Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Ип на рутер

Featured Replies

За това ли говорим? 

Да

• Отговори 100
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

не е така, дайте All!

П.П. И направете това, което ексвол ви написа!

Така направих това на алл, а това което казва ексвол не мога да го разбера не съм много напред с това  :( П.П Ако сменя TCP/iPv4 няма да имам ''реално'' ип... Мисля, че на рутера iPv4 трябва да е празно да е на ''получавай ип автоматично''

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

Така направих това на алл, а това което казва ексвол не мога да го разбера не съм много напред с това  :(

Там където посочихте дайте настройки на ръка и въведете числата, които ви написаха по-горе

• Автор

Там където посочихте дайте настройки на ръка и въведете числата, които ви написаха по-горе

Еми те са автоматични ако ги задам така както каза ексвол няма ли да ми прекъсне нета?

Еми те са автоматични ако ги задам така както каза ексвол няма ли да ми прекъсне нета?

Не, но трябва да въведете числата точно. И ако прекъсне просто сложете отново на автоматични

Стана!Сега какво? П.П пренасочих протовете към 192.168.1.50

спирате защитната си стена, пускате приложението и карате приятеля си да пробва

• Автор

Значи като пускам сървър трябва да си настроя ип-то нали да ми е на 192.168.1.50 направя ли го ми пише, че са ми инвалидни портовете също така става като напиша с 88.213.210.156 П.П Значи настроих си 192.168.1.100 на мястото което изисква ип за старт на играта мен ме пуска но него пак не го пуска с 3-те 1.50,1.100 88.213.210.156

Kажи коя е играта да проверим портовете за всеки случай, и дай настр в рутера както каза capnemo на all. Пусни и снимка от тия настройки дето споменаваш да видим там дали нещо допълнително няма. Иначе приятеля ти трябва да се обръща само към 88.213.210.156

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Малко ми е трудно да се ориентирам в опциите от малка снимка, но предполагам това ali-pc твоето пц ли е? Кажи, за да продължим.

Да това е моят комп

Ами защо сочи, че адреса му е 192.168.1.100, след като ти сложи статичен адрес на машината 192.168.1.50? Промени го да е 1.50

П.П. Пусни голяма снимка от всички настройки около сървъра на самата игра не на рутера!

едит: Оффф, чакай, че стана голема обърквация. Ти тая снимка от рутера ли ми я пускаш? Аз чак сега се загледах. Ако е така, какви невалидни портове ти дава? Деактивирай вс настр до тук и въведи порта в рутера отново, като пренасочването трябва да е към 192.168.1.50 каквото ти е и ип-то на машината след като си го въвел статично.

Да сме на ясно до тук, ако искаш направи това, което ти казвам, точно и не прави волности, защото така съвсем става каша.

1. Въведи си статични адреси на лан картата както ти писах по-горе с 192.168.1.50

2. Влез в рутера и махни всички пренасочвания до тук.

3. Пренасочи порт 25565/All към 192.168.1.50

4. Стартирай играта и кажи на приятеля си когато тръгне да се логва към теб да използва ип 88.213.210.156 нищо друго на него не му трябва като адрес нито 192.... нито нищо, само този. Тук искам да уточня, че този адрес е публичния ти и е желателно той да не се променя.

5. Ако има проблеми при влизането спри си защитната стена и опитай пак.

6. Ако този сървър на самата играта има някакви допълнителни настройки (това в което казваше, че влизаш с 192.168.0.1:25565) ги пусни на голяма снимка да видим какво трябва да се настройва там.

Трябва да имаш реално IP за да може другите да ти влязат в сървъра.

Качи една снимка от server.properties файла на Minecraft.

• Автор

Дава ми еррор със 192.168.1.50 Failet to bind to port  Perhaps this server is already running on that port  

#Minecraft server properties
#Thu Jul 18 17:50:46 EEST 2013
generator-settings=
allow-nether=true
level-name=world
enable-query=false
allow-flight=false
server-port=25565
level-type=DEFAULT
enable-rcon=false
force-gamemode=false
level-seed=
server-ip=192.168.1.50
max-build-height=256
spawn-npcs=true
white-list=false
spawn-animals=true
hardcore=false
snooper-enabled=true
texture-pack=
online-mode=false
pvp=true
difficulty=1
server-name=UltraCraft
enable-command-block=true
gamemode=0
max-players=20
spawn-monsters=true
generate-structures=true
view-distance=10
spawn-protection=16
motd=Varna Gameplay

На server-ip трябва да напишеш твоето IP (88.213.210.156).

• Автор

От къде е това съобщение?

това е от там от където стартирам сървъра и ми излизат разни информации, но също така и грешки 

На server-ip трябва да напишеш твоето IP (88.213.210.156).

Не става. Неможе да влизат хората с моя интернет

това е от там от където стартирам сървъра и ми излизат разни информации, но също така и грешки...

1. даваш ми голяма снимка от тези настройки да ти кажа, кое как да настройш

2. даваш ми снимка от рутера да видя, кой порт си пренасочил, към кое ип, защото проверих преди малко и не си отворил портовете, така няма как да стане! И ако искаш ме слушай и прави това, което ти казвам, че изписахме 3 страници за такива елементарни неща. Ако ли не отказвам се и се справяш сам или ако някой др колега иска да ти помага.

Нещо с пренасочването на портовете не е станало щом ти изкарва тази грешка:

Perhaps this server is already running on that port

Не става. Неможе да влизат хората с моя интернет

Аз също съм правил сървър преди време, на server-ip си бях написал моето ип и хората влизаха чрез него.

Редактирано от sks1897 (преглед на промените)

• Автор

Нещо с пренасочването на портовете не е станало щом ти изкарва тази грешка:

Аз също съм правил сървър преди време, на server-ip си бях написал моето ип и хората влизаха чрез него.

Аз също съм имал преди сървър около 5месеца обаче бях без рутер 

http://prikachi.com/images.php?images/742/6346742X.png http://prikachi.com/images.php?images/743/6346743y.png ето тук има две снимки относно рутера 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.