Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за upgrade на машина

Featured Replies

• Автор

Значи дъното е P8 H61-M LX3

Захранването нямам идея как да разбера, защото си модвам компютъра и страничният капак е изрязан а вътре почти всички компоненти като захранване, редовете за ХДДто и записвачката са облепени с карбоново фолио и не се вижда каква му е мощността :/

Аз знам, че си с такава ;) Това променя нещата съвсем малко. По-добрата видеокарта вади повече кадри заради повечето си изчислителни единици и по-добрата пропускателна способност на паметта, но това никак не променя факта, че е ограничавана от i3. Решиш ли да увеличаваш производителността чрез клок, трудна работа и направо невъзможна за определени игри. изключвам факта, че ако ти се появи някоя програма на заден план, товареща по някаква причина ядрата на процесора ти, си дотам. Аз имах такъв случай с програма за настройки на монитора ми. Затова и вече не я включвам със стартирането на Windows, колкото и неудобно да е това.  Вземи си i5  и виж разликата. Със сигурност ще се изненадаш. 

Утре би трябвало да ми пристигне новия монитор, и може би след месец ще взема i5 3350P от един приятел за 200 лв. с остатъчна гаранция,едва тогава ще мога да видя разликата, а то разлика със сигурност ще има,та тогава ще говорим. :)

Утре би трябвало да ми пристигне новия монитор, и може би след месец ще взема i5 3350P от един приятел за 200 лв. с остатъчна гаранция,едва тогава ще мога да видя разликата, а то разлика със сигурност ще има,та тогава ще говорим. :)

off: Засечи как е с i3, преди да сложиш i5. Аз оня ден аха да взема i5 3350P  за 260 лева от продавалника, но се отказах. Мислех да се пазаря малко, мама както и да е. Може би все пак ще взема нов i5 3470  или ще чакам някое намаление в emag. 

Значи дъното е P8 H61-M LX3

Захранването нямам идея как да разбера, защото си модвам компютъра и страничният капак е изрязан а вътре почти всички компоненти като захранване, редовете за ХДДто и записвачката са облепени с карбоново фолио и не се вижда каква му е мощността :/

i5  е по-лаком. Лично аз имах проблеми със захранването, след смяна на i3  с i5. Почнаха едни черни екрани, не е истина. Дори без клок на видеокартата. Но причината за по-голямата консумация бе и в това, че видеокартата с i5 почна да се товари на макс. При теб няма да има тия проблеми, защото G860  е достатъчен за GT630. Ако вземеш процесор, разлика няма да видиш, защото видеокартата ти е слаба. Ако вземеш видеокарта, разлика ще има и то осезателна. Въпреки, че ще бъде спъвана от G860,  то картата ще даде повече кадри заради повечето изчислителни блокове. Когато вече смениш и процесора, ще постигнеш ( вероятно) максимума, който може да даде видеокартата. Аз лично бих ти препоръчал да се примириш временно с по-слабия процесор, за сметка на видеокарта, която ще даде и повече кадри при игри. Ако смениш само процесор, няма да получиш нищо и ще чакаш покупка на видеокарта.

А захранването ти вероятно е голям боклук, щом си купувал от подобна верига магазини. Така, че и него най-вероятно ще трябва да смениш, преди да предприемаш каквото и да било действие. 

• Автор

Да аз попринцип няма да ги взема наведнъж, а може би първо видео картата (може би и захранването) и после процесора :) Захранването ще се помъча да кажа какво е.

EDIT: Сетих се да видя гаранционната карта :) 400W е. Пише: Case   QUANTIUM ATX 400W

Редактирано от ChrisJobs (преглед на промените)

Да аз попринцип няма да ги взема наведнъж, а може би първо видео картата (може би и захранването) и после процесора :) Захранването ще се помъча да кажа какво е.

EDIT: Сетих се да видя гаранционната карта :) 400W е. Пише: Case   QUANTIUM ATX 400W

Захранването не е читаво и може да предизвика сериозни проблеми... 

Не нее, за захранването :)

С безплатна доставка = >

За изцеден бюджет това: Захранващ блок Cooler Master GX Bronze, 450W 

Ако 45-46 лева не са проблем това което е полу модулно и по тихо: Захранващ блок Cooler Master Silent Pro M2, 520W 

Редактирано от duskwood (преглед на промените)

С безплатна доставка = >

За изцеден бюджет това: Захранващ блок Cooler Master GX Bronze, 450W 

Ако 45-46 лева не са проблем това което е полу модулно и по тихо: Захранващ блок Cooler Master Silent Pro M2, 520W 

Не видях ,че в емаг има такива дебели намаления автора да вземе i5 от никем и някое захранване от предложените в горния пост.

Не видях ,че в емаг има такива дебели намаления автора да вземе i5 от никем и някое захранване от предложените в горния пост.

Ми да то чудо тези дни с тези намаления...(-20%)

Иначе в кошницата от ем@г i5 3350P  + CM Silent Pro M2, 520W  излиза 469 лв. + GX Bronze, 450W  към 425лв. 

• Автор

Ами да, а това което е моето в момента каква цена мога да му взема :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.