Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишката

Featured Replies

Добър вечер, колеги. Имам един проблем с мишката (Delux M420 е модела). Проблема е следния когато мишката ми е в средата на работния плот, изведнъж сама се месни в горния ляв ъгъл, това ми го прави от както я купих преди 2 години и половина.? Просто когато си работя и изведнъж утива там сама.? Някаква идея или вече мишката е за смяна, ако е така направи ще си купя X7

Toва се случва при неправилен драйвър или някаква грешка при инсталацията му.Ako e Synaptics Touch Pad ,той го прави този номер.Лично съм го преинсталирал многократно и когато реши,пак бяга на където си поиска.

• Автор

Toва се случва при неправилен драйвър или някаква грешка при инсталацията му.Ako e Synaptics Touch Pad ,той го прави този номер.Лично съм го преинсталирал многократно и когато реши,пак бяга на където си поиска.

Ако може, да ми обясниш малко по-ясно, че сванах някой неща. Извинявам, се за което но драйвър за мишката, не е инсталиран.

А пробвай с нещо гладко , когато я сложа върху масата и моята се движи така но на гладка повърхност си седи на едно място (това са някакви пречупки на лазера не се отразява правилно и отчита движение мишката според мен)

Гледай какво ми излиза под това име :) Навремето когато оптичните бяха по скъпички , аз си купих една ???? марка за 10 лева :) същата така скачаше с повдигането от подложката , абе таман се прицеля някъде и тя хоп , на другия край , отидох и я смених във магазина - познай , другата се държеше по същия начин - като за 10 лева .

От тогава използвам лазерни и не ме боли главата .

Не знам твоята що за мишка е но отиди и си купи една лазерна , няма да се грижиш върху каква повърхност ще я използваш .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Гледай какво ми излиза под това име :) Навремето когато оптичните бяха по скъпички , аз си купих една ???? марка за 10 лева :) същата така скачаше с повдигането от подложката , абе таман се прицеля някъде и тя хоп , на другия край , отидох и я смених във магазина - познай , другата се държеше по същия начин - като за 10 лева .

От тогава използвам лазерни и не ме боли главата .

Не знам твоята що за мишка е но отиди и си купи една лазерна , няма да се грижиш върху каква повърхност ще я използваш .

Ама това е , че аз не я вдигам (мишката) , просто когато я движа и изведнъж утива горния ъгъл. Значи днеска си я поръчах V7 , казаха ми утре щяла да бъде в куриерската фирма в моя град. Благодаря на всички за бързите отговори. Лек и успешен ден на всички  :)  П.с. Опсс мисля, че се обърках не е X7 а V7 е която поръчах : Геймърска мишка Bloody V7 , мишката не е купена от тук, тъй като е изчерпан продукта.

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Автор

Здравейте, вземах мишката от куриерската фирма. Много съм доволен много е удобна, много копчета има :D Благодаря отново на всички. Старата мишка с радост я метнах през терасата, па тя взе че влезе в кофата :D Благодаря отново

Здравейте, вземах мишката от куриерската фирма. Много съм доволен много е удобна, много копчета има :D Благодаря отново на всички. Старата мишка с радост я метнах през терасата, па тя взе че влезе в кофата :D Благодаря отново

Честито колега!Да си я ползвате със здраве дълги години. :) Ако може информация от коя фирма я закупихте.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.