Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледаме онлайн телевизия (част 2)

Featured Replies

Краси  вместо да търсиш работещи стриймове защо не пуснеш твои ? Не стига ,че крадеш  телевизия  от други места ами и печелиш от кликове,трафик и реклами !!!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 844,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Краси  вместо да търсиш работещи стриймове защо не пуснеш твои ? Не стига ,че крадеш  телевизия  от други места ами и печелиш от кликове,трафик и реклами !!!

Как защо, ами момчето няма откъде другаде да рестриймва освен от чужди сървъри..

Извинявайте, но адресите ге има в интернет пространството вече и не може да се скриете при положение, че публикувате някоя телевизия да се гледа от сайта Ви!

Fenfolk - tv Bg music - Chanel Fen Tv - Online

Натиснете няколко пъти плей докато тръгне телевизията това се отнася за news7,fen tv,fen folk,bgmusic,diskavari и някои други, а за останалите търсим работещи стриймове

и да ви дам стриймовете няма да ви работят на компа защото са с парола

На живо окупация на парламента, гледай от тук - http://www.ustream.tv/channel/najivo

Streaming live from events in Bulgaria.For contact Yvo Bojkov +359 899 754 887

Редактирано от Красимир Илиев_323967 (преглед на промените)

Здравейте,може ли за момент да спрете и да отделите малко време да тествате този линк DIEMA_FAMILY.Пуснал съм го по най-смотания начин през Windows и бих искал да тестваме дали наследника на TorrentStream става за нещо.Моля ви да коментирате само няколко неща: дали качеството ви задоволява, дали имате проблеми (и ако имате какви), и последно - смятате ли че тази нова "технология" AceStream ви дава достатъчно удобство. ПС: Може да има временни прекъсвания през час защото тествам различни опции.ПС2: Интереснотo e, че явно се поддържа и функцията Time Shift.ПС3: Благодаря на всички, които тестваха. Ще направя няколко промени и утре може пак да тестваме (за сега имам колебания за transcode-a).

Редактирано от Vakerel.ЦОМ (преглед на промените)

Здравейте,може ли за момент да спрете и да отделите малко време да тествате този линк DIEMA_FAMILY.Пуснал съм го по най-смотания начин през Windows и бих искал да тестваме дали наследника на TorrentStream става за нещо.Моля ви да коментирате само няколко неща: дали качеството ви задоволява, дали имате проблеми (и ако имате какви), и последно - смятате ли че тази нова "технология" AceStream ви дава достатъчно удобство. ПС: Може да има временни прекъсвания през час защото тествам различни опции.ПС2: Интереснотo e, че явно се поддържа и функцията Time Shift.ПС3: Благодаря на всички, които тестваха. Ще направя няколко промени и утре може пак да тестваме (за сега имам колебания за transcode-a).

Какви тестове бе момче на чужди машини правиш ? Вземи си ти един тунер и прави тестове кво си зел с чуждите боксове тестове да ми правиш.. Аман от разбирачи...

Какви тестове бе момче на чужди машини правиш ? Вземи си ти един тунер и прави тестове кво си зел с чуждите боксове тестове да ми правиш.. Аман от разбирачи...

Здравейте,първо на първо, не съм се възползвал от чужди боксове, защото ползвам за източник, Mегаланско IPTV за което лично съм си платил...Второ - най-лесно е да се седи от страни и само да се размятат изводи. Съвсем друго е да седнеш и да направиш нещо полезно и след това пък да го тестваш/опишеш и споделиш като информация, за да може и другите да го имат.Трето, но не на последно място - моето намерение е да направя тестове за най-подходящото решение, което споделя ресурси. По този начин всеки, който има абонамент и достъп до такъв ресурс, да може да си пусне собствени стриймове и да си ги ползва удобно и качествено. А не само да се търси безплатен обяд и то с превъзходно качество.Относно тунера - ще направя тестове и с USB тунер, но за момента тествам най-смотания setup през Windows. В тази връзка: наложително е да се добави shaper на изхода, защото тази технология AceStream не е реализирана много добре (поне през Windows). Това ме подсеща да се разровя из руските сайтове за повече информация относно това каква реализация ползват те (най-вероятно Linux, но със същият closed source софтуер). Ако имам възможност ще тествам и със старото решение TorrentStream, може там нещата да са по-добре като цяло.

