Аз съм до тук.Бай :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Aми нали затова попитах в коя версия според теб има проблем,защото като ,че ли съм минал през всички и досега не съм виждал такъв?

Не съм много сигурен, но мисля, че под 3.8 не поддържат....

Не съм много сигурен, но мисля, че под 3.8 не поддържат....

Ами и аз не съм много сигурен,че тази версия ми е в миналото отдавна.Какъв е извода--да не се плашат и шашкат хората от обновяване.Това,че някой не могат да свикнат с новото си е тяхен проблем.Дълго бях с 3.8 и след появате на новите се ,,стрясках,,от нововъведенията,но се свикава и мога да кажа ,че с нищо не са по-лоши.Ади стига сме спорили Вейдъре,ами да пием по една бира :beer: Кой каквато иска,такава версия да си ползва ;)

Просто разсъждаве, откъде може да е проблема....Сега се разчетох и видях, че новите версии на скайп, не разпознават някои камери и е напълно възможно от това да е причината.Решението е, или нова камера или намирането на версия, в която камерата бачка :)

Мани тия бири бе, аз съм на джин с тоник(тоника символично присъства в коктейла)

Стигнах до извода. че новите версии на Skype не поддържат видео разговри при стар процесор. Ако не е поне Core 2 Duo например. Новите процесори не са само намалена консумация и подобрена производителност. Има и нови инструкции за обаработка на масиви от данни. Просто модула за видео използва тези нови инструкции и при стар процесор този модул не работи.

Забелязах, че ако няма видео разговори не работи и сподеяне на екрана ! /остава в сиво/

• Автор

Проблема го реших благодаря на отзовалите се оказа се че новата версия на скайп не разпознава а 4 теч камера. А старата версия 3 не може даосъществи видео връзка с най-новата пълна пърцикня. Инсталирах една четворка и се оправи проблема.

До сега с тази камера работили ли сте през скайп и каква е камерата/модела/  разбрахме че ползвате 3 версия. Отдавна сте въув форума и добре знаете, че за да ви се отговори, трябва повече информация от ваша страна.Видеоразговори през скайп има от версия 1.6 или 1.8. Просто съм забравил вече. Аз съм почнал с версия  0.8.9 След преинсталация обикновено е задължително да се мине през меню настройки в частта - аудио - видео, както е споменал колегата "skalata_73"

Допълнение;

Понеже вече сте оправили проблема, може някой от модераторите да изтрие моят отговор. Закъснял съм с отговора и се извинявам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

До сега с тази камера работили ли сте прз скайп и каква е камерата/модела/  разбрахме че ползвате 3 версия. Отдавна сте въув форума и добре знаете, че за да ви се отговори, трябва повече информация от ваша страна.видеоразговори през скайп има от версия 1.6 или 1.8. Просто съм забравил вече. Аз съм почнал с версия  0.8.9 След преинсталация обикновено е задължително да се мине през меню настройки в частта - аудио - видео, както е споменал колегата "skalata_72"

Вече реших проблема оказа се простотия на майкрософт, описал съм по-горе за какво иде реч

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.