Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми настолен компютър специално за игри

Featured Replies

Препоръчайте ми настолен компютър за игри като имате в предвид , че бюджета ми е 1000 лева без (само за компютъра) Искам на него да мога да играя HD екшън Фпс (всички жанрове) без да лагва играта ако можете ми препоръчайте или компютър или всички части който ще ми трябват за да си сглобя сам 

Редактирано от Deadly.Machine (преглед на промените)

Количка

Публикувано изображение

пс. Това е по-скоро минимума за процесор и видеокарта ако ще купуваш FullHD монитор.

Кутията има и бял вариант за същите пари. Допълнителния вентилатор съм ти го сложил за въздушен поток.

Кутията е с включен само един а трябват два. Един отпред вкарва свеж въздух и един отзад да изкарва топлия.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Количка

Публикувано изображение

пс. Това е по-скоро минимума за процесор и видеокарта ако ще купуваш FullHD монитор.

Кутията има и бял вариант за същите пари. Допълнителния вентилатор е за въздушен поток.

Кутията е с включен само един а трябват два. Един отпред вкарва свеж въздух и един отзад да изкарва топлия.

а колко ще ми струва един Full HD монитор 23 инча ? 

Едно предложение и от мен. 

Публикувано изображение 

В момента в е-маг имат намаления на кутии и захранвания, но докато се наканиш (ако изобщо се наканиш скоро) да купиш, тях вече няма да ги има. 

а колко ще ми струва един Full HD монитор 23 инча ? 

270 лв. за евтин. В Емаг има някъв AOC за 240 лв.

• Автор

Количка

Публикувано изображение

Кутията има и бял вариант за същите пари. Допълнителния вентилатор съм ти го сложил за въздушен поток.

Сега като разгледах продуктите има ли някъде уроци как се сглобява компютър на български език защото аз изобщо не съм наясно

• Автор

Сглобяването в Никем и Скай е безплатно. Разбира се Windows няма да ти инсталират.

а Никем и Скай имат ли сайт :Д 

Като го поръчваш ще уточниш че го искаш сглобен. Те ще ти звъннат за потвърждение и ще се разберете.  

А ако имаш предвид конфигуратор който почва да светка ако избереш несъвместима част не съм чувал.

GB 970A-DS3 / AMD970/ AM3/+

AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+

DDR3 4GB 1333MHz SIMMTRONICS

500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M

PALIT GTX760 2GB D5

CM K350 W/600W PSU

Общо 1018лв.

Тука ще ти го асамблират безплатно , щом нямаш познания не опитвай на новата си система да не береш ядове!

За монитор ти препоръчвам AOC 21.5 IPS I2267FWH може да е малко по-малък но е с качествен AH-IPS панел от ЛГ. Ето тук  колегите са направили перфектно ревю на тази серия монитори!

Какъв раздел бе момче, избираш си частите те ще ти го сглобят и ще ти го пратят готов, няма да се занимаваш :)

Колегите са предложили чудесни конфигурации,особено на bildera_ много ми хареса.Ето една AMD конфигурация за разнообразие,а за монитор ти препоръчвам този Dell U2312HM 23 LED IPS UltraSharp 8ms . Просто е перфектен,стига да може да си го позволиш.Ако не,има и по-евтини IPS монитори,може да ги разгледаш.

4GB DDR3 1600 A-DATA

500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M

CM K350 W/600W PSU

ASROCK 970 PRO3 /AMD970/AM3+

AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+

SAPPHIRE HD7870 GHz EDITION OC 2GB GDDR5 BULK

FD 120MM SILENT SER R2

Обща стойност - 997.30лв.  

Предложението на playalistic е оптималното за 1000лв. Изключително бърза видеокарта и процесор с много прилична производителност.

Обща стойност - 999.93 лв. с ДДС

П.П. На Наруто конфига ми хареса! :D  Процесора е на много добра цена! Ето нещо и от мен с тази платформа:

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Доколкото разбрах парите тепърва ще се събират та най-добре да се пусне друга тема като са налични.

След няколко месеца кой знае каква ще е ситуацията...

Всъщност сега видях, че на горе някой е казал за емаг... Съветвам те доста добре да видиш кирливите ризи на фирмата и тогава да решиш дали от там ще поръчваш :)

• 1 година по-късно...

Тоя настолен компютър става ли за игри?

Кой?

Кой?

KTN A:D QUAD EDITION

процесор  AMD A8 x4 6600 K 3.9-4.2 GHz 4M

HDD 1000 GB

RAM 8 GB

видео AMD Radeon HD 8570 D

Не,недей.Гаден е.

Пусни си отделна тема и там ще ти помогнем.

Ако се поинтересува малко за компютърните части ще е много добре , защото като гледам... нещо не му се занимава да взима на части конфига...

http://nikem-bg.net/cart/52533p1r50774p1r3030p1r48235p1r49626p1rf.html

Това АПУ е с по-добра графика а комбинирано с по-добрата рам става още по-добро.

Разбирай че игрите ще вървят по-добре от колкото с 6600К и единичен модул на 1600MHz.

Дъното също е по-добро както и кутията и захранването. Имаш и по-голяма гаранция на частите.

А сглобяването е безплатно та ако искаш готова машина не се притеснявай.

пс. Да не останеш с впечатлението че е няква супер машинка?  :)

Общо-взето нещата са зле но за 750 лв. е по-добре от онова в Емаг.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.