Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

Защо Kасперски не ми позволява да си напиша Email-а в IE за да си вляза в акаунта си в Амазон? От виртyaлната клавиатура е.Когато дойде реда да сложа @ въобще не става?В лисицата обаче става!

...p.s.И в Paypal е същата работа!

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пробвайте да изключите модула Safe Money. Преди няколко дена като пробвах KIS 2014 този модул ми пречеше да се логна в online игрите. Обаче, заради многото крашове на програмата, бързо я изритах от компютъра ми и не съм я тествал много много.

ПС: Използвам Win 7 SP1 x64.

Пробвайте да изключите модула Safe Money. Преди няколко дена като пробвах KIS 2014 този модул ми пречеше да се логна в online игрите. Обаче, заради многото крашове на програмата, бързо я изритах от компютъра ми и не съм я тествал много много.

ПС: Използвам Win 7 SP1 x64.

Може ли малко обяснение къде се намира този модyл? от Миналата година не съм пробвала Касперски и сега ми е трyдно(те пак са го поразместили)На мен не ми е крашвал,за сега е добре,но да не избързвам да казвам каквото и да е било до като не мине известно време на тест.

Това ли е тази опция?

post-166833-0-88748100-1384948880_thumb.

post-166833-0-73022200-1384948886_thumb.

Намира се в "Настройки" или както е при Вас - "Configuration" и след това в "Protection". Ако не се лъжа модулът Safe Money се намира най-долу (не знам как е преведено на немски). Нещо подобно като това (интерфейсът на картинката е на английски):

Публикувано изображение

Само трябва да превключите вдясно бутона. Не е необходимо да отваряте настройките за самия модул.

Съжалявам, че нямам подходяща картинка, но просто я нямам програмата инсталирана.

Редактирано от саби (преглед на промените)

Намира се в "Настройки" или както е при Вас - "Configuration" и след това в "Protection". Ако не се лъжа модулът Safe Money се намира най-долу (не знам как е преведено на немски). Нещо подобно като това (интерфейсът на картинката е на английски):

Публикувано изображение

Само трябва да превключите вдясно бутона. Не е необходимо да отваряте настройките за самия модул.

Съжалявам, че нямам подходяща картинка, но просто я нямам програмата инсталирана.

Не можаш да отговоря навреме!Намерих функцията и я спрях,но пак не можах да вляза в акаунта си защото това пак пyскаше виртyaлната клавиатура а дори и с нея не мога да напиша @ за да допълня Email-а и да се логна.Рестартирах и въобще пък не можах да напиша калдата за вляза да ви отговоря в търсаччката нито на ИЕ нито в лисицата.Наложи се да деинсталирам Касперски за да мога да ви отговоря!

Какво им става на всички АВ компании,как не ги е срам да пyскат не готови програми и хората да си бият главите с тях,че и пари искат на всичко отгоре.Разтворили са си задниците за пари като портмонета.Направо съм страшно разочарована от всички компании.Ако не са bugg-ове то пък някакви смешни модyли които не знам вече и за какво ги слагат.Нямам думи вече!Поредната програма отиде в коша.От тестовете ми само Есет се държи стабилно за сега,но неговият хипс е много примитивен и не го ползвам.

Искам да сърфирам и да си гледам филмчетет в Интернет а не да създавам правила 2 седмици и постоянно да отговарям на разни пана които ми изкачат.Аз съм домашен user и искам да мода да отворя 2 сайта спокойно да погледам нещо или да прочете нещо спокойно.

Писна ми тези програми за защита постоянно да ме притесняват и да ми се натрапват с техните реклами и не знам вече какво.

Как не ги е срам.

То и аз се чудя защо повечето антивирусни компании са си поставили за цел всяка година да вадят нова версия. Като са си наомили да правят промени, за които им трябва повече време, пък да отложат пускането на финалната версия с няколко месеца, че и година, ако се наложи. Аз лично предпочитам да почакам, ама като инсталирам програмата, да заспи, а не постоянно да следя кога ще стабилизират "финалната" версия, за да стане за използване.

Като тествах КИС 2014, той се крашна 5-6 пъти за няколко часа. Най-тъпото беше, че и репортите не успя да си прати.

Редактирано от саби (преглед на промените)

То и аз се чудя защо повечето антивирусни компании са си поставили за цел всяка година да вадят нова версия. Като са си наомили да правят промени, за които им трябва повече време, пък да отложат пускането на финалната версия с няколко месеца, че и година, ако се наложи. Аз лично предпочитам да почакам, ама като инсталирам програмата, да заспи, а не постоянно да следя кога ще стабилизират "финалната" версия, за да стане за използване.

Като тествах КИС 2014, той се крашна 5-6 пъти за няколко часа. Най-тъпото беше, че и репортите не успя да си прати.

Аз просто не мога да намеря една нормална програма!!!Каква е тази мания за пари ,пари и пари!Изкарват постоянно нови неща за да има с какво да оправдаят закyпyването на продyкта.Всичко това са маркетингови трикове за да карат хората постоянно да консyмират!Факт обаче е, че с тази им алчност не изкарват вече нормални продукти.Аз въобще не говоря за високи детекции а за една напълно функционираща програма.Хората не се ли усещат вече?

