Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Sapatero1

VIP Бисери

Препоръчан отговор


Предлагам тук да поместваме словоизлеяниата на
по-известнитее ни сънародници.

 

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Александър Методиев - Сали (ДПС)

 

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма как такава тема да мине без тези двамата :)

 

http://vbox7.com/play:f93d3e47

 

http://vbox7.com/play:1e647a5b

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там - Бойко Борисов ще ви направи инвалид!

 

БОЙКО БОРИСОВ

 

* „Един човек приятелите му го предупредили, че жена му се съмнява, че й изневерява. А той им отговорил: - Добре, че само се съмнява – а не подозира за истинските мащаби!

 

* "И в най-лошите ви сънища не сте мислили, че ще дойда аз като министър-председател".

Бойко към строителите на АМ "Люлин".

 

* "За тебе съм самохвалко. За мене съм вече един истински преуморен човек".

Премиерът към Сашо Диков по време на интервю.

 

* „Аз съм израснал само с хляб и картофи. Циганска баница нямаше.  Майка ми мажеше мас от прасето и го поръси малко със захар. 

С едната ръка ям, С ДРУГАТА - ТИЧАМ по ливадата да ритам топката”.

 

* „Нашите бяха много бедно семейство. Дето се вика, Кирил и Методий, празникът 24-ти май, аз го свързвам с агнешка плешка.

Защото само тогава у нас, понеже баща ми беше именник, Методи, майка правеше агнешко с картофи”.* „И гледахме прасе, гледахме кокошки.  Аз ги гледах лично.  Обикалях по почивните станции на Банкя.  И там имаше такива, с помия, казани, където се събираше, си вземах и си ходех и си хранех прасето, кокошките.  За да има яйчица, сутринта да ми направи.  

Ядях по 12 яйца. 

Да, като дете - и нито холестерол имах, нито нищо”.

 

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

 

•   „Бившият премиер Бойко Борисов толкова често се оправдава с мен и престъпната Тройната коалиция, че част от българите вече започват да ме обвиняват лично мен за всички злини.Онзи ден слизам от етажа си и чувам в съседния апартамент скандал. Бабата крещи на внучето си:

-   Кой строши вазата? Кажи ми! Кой?

-   Чичо Сергей Станишев я счупи! – оправда се с мен внучето.

-   Че как Сергей е влязъл у нас, нали няма ключ? – чуди се женицата.А внучето й отговаря:

- Престъпната Тройна коалиция му помогна!”.

•   "Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?  Защото цялата държава в момента е с краката нагоре!".

•   "Годината беше трудна за хората, защото докато герберите забогатяваха, обикновеният българин обедняваше, при това много бързо".

•   "С тази политика правителството ще катастрофира с 200 км в една бетонна стена. За съжаление, заедно с тяхното катастрофиране може да катастрофират и държавата, и хората".

•   "По принцип мога да ви кажа, че имам добри хигиенни навици.   Още не съм на тази фаза, но има инициатива сред наши народни представители да имаме такава готовност - винаги да бъдем пакетирани".Сергей Станишев отговаря на въпрос дали всеки ден си носи четка за зъби и дрехи за смяна заради изявлението на премиера Бойко Борисов: "Тези трябва бързо да влизат в затвора".

 

ИСКРА ФИДОСОВА

 

"Едно си Мая знае, едно си Мая лае и бае".Фидосова към Мая Манолова, по време на дебатите по Изборния кодекс

 

БОЖИДАР ДИМИТРОВ

 

•   „Нов бардак не се прави само с нови чаршафи!”.

 

•   "Като станете шефкини на дирекции, ако забременеете, предупреждавайте началниците си! За да не се гърчат в последния момент, както стана Мирослав Найденов!".Шеговит апел на среща с първокурснички от Колежа по икономика и администрация.

 

•   „Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе?! Е, това не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги... Ние, българите, сами ще се изядем, наистина!"

 

•   "Какво иска един политически лилипут като Мартин Димитров, за мен не е проблем".ВЕЖДИ РАШИДОВ"Получавайте шестици, защото аз бях тройкаджия и вижте какво ме направиха – министър!".

Напътствие към учениците в гимназията за приложни изкуства в София.

 

АННА-МАРИЯ БОРИСОВА

 

"Който пие всяка сутрин 8 литра мляко, той дете ще стане яко".

 

ЯНЕ ЯНЕВ

/Към Фани Христова от ГЕРБ, по време на дебатите по Изборния кодекс/.

 

"Млада колежке! Елате после в стаята ми да ви обясня много за свирките и тяхното практическо приложение!"

 

ФАНИ ХРИСТОВА

/Отговаря на Яне Янев/.

 

„А, вие сте практикувал и свирки?А аз мислех, че само ви обвиняват в странна сексуалност!”.

