Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледаме онлайн телевизия (част 2)

Featured Replies

...

Редактирано от SvetlioJS (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 844,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

mcmlxx , пак си се правил на много отворен... Абе боклук недоносен, до оня ден не знаеше какво е ВЛС днес много отворен стана бе мухъл. Кво си се правил на интересен на Mihaela Jongova за тая врачанска скапана листа? Ти освен боксове друго не можеш да гледаш бе охлюв за кви скриптове си й дрънкал за нетери метери, кво ти разбира на тебе мозъка от скриптове, на тебе ако някой не ти даде нещо си жив умрял бе! Нали бокс имаше, кво стана? Кво киснеш тук из форумите и се правиш на гъзар, гледай си бокса :DКапнемо, сто хиляди бана да ми сложиш, сто хиляди профила ще си направя и ти няма да ме спреш, а тия точки там наказателни дет си ми ги писал, са ми през оная раута пич!

Ace stream

TV7 - 8f884a428cfcb3512cb2e0fd50a261b9b144c0c6

BTV - e396bd04f91fb9995c8dbd5429b8cebc7aff018b

NOVA- 7f9d41c80e54f0e96bba963b29963bde8e2ee16e

AlkatrazBG, Много добре си направил. че си ги пуснал, но аз се чудя дали ги заслужават. От горния пост се вижда, че освен псувни и простотия, друго няма у българина.

Иначе работят стабилно и трите стрийма. Ти през windows ли си направил реализацията или през linux?

Редактирано от Vakerel.ЦОМ (преглед на промените)

sokoban

Сложи F+ направо че ония с качулките по- бързо да затворят калдата въобще.

L&B

Много плоска лъжа всичко си работи в мегалан, ако мислиш че така ще измъкнеш нещо си се объркал.

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

На някого да му се намира линк за BBC One HD може и да не е абсолютно hd но да е по-високо качество от обикновеото.Благодаря предварително! :)

Значи и лъжец ме изкарахте, така ли ?

Хайде пробвай този линк ""http://tv.mtel.bg/" !

Да вярно че е така но аз мислех че не си изпаднал толкова да гледаш тия канали затова се заблудих, ако си действително на интернет мегалан обади се да ти кажа какво да направиш и да забравиш за тая подигравка на мобилтел ти имаш ли акъл въобще да гледаш от там , това е все едно да имаш минерална вода в къщи а да ходиш да пиеш вода от блатото.

Аз какво гледам си е моя работа ! В тази тема освен да се карате друго не можете. Спомням си, че и преди съм писал тука, и никои не каза нищо. Не мога да разбера за едни линкове (които ги пускате тука) не може ли да обясните, просто, как се добавят "VLC" или какъв плеър използва човек ! Някаква форумна тайна ли е това ?

Не съм на "Мегалан" а на бившите "Спектрум-Нет" нали сега се обединиха ?!

Хайде със здраве ;)

Аз какво гледам си е моя работа ! В тази тема освен да се карате друго не можете. Спомням си, че и преди съм писал тука, и никои не каза нищо. Не мога да разбера за едни линкове (които ги пускате тука) не може ли да обясните, просто, как се добавят "VLC" или какъв плеър използва човек ! Някаква форумна тайна ли е това ?

Не съм на "Мегалан" а на бившите "Спектрум-Нет" нали сега се обединиха ?!

Хайде със здраве ;)

Ма ти искаш ли да гледаш или си дошъл тука спомените си да разказваш, и не се караме а дискутираме на висок тон ,ти какво искаш свиркаш и веднага си отрупан с бг канали хехехехихи това не е сериозно.Айде с здраве и успех в твоята работа.

Да вярно че е така но аз мислех че не си изпаднал толкова да гледаш тия канали затова се заблудих, ако си действително на интернет мегалан обади се да ти кажа какво да направиш и да забравиш за тая подигравка на мобилтел ти имаш ли акъл въобще да гледаш от там , това е все едно да имаш минерална вода в къщи а да ходиш да пиеш вода от блатото.

Пифи аз съм на мегалан би ли споделил на лс какво имаш в предвид

........ ако си действително на интернет мегалан обади се да ти кажа какво да направиш и да забравиш за тая подигравка на мобилтел ти имаш ли акъл въобще да гледаш от там , това е все едно да имаш минерална вода в къщи а да ходиш да пиеш вода от блатото.

С много голям интерес бих ударил едно ухо да споделиш тайана на лично разбира се.

А за осталите хакери тук ето ви още един извор от дето да черпите вода.193.110.159.73 Успех и да споделите резултата :)

18+

606dec713efa63fb746f2b9773df9cb8f460bdd0

491bb63d0a26bd04ebf3ccc965f1818c019b99d1

b7bee263707abafd431dcee5220aa62f36cfa116

180e35f43e892ae9183bf608e4c82e4fa6fd808e

5e6f5fcbd81d653aee8a42925a0153d6371380f5

ae62a01eb5c2bedfcefedd33581c78c6bff89e9f

b208a557287c3cbf316fe665cd55b2a794880a98

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.