Искам да сърфирам и да си гледам филмчетет в Интернет ...........Аз съм домашен user и искам да мода да отворя 2 сайта спокойно да погледам нещо или да прочете нещо спокойно.Писна ми тези програми за защита постоянно да ме притесняват и да ми се натрапват с техните реклами и не знам вече какво.

Как не ги е срам.

Що не си караш без антивирусна,за интернет ползвай sandboxie,ако имаш съмнения за някой файл ползваш virustotal,ако слагаш флаш в компютъра отваряш и нея в sandboxie.Свиркаш си,не се занимаваш с глупости.

До коментара над този. Нямаш грам представа какви вируси има.С твоето изказване, показваш колко си некомпетентен в тази област. Има хиляди начини да се заразиш.

Абсолютно никакъв проблем с Amazon и маймунките. Абсолютно никаква крашове с програмата, дори и с първите версии. Проблема си е във вашите Windows-и!!! Exhibit A, проблема с рекламите се оправя, като инсталираш платена версия (с лиценз). ;)

Публикувано изображение

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Ако Sandboxie е настроена правилно, с всички ограничения, включително за достъп до интернет на програми, стартиращи в пясъчника без разрешение, ще пази по-добре от антивирус, но има си и неудобство и свикване при ползване. Ползвал съм я няколко месеца и се привиква, но не е за всеки. Принципно при добра настройка на вградените системни възможности за защита на Win-a от 7-ца нагоре си доста добре защитен, като сложиш и необходимите добавки на браузъра. Антивирусните ще продължават да се продават на принципа на плашенето на по-малко компютърно грамотните колко страшно било само с Defender или MSE, и как ще ги защитят на 100%. Малко този тип маркетинг ми напомня за рекламите на ваксините и въобще на лекарствата. А когато и АВ (не визирам Касперски) ти пречи да си ползваш нормално компютъра и да преглътнеш какво ли не само да й угодиш, все едно си го купувал специално на нея да й е добре да работи, тогава вече си е психологически проблема.

До коментара над този. Нямаш грам представа какви вируси има.С твоето изказване, показваш колко си некомпетентен в тази област. Има хиляди начини да се заразиш.

Абсолютно никакъв проблем с Amazon и маймунките. Абсолютно никаква крашове с програмата, дори и с първите версии. Проблема си е във вашите Windows-и!!! Exhibit A, проблема с рекламите се оправя, като инсталираш платена версия (с лиценз). ;)

Публикувано изображение

При мен като се стигне до @ и немога да го изпиша.Натискам копчето и нищо....иначе цифрите и бyквите се изписват (дори от виртyaлната клавиатура на касперски не иска).Защо когато го махна и всичко е наред?Къде е проблема?Но пак казвам,това е само при ИЕ при лисицата си се изписват всички символи.

Тази версия ми се стори доста по-лека и това е била единственната и огромна причина никога да не ползвам тази програма и сега когато ми се видя поолекотена друг проблем имам.

...p.с.И при мен няма крашове.

Като казваш "проблема е в вашият Windows" имаш в предвид френската клавиатура ли?Лаптоп-а е легален Windows 7

Като казваш "проблема е в вашият Windows" имаш в предвид френската клавиатура ли?Лаптоп-а е легален Windows 7

Не, легалността няма нищо общо. Имам на предвид, че ако ползвате разните му "оптимизатори"(от типа TuneUp Utilities и всички останали), чистачи на регистри, скапвате операционната система, на пръв поглед не го осъзнавате, но с времето се появяват странни грешки, било то с Windows или някоя програма.

PS: Може да пробваш да върнеш заводските настройки на Internet Explore, но това ще ти затрие хронология, пароли,кукита и т.н. ТИ си преценяваш!

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Kaspersky Internet Security 2014 2 year special FREE Edition  :D  :D  :ph34r: 

Публикувано изображение

тая версия по ме кефи от ферари едишъна :ph34r:

Kaspersky Internet Security 2014 2 year special FREE Edition  :D  :D  :ph34r: 

Публикувано изображение

Наистина си LUCKY!Дай малко ,,светлина'' на нас-тънещите в ,,мрак''? :wink12:

Не, легалността няма нищо общо. Имам на предвид, че ако ползвате разните му "оптимизатори"(от типа TuneUp Utilities и всички останали), чистачи на регистри, скапвате операционната система, на пръв поглед не го осъзнавате, но с времето се появяват странни грешки, било то с Windows или някоя програма.

PS: Може да пробваш да върнеш заводските настройки на Internet Explore, но това ще ти затрие хронология, пароли,кукита и т.н. ТИ си преценяваш!

Не,ползвам само CCleaner и никави други програми.Дори доста е беден от програми.Компа е прейнсталиран преди 5-6 дни и само Есет е слаган.Ако обаче имам същият проблем след махането на Касперски веднага бих се усъмнила в Windows-а,но факт,че след махането го няма това.Това е нещо oт виртyaлната клавиатура която се появява при логване.

