Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

пролем с гледане на 3D филми на SAMSUNG UE46ES61000

Featured Replies

Ако е от значение,понеже компютъра ми е стар и нямаше HDMI изход го закарах да му сменят видеокартата,заради този изход а и защото ми казаха че трябва да е по-добра за 3D филмитеHDMI кабела е 1.3,сгрешил съм

А картата ти има ли HDMI (with 3D)

А картата ти има ли HDMI (with 3D)

Новата има,даВъзможно ли е да е от резолюцията на РС-то?

Редактирано от Мартин Панайотов (преглед на промените)

Новата има,даВъзможно ли е да е от резолюцията на РС-то?

Мартине-виж тук какво коментирахме и дано ти е от полза.Ако не-утре по Скайп все някак ще решим и твоя проблем.

Обещавам!

Мартине-виж тук какво коментирахме и дано ти е от полза.Ако не-утре по Скайп все някак ще решим и твоя проблем.Обещавам!

Много благодаря

Проблема е решен благодарение на skalata_73 :)Проблема беше в резолюцийте на видеокартата.Много благодаря,приятелю :)

За нищо приятел.Радвам се, когато съм полезен и някой оценява това.Приятно гледане :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте. Нямам много време да разгледам всички мнения, затова пиша направо проблема с риск да се повторя. Могали да гледам с динамични субтитри на f6510?

Здравейте. Нямам много време да разгледам всички мнения, затова пиша направо проблема с риск да се повторя. Могали да гледам с динамични субтитри на f6510?

Ако питаш за през неговия вградения плеър -НЕ!

Може чрез външен плеър,или PC посредством HDMI

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Ако питаш за през неговия вградения плеър -НЕ!Може чрез външен плеър,или PC посредством HDMI

В час съм с техниката, но не съм се интересувал досега-какъв плеър освен рс може да възпроизведе и да съчетае динамичните субтитри, евентуално и да се направят някакви настройки преди това.

В час съм с техниката, но не съм се интересувал досега-какъв плеър освен рс може да възпроизведе и да съчетае динамичните субтитри, евентуално и да се направят някакви настройки преди това.

Освен от PC може с външен плеър,който да поддържа такива субтитри!Какво не разбра?

А що се отнася до 3D динамичните субтитри (idx:sub)няма какво да настройваш предварително.

Ако имаш PC чиито характеристики ти позволяват безпроблемно плейване на такъв тип файлове (имам предвид големи като обем ,3D и т.н.т) без да насича, купуваш си един HDMI кабел и няма да имаш проблем с никакви субтитри.

Най-добрия и безкромпромисен вариант си е PC>HDMI>TV-това по ред причини, коментирани многократно!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Ето моя проблем-над половин година имам Samsung LEDTV 3D Full HD модел (UE40EH6030W).Сега реших да си изпробвам най-накрая 3D, прочетох по форумите доста неща, но няма дискутиран проблем досега като моя.Ето какво правя.

-тегля 3д филм от Замунда 

-пускам го с KM плеар чрез HDMI към TV (видео картата ми е ATI Radeon HD 5450 и подържа 3д)

-на телевизора излиза картина TB тип, но  не ми изписва от TV че е засечен 3д сигнал

-пускам 3д на TV и избирам функцията TOP-BOTTON

И..... картината я няма виждат се сини и зелени размазани цветове, все едно вадиш дискета от SEGA :))))

Същото се получава и на SbS

Може ли някой да ми обесни какво правя грешно?

Мерси предварително...... 

...И..... картината я няма виждат се сини и зелени размазани цветове, все едно вадиш дискета от SEGA :))))...

Мисля си натиснал бутона за 3D от плеъра (КМ) и виждаш картината като анаглифна такава!!!Не бутай нищо по опциите на плеъра.На ТВ трябва да си виждаш картината както на монитора.Конверсията си я прави телевизора!

Мисля си натиснал бутона за 3D от плеъра (КМ) и виждаш картината като анаглифна такава!!!Не бутай нищо по опциите на плеъра.На ТВ трябва да си виждаш картината както на монитора.Конверсията си я прави телевизора!

Пробвах отново, като на плеъра му задавам ,,do nothing'' и на екранът изписва че оригиналният формат е 2Д, въпреки това TV не го разпознава.

Накъкви идеи, какво да няправя( между другото филмът е Тарзан и пише че е 3Д)

Пробвах отново, като на плеъра му задавам ,,do nothing'' и на екранът изписва че оригиналният формат е 2Д, въпреки това TV не го разпознава.

Tarzan(2013)3D.BDrip.1080p.half.OUx264.AC3.mkv , иначе виждам картината както от монитора, но явно нещо конверсията не е както трябва, защото отнов е SEGA STYLE........

Редактирано от hooliganin (преглед на промените)

Tarzan(2013)3D.BDrip.1080p.half.OUx264.AC3.mkv , иначе виждам картината както от монитора, но явно нещо конверсията не е както трябва, защото отнов е SEGA STYLE........

Не те знам какво буташ на плеъра.Картината трябва да е виждаш ясно една под друга-както на монитора, така и на ТВ!!!

След това от бутона 3D на дистанционното си избираш 3D едно под друго (или както там ти е на менюто).

На монитора си пак ли е виждаш ,,цветна,, Ако е така е от този бутон за 3D на плеъра, за който ти казах!

Ако си купя пасивни очила мога ли да гледам 3d филми на обикновен LED телевизор?

Ако си купя пасивни очила мога ли да гледам 3d филми на обикновен LED телевизор?

НЕ! Може само анаглифно 3D на обикновен телевизор с анаглифни очила!

НЕ! Може само анаглифно 3D на обикновен телевизор с анаглифни очила!

На компа се вижда ГОРЕ-ДОЛУ както е преди да пусна на TV 3Д-то, т.е според мен нищо не пипам по плеъра, а самия TV нещо не подразбира сигнла или.....Дали да не пробвам с друг филм?

На компа се вижда ГОРЕ-ДОЛУ както е преди да пусна на TV 3Д-то, т.е според мен нищо не пипам по плеъра, а самия TV нещо не подразбира сигнла или.....Дали да не пробвам с друг филм?

1.Обърка цитата, но...както и да е!

2.Това, което е писано по-назад в темата чете ли? За резолюциите, за изходния сигнал от видеокартата...Май трябва да си настроиш видеокартата.

Можеш ли да дадеш снимка на това, което виждаш на ТВ преди и след като си натиснал бутона за 3D?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.