Здравейте,първо на първо, не съм се възползвал от чужди боксове, защото ползвам за източник, Mегаланско IPTV за което лично съм си платил...Второ - най-лесно е да се седи от страни и само да се размятат изводи. Съвсем друго е да седнеш и да направиш нещо полезно и след това пък да го тестваш/опишеш и споделиш като информация, за да може и другите да го имат.Трето, но не на последно място - моето намерение е да направя тестове за най-подходящото решение, което споделя ресурси. По този начин всеки, който има абонамент и достъп до такъв ресурс, да може да си пусне собствени стриймове и да си ги ползва удобно и качествено. А не само да се търси безплатен обяд и то с превъзходно качество.Относно тунера - ще направя тестове и с USB тунер, но за момента тествам най-смотания setup през Windows. В тази връзка: наложително е да се добави shaper на изхода, защото тази технология AceStream не е реализирана много добре (поне през Windows). Това ме подсеща да се разровя из руските сайтове за повече информация относно това каква реализация ползват те (най-вероятно Linux, но със същият closed source софтуер). Ако имам възможност ще тествам и със старото решение TorrentStream, може там нещата да са по-добре като цяло.

Това ли е технологията на бъдещето?

Това ли е технологията на бъдещето?

Така твърдят руснаците :D Според мен няма да прокопсат много, защото не са с отворен код. Но кой знае. На сайта им твърдят, че имат над 7 100 000 players(сайтове или източници, който показват реклами чрез тяхната платформа или им плащат лиценз). Ако това е вярно и ако предложат още по-добра реализация на платформата им (примерно с готова полу-конфигурирана виртуална машина), може и да пробият поне на руския пазар.

Понеже Пифито кучето го е изключил за 15 дена от форума заради някакъв спойлер се налага да влизам аз да ви кажа няколко неща които той е забравил да ви каже:

1.За алдзадзирите има един индификатор в адреса на каналите който се сменя на 24 часа а събота и неделя на 12 часа.Как да го подмените и да продължите да си гледате е обяснено по долу.Добавени са още 4 спортни канала и листа активирана към 11:30 часа днеска за тия които нищо не са разбрали.

2.На украинската листа http://109.95.47.249:1919/udp/239.0.0.3:4000. има канали и на udp/239.0.1.3:4000 така че си пресканирайте всичко както и първата листа не е пълна.

1 Адреса на Алджадзира спорт

http://www.teledunet.com/tv/player.swf?&id0=82329990107900&skin=bekle/bekle.xml live=1 pageUrl=http://www.teledunet.com/

променя се това в адреса

id0=82329990107900

за да го вземете и продължите да гледате направете следното копирайте http://www.teledunet.com/ и го пуснете в Мозила като тръгне канала дайте десен клик на мишката но не на канала който върви а малко в страни от него после изследване на елемент -мрежа  презаредете  и копирате адреса който е на картинката

Публикувано изображениеScreenshot - 9_11_2013 г.png

Публикувано изображение1.png

Публикувано изображение3.png

http://www.teledunet.com/tv/player.swf?abouttxt=T%EF%BF%BDl%EF%BF%BDdunet&id0=82333535593000&skin=bekle/bekle.xml&

новия индификатор и замествате в листата

id0=82333535593000[attachment=42151:Al Jazeera Sport.zip]

Нещо не ми се получават тея фокуси :(  Би ли ми разяснил. Ако искаш , може и на лично.

TV7->Ace Player

При мен не тръгва, казва че няма активни stream peers. Задал ли си допълнителни тракери и работи ли локално при теб?Ако работи при теб локално, може би не си разрешил да минава през firewall-a ти.

.....първо на първо, не съм се възползвал от чужди боксове, защото ползвам за източник, Mегаланско IPTV за което лично съм си платил...

