Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледаме онлайн телевизия (част 2)

Featured Replies

Много ви моля да ми дадете стрийм на БНТ 1 на ЛС с добро качество, гарантирам, че не разпространявам и пазя само за себе си. Благодаря!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 844,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много ви моля да ми дадете стрийм на БНТ 1 на ЛС с добро качество, гарантирам, че не разпространявам и пазя само за себе си. Благодаря!

То всички така казват и накрая се избива някоя листа

Ще се наложи да почакаш малко до официалното пускане на  БГ торент ТВ с участието на колегите от форума .

По-лесно е да се направи, отколкото да се поддържа дълго време.Освен всичко винаги  ще се намери някой предател/отцепник, който ще ви остави горчив привкус от всичко...

На мен ми трябва за запис на предаване. Нямам интерес да разпространявам. Освен това, освен да си пусна стрийма в СимпълТВ, друго не знам да правя, не разбирам нито от боксове, нито от айпита, нито от нищо.

За запис се взима тунер а не с проксита дето за 1 час ще забият 5 пъти.

Ти ще кажеш. Записвам от онлайн телевизия. И нищо не е забивало, досега всички, които съм имал, са били добри.

Пифи нали съм ти казал  да не се изказваш не подготвен :)  Акъла ти е колкото да  пазиш равновесие  и да си обуеш обувките така ,че бягай си снимай десктопа и зарибявай  глупавите дечурлига колко  си знаещ и можещ. Който иска качество ползва кепчър карти  за запис  а пък ти ако искаш  записвай и от флаш .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Пифи нали съм ти казал  да не се изказваш не подготвен :)  Акъла ти е колкото да  пазиш равновесие  и да си обуеш обувките така ,че бягай си снимай десктопа и зарибявай  глупавите дечурлига колко  си знаещ и можещ. Който иска качество ползва кепчър карти  за запис  а пък ти ако искаш  записвай и от флаш .

Видехме под мъдрото ти ръководство китайското модераторче какво направи ,както се казва куцо кьопаво тръгнало да се занимава с ТВ ходи си пиши за бойлера там си най силен на всеки 2 години да си сменяме бойлера.хехехехихи това дисертацията ли ти беше, а да малко от платките и машинките сложи да видим че нещо отдавна не си слагал .

защо така се отнасяш с него виш колко нежно се обръща към теб "Пифи" човек би си помислил че м/у вас двамата има нещо,

Какво означава виШ? :D

e03d695d3aed12778d8e476968d3718f289aa2a67f9d41c80e54f0e96bba963b29963bde8e2ee16e8f884a428cfcb3512cb2e0fd50a261b9b144c0c652c7e89167acb1f519231831c7b2f9c7beb2fa26

e03d695d3aed12778d8e476968d3718f289aa2a67f9d41c80e54f0e96bba963b29963bde8e2ee16e8f884a428cfcb3512cb2e0fd50a261b9b144c0c652c7e89167acb1f519231831c7b2f9c7beb2fa26

BTV Cinema  не работи останалите работят.

bab7debd79fd734a3491639e6534de19a78290074d66f19a79cce1424341efab6d7f8425f627f464

Не говори наизуст!

Дадоха ми наша листа (преди 2-3 месеца) и все още не съм я публикувал никъде.

Обещах и си държа на думата. Няма да пиша кой е, ако реши, може да потвърди.

Благодаря ти отново........

Инсталирай това Ace Stream

Нищо лично, но като попитах малко по назад, защо никой не каза как става това ?

Явно е някаква форумна тайна !

За едни може да се обясни за други не ?!

Мисля, че във тази тема трябва да се сложи "Модератор" да бъде строг и да спрете да се карате !

Е то и на сайта си го пише с какво се гледа !!! Това се знае от 1 година поне с коя програма се гледат торентите  и от тракерите и торент телевизиите. Дадох линк към сайта  ио просто трябва да си го инсталирате. Ако трябва ще се направи и нарочна тема  за тая  цел та всеки да може да види  как се гледа и при желание как се качва самия канал  да гледат и други

Махнах ги защото тракера няма толкова интернет да държи каналите. Ако се  качат още 10 канала  и работата ще стане екстра. Нямам повече ъплоуд  да кача още.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.