Как става тоя номер?

С Гугъл Хром ли има проблем? Това е известно. Ползвай IE или Лиско 

Не мога да ти кажа Ники,понеже не го ползвам.виждам проблем при ИЕ и искам да разбера някакъв дефект ли е това в програмата,защото пак казвам като го махна проблема го няма!!!

Наистина си LUCKY!Дай малко ,,светлина'' на нас-тънещите в ,,мрак''? :wink12:

Кракната е момчета.

Ники,пак сложих да го видя ,защо не се получава с тази клавиатура...това е някакъв bugg в френската клавиатура.Като натискам "@"въобще не работи ...само този клавиш!Ако искаш им докладвай да го оправят.И в хрома не работи сега го пробвах.Виртуалната клавиатура се инатлира и при 2-та browser-а и за това само в лисицата работи,защото там не се инсталира добавка.

Ники,пак сложих да го видя ,защо не се получава с тази клавиатура...това е някакъв bugg в френската клавиатура.Като натискам "@"въобще не работи ...само този клавиш!Ако искаш им докладвай да го оправят.И в хрома не работи сега го пробвах.Виртуалната клавиатура се инатлира и при 2-та browser-а и за това само в лисицата работи,защото там не се инсталира добавка.

Пак проблем, как бе момиче?

• Автор

Соня как да докладвам като при мене работи? Нито съм с френска клавиатура нито пък съм на твоят компютър. Ползвам други браузъри не куцият браузър на Гугъл. Какво да пиша? Празни приказки ли?  Събираш данните и пращаш. 

Трасирането първо си пусни  (Главният прозорец - Поддръжка - Наблюдение за проблеми) - Включваш как си е. 

Виж и тука http://support.kaspersky.ru/faq/myaccount#section2.block2 и събери данните но не им ги пращай,първо пиши и като ти отговорят тогава им ги прати. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ако Sandboxie е настроена правилно, с всички ограничения, включително за достъп до интернет на програми, стартиращи в пясъчника без разрешение, ще пази по-добре от антивирус, но има си и неудобство и свикване при ползване. Ползвал съм я няколко месеца и се привиква, но не е за всеки. Принципно при добра настройка на вградените системни възможности за защита на Win-a от 7-ца нагоре си доста добре защитен, като сложиш и необходимите добавки на браузъра. Антивирусните ще продължават да се продават на принципа на плашенето на по-малко компютърно грамотните колко страшно било само с Defender или MSE, и как ще ги защитят на 100%. Малко този тип маркетинг ми напомня за рекламите на ваксините и въобще на лекарствата. А когато и АВ (не визирам Касперски) ти пречи да си ползваш нормално компютъра и да преглътнеш какво ли не само да й угодиш, все едно си го купувал специално на нея да й е добре да работи, тогава вече си е психологически проблема.

Ако тоя сандбокс, беше толкова добър, колкото го описваш, никой нямаше да ползва антивирусна. Касперски, всъщност  въобще не ми пречи на компютъра. Не излизат постоянно някакви прозорци. Единствено при заплахи и при спиране на програмата. Въобще не е натрапчива. Последната версия е оптимизирана, излизат нови пачове. Вградените възмножности за защита на Windows-a са минимални, колкото да се запише, че има някаква защита. MSE(или Defender-a) e много зле. Тя разчита единствено на дефиниции. Абсолютно никакви други модули за защита. А заплахите са еволюирали, не са това което бяха едно време. 

Соня как да докладвам като при мене работи? Нито съм с френска клавиатура нито пък съм на твоят компютър. Ползвам други браузъри не куцият браузър на Гугъл. Какво да пиша? Празни приказки ли?  Събираш данните и пращаш. 

Трасирането първо си пусни  (Главният прозорец - Поддръжка - Наблюдение за проблеми) - Включваш как си е. 

Виж и тука http://support.kaspersky.ru/faq/myaccount#section2.block2 и събери данните но не им ги пращай,първо пиши и като ти отговорят тогава им ги прати. 

Ок,Ники ще им го пратя за да го оправят.Проблема не е само Хрома а и ИЕ понеже във 2та се инсталират добавките(4 броя).В лисицата не се инсталират.

Пак проблем, как бе момиче?

А бе,момче!Ще спреш ли да се лигавиш?Ако няма какво да кажеш по въпросa, просто си стои там в ъгъла и чакай повикване!

• Автор

Ок,Ники ще им го пратя за да го оправят.Проблема не е само Хрома а и ИЕ понеже във 2та се инсталират добавките(4 броя).В лисицата не се инсталират.

Пробвал съм и с IE11 и FF и няма проблеми. Защо не ползваш ESR на FF?

Публикувано изображение

Защо не ползваш ESR на FF?

Щото най-вероятно има проблеми и с нея! :clown:

Пробвал съм и с IE11 и FF и няма проблеми. Защо не ползваш ESR на FF?

Публикувано изображение

Нали това ти опитвам да ти обесня,че при теб Касперски е с Английска клавиатура а при мен с френска...предполагам от това идва проблема!Трябва да си пиша с френските френдове тук да видя при тях дали е така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.