Айде бе - Мегаланско ИП - ние доматите с колчетата ги ядем. Снимката е от вчера, от тестовете ти с двутунерен бг бокс:

Публикувано изображение

Редактирано от mcmlxx (преглед на промените)

Айде бе - Мегаланско ИП - ние доматите с колчетата ги ядем. Снимката е от вчера, от тестовете ти с двутунерен бг бокс:

Е освен да ти пратя копие от договора ми или да те поканя лично да видиш?И какво общо има тази снимка, изобщо не ми става ясно. Направил съм TS енкапсулация, и съм оставил звука и видеото в същият формат, за да не прекодирам (AceStream поддържа само HTTP /TS).Повечето доставчици взимат сигнала без да го променят и той си е MPEG-2...Но не смятам да споря повече, ако имаш нещо конкретно към мен, ще се радвам да го чуя на лично, а не да спамим в темата без причина.И за да не ми е съвсем безполезен поста - Ето как може да си пренасочите IPTV-то ако е UDP multicast: ресурс IPTV / UDP multicast - OpenWrt WikiЕто и едно кратко ръководство как да записвате от Capture карта през VLC с HTTP изход: Encode H.264 with VLC chapter. 4. Реализацията на прекодирането в VLC не дава добри резултати, затова се налага пайпване през ffmpeg.

Моля който има желание да тества TV7 (VIVACOM source):

acestream 61059d963b2abe1f27d10b344d894a263f8b0db8 
Възможни са временни прекъсвания заради преправяне на настройките за прекодиране (ако изобщо направя добри настройки за прекодиране).

Възможни са временни прекъсвания заради преправяне на настройките за прекодиране (ако изобщо направя добри настройки за прекодиране).

Човече два дена ни разиграваш да тестваме,а линковете не работят .Ти нас за какво ни взимаш тук?

Човече два дена ни разиграваш да тестваме,а линковете не работят .Ти нас за какво ни взимаш тук?

Изобщо не ми е за цел да ви разигравам. Вчера се свързаха 3 peer-a с мен, т.е. стрийма работи от моя страна. От моя компютър също работи.

И вместо да се заяждаш, моля да споделиш каква грешка точно дава, след като не ти работи линка.

Публикувано изображение

Работи но много прекъсва

Редактирано от tangra65 (преглед на промените)

Работи но много прекъсва

До колкото разбирам си от чужбина, ще опитам да променя настройките, за да са като на руските стриймове. Ако може да пробвате отново ще съм ви благодарен:
07e5654809a67f5b0b3151a65b1cbf988ba803ef
За да не си помислите, че ви използвам. Ето какви са настройките за vlc transcode-a:
:sout=#transcode{vcodec=h264,vb=800,scale=1,acodec=mpga,ab=128,channels=2,samplerate=44100}:http{mux=ts,dst=:8080/} :ttl=50 :sout-keep
Много е дразнещ факта, че трябва да се чисти диск кеша всеки път, когато рестартирам стрийма и се налага да пускам нов линк (но това до някъде е нормално, защото торентите работят на този принцип). За което се извинявам. Когато направя всичко като хората, ще направя описание и дори мисля да ползвам автоматизирани BAT файлове, за да е по-лесно за останалите.

До колкото разбирам си от чужбина, ще опитам да променя настройките, за да са като на руските стриймове. Ако може да пробвате отново ще съм ви благодарен:

07e5654809a67f5b0b3151a65b1cbf988ba803ef
За да не си помислите, че ви използвам. Ето какви са настройките за vlc transcode-a:
:sout=#transcode{vcodec=h264,vb=800,scale=1,acodec=mpga,ab=128,channels=2,samplerate=44100}:http{mux=ts,dst=:8080/} :ttl=50 :sout-keep
Много е дразнещ факта, че трябва да се чисти диск кеша всеки път, когато рестартирам стрийма и се налага да пускам нов линк (но това до някъде е нормално, защото торентите работят на този принцип). За което се извинявам. Когато направя всичко като хората, ще направя описание и дори мисля да ползвам автоматизирани BAT файлове, за да е по-лесно за останалите.

Така е добре.работи нормално.

Така е добре.работи нормално.

Иска ми се да пробваме как ще е като сме много маймуни на клона, но това е трудно за синхронизиране. Да не говорим че не всеки има възможност. Но все пак ако има желание от ваша страна, ще се радвам да пробваме. По този начин ще видим колко се натоварва източника и колко отделните пиъри. В момента пиърите поемат м/у 40-50% от трафика, но сме само 2-3-ма...PS: Оказва се че без support node-ове, когато има само двама човека след като единия загаси стрийма, другия буферира за малко, т.е. балансирането не е перфектно реализирано.

Дам, бая народ пробва, но само вие двамата коментирахте.Може да пробваме как ще е за хората от чужбина ако дигна малко bitrate-a.По едно време имаше 4 човека и доста добре балансираше трафика, поне половината трафик минаваше през останалите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.