 

Източник

Публикувано изображение

15 декември 2012 г. мечтае на глас за следващ управленски мандат на ГЕРБ, като се впуска в хвалби към финановия министър Симеон Дянков:  “Много хора го мразят, но той се справя много добре. Много държави фалираха, много държави изкараха хората си на улицата, след като бяха харчили повече, отколкото са произвеждали. Ние сме отговорни хора и към следващите поколения”.

13 декември 2012 г.  на заседание на правителството по повод статистика на Евростат за цените на храните у нас: „Разбихме монополите, които бяха изграждани с годините! Защо като им казах да посочат кои са монополите в горивата, никой не иска да ги каже на глас?“ След всяка негова реплика, земеделският министър Мирослав Найденов казва: „Точно така! Това категорично е така!“

12 декември 2012 г. обяснява на защо по време на церемонията по връчването на Нобеловите награди в Осло е спал, а през останалото време цъкаше sms-и на мобилния си телефон: „Пътят до Осло е три часа и половина, и три часа и половина обратно – седем часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно знае какво му се случва с биоритмите. Действително съм много уморен. Виждате, че всяко нещо, което говорите, ми минава през главата”.

6 декември 2012 г. на откриването на новата кула на Летище “София”: „Дядо владика, благодаря за добрите пожелания, за благословията, защото тук има хора, които не ходят по земята – хвъркат, с божията помощ литват, кацат след това и пак си ходят по земята”.

22 ноември 2012 г. обяснява на правосъдния минисър Диана Ковачева как трябва да бъде избран новият главен прокурор: „Какво е виновен, примерно, Дянков, че са го кръстили Симеон, а Аню Ангелов, примерно, Аню? И той се явява, примерно, ако кажем сега по азбучен ред, всички останали отпадате, защото имаме един с “А”. Погледнато реално, какво право му дава това? То не е никакво право, напротив, дава му предимство, а целта на избора е да няма предимства и затова се надявам да го приеме това Висшият съдебен съвет – жребият е най-точната дума. Тогава вече буквичките не играят, защото това ти дава предимство. Аз съм Бойко – и веднага след Аню Ангелов съм аз, значи, примерно, сменям го министъра с някой, който започва с “Т” и ставам пръв. Затова те поздравявам – жребий, бъркат в буркана, и на който му дойде ред. Това е жребий”.

4 ноември 2012 г. Премиерът, доволен от изграждането на магистрала “Струма”, се обръща към жителите на Дупница:  “Догодина ще станете най-хубавия квартал на София.”

1 ноември 2012 г. при откриването на училището в Съединение:  “Ако учителката по математика е тук, може да сметне, че съм около 29 пъти по-бърз от Станишев.”

24 октомври 2012 г. коментира бюджета за здравеопазване по време на откриването на Център по нуклеарна медицина в болницата “Свети Иван Рилски”:  “За 10 години бюджетът за здравеопазване се увеличи от 1 млрд. лева на 3 млрд. и няколко стотин и министър Атанасова и 20, и 200 милиона да иска, все няма да й стигнат.”

18 октомври 2012 г. пред журналисти в Букурещ след 21-ия конгрес на Европейската Народна партия (ЕНП): “Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия, а в същото време – не си привеждат бюджетите и дефицитите в съответствие с Маастрихтските критерии.”

 

Публикувано изображение

Бойко Борисов спи до холандския си колега Марк Рюте

 

3 октомври 2012 г. коментира обвиненията на президента на ПЕС Сергей Станишев, че правителството на ГЕРБ е изгонило RWE от АЕЦ “Белене”: „Деляне, Добрев, свържи се с централата на RWE и поискай писмено да ти отговорят дали ГЕРБ или нашето правителство е изгонило RWE и дали RWE са били съгласни с тия заеми от половин милиард”.

18 юни 2012 г. Борисов като еколог: „Природата наказва урбанизацията на света и ние трябва да я пазим като зеницата на окото си.”

18 юни 2012 г. по време на преговорите в Министерски съвет след ветото на президента върху Закона за горите:  „Ходете на ски в Австрия, ходете където искате, нека там да инвестират, тук вие ще ми кажете откъде ще ви дойдат заплатите и пенсиите.”

19 май 2012 г. обяснява ситуацията в страната:  „За хората е много по-интересен карнавалът в Габрово, отколкото карнавалът в София с конгреса на БСП.”

11 май 2012 г. разяснява на БСП как се печелят избори:  „Аз си ви биех вас сам в София, без партия, без нищо. Сам си ви биех в София, излизах и си ви пердаших”.

7 май 2012 г. обяснява защо се бави връзката на магистрала “Хемус” със софийския околовръстен път и пътен възел “Яна”:  „Пилци, който гнездят в горичката…..”

25 април 2012 г. разкрива движещата сила, която ще подтикне българите към енергийна ефективност:  „Залагам много на завистта на българите към съседа. Всеки съсед ще иска да си направи и той такъв блок.”

