Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

И аз така си помислих.;-)

Защото Windows 8.1 е preview версия, KIS 2013 поддържа само финални, официално излезли на пазара версии на Windows XP, Vista, 7 и 8. Не се поддържат бета, превю и тестови версии. Когато официално излезе Windows 8.1 ще се разбере кои версии на Касперски ще го поддържат. Възможно е това да е 2014 версия. Също така е много вероятно след публикуването на пач при инсталирана версия 2013 да може да се преминава от Windows 8 към Windows 8.1.

• Отговори 621
  • Прегледи 52,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Също и защо я няма KIS14 на официалния сайт?

Защото е в период на тестване. В момента тече тестването на патч "А" с включен модул "Безопасно стартиране" 

"IsDefaultDenyAvailable"="1"

http://www.kaldata.com/forums/topic/165378-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-solo-video-tests-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%B2-%D0%B7/page-100#entry2608700

Що се отнася до версия 8.1 на Windows мисля,че август месец ще пуснат версия за тестване и най вероятно това ще е KIS 2014MP1

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Струва ли си толкова усилия за един и същ резултата

:) ? Проектанта, май си беше прав, върви си давай парите за програми, които ще те изпитват колко си на ти със собствените си защитни познания .... мани, мани !

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

Струва ли си толкова усилия за един и същ резултата

:) ?

Проектанта, май си беше прав, върви си давай парите за програми, които ще те изпитват колко си на ти със собствените си защитни познания .... мани, мани !

Какви усилия? На автомат с включен модул и с настройки както са си. Май наистина не си наясно с много неща. :D

Абе мани... :D  :wink12:

И аз това викам и без включен модул Безопасно стартиране програмата ги блокира тия файлчета.

Страшно много усилия ми трябват. Да инсталирам програмата :D

Публикувано изображение

• Автор

Видяхме автомата ти с 100 съобщения, не ми говори за автомати, че си много далеко ... май ти си на далеко

;) Сега се очаква да кажеш, че Капсапа е по-автомат от Norton и обещавам, че ще ти се смея много ;)

Не казвам,че е по автомат от кой и да е. Просто програмата вече е много различна откъм настройки. Яд ме хваща но както виждам напоследък се справя и без актуални бази. С база дефиниции от преди два дни. Проектанта обаче излезе прав - минават на пълна автоматизация. Съобщенията за уведомяване могат да се скрият ама без тях много ще ми е некомфортно :D  

Проектанта обаче излезе прав - минават на пълна автоматизация.

Проектанта почти винаги е бил прав в преценките и анализите си, изхождайки от позицията на стандартен потребител....но почти винаги, никой не се е вслушвал в тях! 

Редактирано от SA-13 „Gopher“ (преглед на промените)

Nikssi, здрасти... абе имам проблем с КИС2014. Добавих един файл(няма значение кой) към изключенията, пускам го, но въпреки това, касапчо се обади.

Проектанта почти винаги е бил прав в преценките и анализите си, изхождайки от позицията на стандартен потребител....но почти винаги, никой не се е вслушвал в тях! 

Там е работата че гледаше на нещата от стандартен потребител,но във тоя подфорум стандартни потребители няма.Затова и преценките и анализите му тука почти винаги никой не се е вслушвал в тях.

P.S. Активира се само с код?

Да, за съжаление.

Финал е.

Kaspersky 2014 Final releases today:

CODE

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=266754&st=60

На руски

Kaspersky Internet Security 2014 ru

http://www.comss.ru/page.php?id=1295

Антивирус Касперского 2014 ru

http://www.comss.ru/page.php?id=1296

Aз си го активирирах с кода от предната версия(TR), който пък беше активиран с кода от KIS 2013.  Интересно как изтичат тия нови версии????

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

Да, за съжаление.

Финал е.

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=266754&st=60

На руски

Kaspersky Internet Security 2014 ru http://www.comss.ru/page.php?id=1295 Антивирус Касперского 2014 ru http://www.comss.ru/page.php?id=1296

Руската версия е TR същата като RC но приемаща платените лицензи.

Активацията за в бъдеще (от утре) би трябвало  дстава само с код за активация.

За 2014 ключове няма и няма да има от новият формат. Стават лицензи от версия 2013 не съм проверявал 2012 но във форума им пише писал потребител,че стават. Пробни 90 дневни за предните версиии също няма да вървят при 2014.

Е сбъдна се мечтата на NEY взеха мерки за защита на лицензите. Офлайн активация вече няма да има.   :( Браво   :)

ftp://products.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/

пп. Впрочем много грешки има за оправяне. Но както винаги бързат да зарадват "френските бабки"  ;)

пп. Впрочем много грешки има за оправяне. Но както винаги бързат да зарадват "френските бабки"  ;)

Ще си карам с пюрето.Имам още 2 кода.

Не бързам за никъде. KSOS 3 няма ли да я пускат?

Защо да бързаме, версия 2013 си върши чудесно работата.Притеснителното за мен е, че има файлове (вредоносни), които не ги засича за сметка на 2014.По-назад в темата...

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

==KSOS 3 няма ли да я пускат?

Нямам представа. Тествах им само една версия,когато имаше затишие и не качваха нови версии около месец. Работеше прилично добре тогава,се идея си нямам как  е. Тествам си патч "А" 

Защо да бързаме, версия 2013 си върши чудесно работата.Притеснителното за мен е, че има файлове (вредоносни), които не ги засича за сметка на 2014.По-назад в темата...

Базите са различни и модулите са различни. Определено откъм защита 2014 е крачка напред. Досега един локер не е пропуснат да се блокира и новият модул върши страхотна работа. Нелегитимните приложения се блокират по-подразбиране но потребителя може да им разреши старта от попуп прозореца или в главният прозорец "Контрол на програмите"  "Блокирани програми" и настройките.

Тъй,че ако някой намери локер дето не се засича от Касапа не го пращайте веднага ами го тествайте.

Защитната стена отново е обединена с контрола на програмите и няма някои лесни стъпки за конфигуриране. Изобщо настройките на които сме сме свикнали ги няма в 90% от случаите. Плъзгачи и тук там някоя отметка. Ужас  

AntiWinLock настройките които се правеха преди сега правят ли се на версия 2014,и стената стелтва ли портовете по-подразбиране или както преди трябва да се добавят правила.

Защитната стена отново е обединена с контрола на програмите и няма някои лесни стъпки за конфигуриране. Изобщо настройките на които сме сме свикнали ги няма в 90% от случаите. Плъзгачи и тук там някоя отметка. Ужас  

Пълен автомат! На прима-виста обаче мога да кажа....пак си е тежичка, да му се невиди....много памет дърпа... Може ли да се изключи постоянното сканиране при покой, както и сканирането за рууткити? Има две такива чавки, които могат да се изключат!

Пълен автомат! На прима-виста обаче мога да кажа....пак си е тежичка, да му се невиди....много памет дърпа... Може ли да се изключи постоянното сканиране при покой, както и сканирането за рууткити? Има две такива чавки, които могат да се изключат!

На гръб няма да я носиш, тъй че не се притеснявай колко тежи.От рам в покой файда нема!

Парите са за харчене, рамта е за ползване!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.