Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програми за пускане на 3D от PC към телевизор.

Featured Replies

Ама май вие наистина не четете,пък на мен ми викате ,че трябвало да прочета условията...Вие прочетохте ли ги?А моето мнение прочетохте ли?Не си тегля програми от удоволствие,телевизора ми не разпознава повечето формати,че и субтитри...Повярвайте ми,така ми е по-лесно да си пускам от лаптопа на ТВ-то,а не да се мъча да търся формати и субтитри,които ще разпознае.Това е като да се търси игла в купа сено,дето се казва.

И,да задоволиха ми интереса.Казала съм ,че вече изтеглих програма ,но имам проблем със субтитрите,които автоматично се превеждат на китайски,затова продължавам да пиша.

Не мога да свържа мненията ви с темата,говоря за мненията във 2 стр.Skalata_73 както каза,не можеш да ме накараш наистина и аз теб не мога да накарам наистина ти да се вдяваш в моето мнение.И аз не съм била в час после,ти акъл имаш,не можа ли да проумееш какъв е проблема тогава,не ви питам как да пусна филма,питам ви за програма,мнение...защо да не съм в час?И сега ще го оцветя в червено,пък тоз път белким някой като вас му обърне внимание и разбере защо се мъча с всичко това,а не че не се вдявам в мненията ви.

Крайно некоректно отношение имате,по-добре спрете да се отнасяте така,че благодарение на вас,мисля,че във форума хора няма да останат.

А опитахте ли с друг плейър?

...

Препоръчайте ми надеждна ,безплатна програма за пускане на 3D от лаптоп към телевизор . ;)...

Ето това си написала в първия си пост!!!Аз нещо не мога да вдяна каква програма искаш!Трябва ти плеър-не програма.Ако имаш предвид фърмуер за ТВ-то ,че да ти чете субовете и видовете файлове е друг въпрос,но мисля ти нещо не обесняваш както трябва!!!Айде да не се нападаме ако обичаш.Всеки е изказал мнение с цел да ти се помогне,ако не си забелязала и не виждам някой с нещо да те е засегнал!!!  ПП това ,което си оцветила в червено се отнасе ако ползваш флашка например-при плейване от ПЦ това не важи!!!Всичко зависи от плеъра,който ползваш за плейване на самия файл от ПЦ-то---Тв в този случай се явява един вид монотор,който разпознавайки 3Д сигнала ,,събира ,,образите!!!Ако нещо не ти е ясно -питай,но малко по-конкретно и не ,,нападай,,ако обичаш.Целта ми (поне на мен) е да помогна,а не да се заяждам,или нападам някого!!!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

skalata,ок,разбрах.

onogondur,да ,вчера пробвах Free Smith и стана,но има някакъв проблем и автоматично превежда субтитрите от български в китайски.

Хардуеърът предполага малко особености при възпроизвеждане на 3D Blu-ray (като имидж файл - ISO), тъй като е с отделна видоекарта на NVidia, а потребителят едва ли разполага с 3D Vision Kit (или поне емитер от този комплект). За целта ще трябва да се ползва вграденото интелско видео HD3000, което не би трябвало да има проблем с 3D Blu-ray от имидж. За всички останали формати за 3D - SBS, OU, т.н. - не трябва нищо специално като плеър, стига да може да плейва 3D mkv във въпросните формати. Единствено платените плеъри на Arcsoft, Cyberlink, Corel могат да се справят с имиджите на 3D Blu-ray, като монтирането (маунтването) може да се прави с безплатната DVDFab Virtual Drive, която има интерфейс на български.

Хардуеърът предполага малко особености при възпроизвеждане на 3D Blu-ray (като имидж файл - ISO), тъй като е с отделна видоекарта на NVidia, а потребителят едва ли разполага с 3D Vision Kit (или поне емитер от този комплект). За целта ще трябва да се ползва вграденото интелско видео HD3000, което не би трябвало да има проблем с 3D Blu-ray от имидж. За всички останали формати за 3D - SBS, OU, т.н. - не трябва нищо специално като плеър, стига да може да плейва 3D mkv във въпросните формати. Единствено платените плеъри на Arcsoft, Cyberlink, Corel могат да се справят с имиджите на 3D Blu-ray, като монтирането (маунтването) може да се прави с безплатната DVDFab Virtual Drive, която има интерфейс на български.

vasettoo  хубаво и грамотно си го написал,за което ,,евалла,,както казват някои.Искам да уточня обаче ,че не си на 100 процента прав,защото ISO файл веднъж като го маутнеш(монтираш) с ,,нещо си,,(защото аз ползвам друга програма,но това в случая няма значение) -тогава можеш да го пуснеш и с друг плеър (не само от тези,които си посочил)от папките BDMV>STREAM>и си избираш M2TS-file! Тези плеъри Arcsoft и т.н.т наистина могат да плейват Оригинални Blu-Ray дискове,но това ,че не не можеш да плейваш ISO файл и с други плеъри не е така ;)

Тук си в грешка - говоря само за имиджите на 3D Blu-ray, за които не знам друг начин за гледане. 2D режимът може да се гледа и с други плеъри от папката с m2ts файловете, но само платените имат поддръжка за менютата на диска - поне аз не знам друг вариант.

Поздрави!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.