9 април 2012 г. коментира пред бТВ изявите на досегашния президент и цените на газа:  „Ако Първанов, вместо да прави партия и да обикаля паланките беше станал зам.-шеф на “Газпром”, можехме да свалим цените на газа още.”

6 април 2012 г. по време парламентарен контрол в отговор на въпрос от Корнелия Нинова за земеделските субсидии:  „Не ми подвиквай!”

5 април 2012 г. обяснява защо магистрала “Струма” е най-екологичната в страната:  „Спазени са всички европейски изисквания на еколозите – с убежище за прилепи и с тунели за костенурки.”

31 март 2012 г. пред металурзите от ОЦК – Кърджали: „Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме”.

30 март 2012 г. обяснява защо България няма да се откаже от „Южен поток”:  „Правиш една тръба. Зариваш я и всяка година взимаш такса от нея.”

25 март 2012 г. отговаря на въпрос на зрител в интервю:  „Вдигам 140-145 килограма от лежанка”.

16 март 2012 г. обяснява последната капка, преляла чашата и довела до отстраняването на икономическия министър Трайчо Трайков:  „И най-вече като тръгнах за емира, погледнах, гледам си го, Трайков се пече на плажа.”

16 март 2012 г. дава указания на новия министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев:  „По-малко да пътуваш и да се печеш!”

15 март 2012 г. коментира пред министрите за скъпите яйца:  „Християнското е да намалят цените за празниците, да ни върнат жеста и да кажат: ето това, че правителството гледа с добро око и инвестира в нас, за празника с една стотинка, с един лев ще намалим цените и народът да го усети.”

12 март 2012 г. отхвърля спекулациите за „черна каса” на ГЕРБ, в която да е попадала разликата между реалната и „надутата” цена на даден медикамент:  „Категорично няма такова нещо, да пукна, ако има”.

8 март 2012 г. коментира ролята на българската жена по повод 8-ми март:  „Тя работи, гледа деца, върти къщата, пазарува и като направи по-добра кариера се чувства виновна пред този вкъщи, че не е оценен”.

3 март 2012 г. разяснява на министрите ситуацията в тютюневия сектор:  „Тютюнопроизводителят копае, сади, бере, суши, дава го на този фонд и когато да си вземе парите, те не му дават парите”

21 февруари 2012 г. при откриването на автомобилния завод в Ловеч:  „Да помолим владиката да помоли началника да е с нас”.

7 февруари 2012 г. из стенограма от заседание на Министерски съвет:  „Те социалистите с това са известни, че, примерно, заклеймяваха религията, сега първи тичат да палят свещи и да се комкат в църквите”.

16 феврури 2012 г. в спор с Весела Лечева кой е построил зала “Арена Армеец”:  „Да слушаш комунист е все едно да слушаш дяволът как чете евангелието”

27 януари 2012 г. коментира гафовете на полицията като визира главния секретар на МВР Калин Георгиев:  „Ако вие сте в строителството, щях да му кажа, това означава, че вашите кофражисти са направили така кофража, че ви е изтекъл бетонът и сега трябва всичко наново да разрушите, да дадете много пари и да изпуснете сроковете.”

19 януари 2012 г. обяснява на правителствено заседание позицията си:  „Президентът Първанов като казва, че сме слабо правителство, за предишните трябва да каже, че ги няма.”

12 януари 2012 г. призовава за благодарност към кучето, открило трупа на 17-годишната Мирослава Николова от Перник, което потресе страната:  „Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, както разбира се и всички, награда!”

11 януари 2012 г. подканва археолозите да не спират работа през зимата, за да продължи строителството на автомагистрала “Струма”:  „Облечете ватенки, ще сложите калорифери! Има сняг три дни. Ние ще върнем накрая парите на Брюксел заради това, че – хладно ви било. Ако трябва Лиляна Павлова ще идва и ще държи чадър!”

10 януари 2012 г. към журналисти при инспектирането на сградата на спецсъда:  „Тихо, че сме в една мрачна сграда, както каза г-н Груев, сграда с мрачно минало и светло бъдеще.”

 

Източник

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

И още...

 

И още...

 

И още...

 

Този е неизчерпаем източник на глупост...

 

И още...

 

И още...

 

И още...

 

http://www.youtube.com/watch?v=5x_WbNOSwFU

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

  • Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

О-хо искренни благодарности към haidukpikaso!
Супер!
В трагикомичният си наш български живот бисерите са безкрай!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и един "ВИЦ" от генерал-майор Ваньо Танов

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А, тези са ретро изровени от нафталина...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Той беше казал - това което ние направихме Вие сега не можете да го боядисате Бе :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Публикувано изображение

 

Малко като напушен е тука ,а ? :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображениеи още малко...

Публикувано изображение

и от репертоара на неговия ученик

 

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.