Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно рутерите

Featured Replies

• Автор

Роска я удари един пинг www.dir.bg -t -l 50000 да видим ше имаш ли  загубени пакети

Ще ударя дори ще е с mping 

---- MPING Statistics----
2007 packets transmitted to each host

novatel.bg: 2003 packets received, 0% packet loss
round-trip (msec)  min/avg/max/square-sum = 5.593/6.336/16.463/85557.976

Проблема излиза когато включа защитата от DDOS на рутера май там трябва да променя съотношението на получени пакети за секунда.

Картата ми е гигабит но рутера е 150 мегабита.

За този модел TP-LINK ако е включена тази защита рутера е склонен да забива и странични ефекти като вашия. Изключете тази защита. Надявам се в следващите ревизии да фикснат този бъг.

• Автор

Ем освен да му обновя firmware до последната налична версия...

Ем освен да му обновя firmware до последната налична версия...

Или пък да му сложиш едно DD-WRT, но имай предвид че гаранцията му отпада. По-добре инвестирай в маршрутизатор с гигабитови портове както каза един колега по-назад.

• Автор

Или пък да му сложиш едно DD-WRT, но имай предвид че гаранцията му отпада. По-добре инвестирай в маршрутизатор с гигабитови портове както каза един колега по-назад.

В момента не съм добре финансово и за това краднах този рутер от предишната ми квартира.

http://www.tp-link.com/resources/software/TL-WR740N_V4_130329.zip

Аз този свалих

Ей сега настройвах  същата съпонерка  на комшията :) Малиииии много бавен тоя рутер бе  ама за 30 кинта толкова :)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте,приятели имам един въпрос към вас,но не знам дали е за тук,тъй като не можах да намеря по-подходящо място,ако не е за тук моля насочете ме към мястото.

На скоро си взех един рутер на старо от познат но проблемът е в това,че нали всеки рутер върви със CD при този го няма тъй като е бил изгубено.От долу на него пише:

INTERNET BROADBAND ROUTER Model GEM-4004

а отпред 

CABLE/DSL ROUTER

Може ли някой да ми каже от де да си изтегля софтуера за да мога да го инсталирам.Рових се из нета,но не можах да намеря нищо.

Предварително Ви благодаря.

Редактирано от donvito69 (преглед на промените)

Здравейте,приятели имам един въпрос към вас,но не знам дали е за тук,тъй като не можах да намеря по-подходящо място,ако не е за тук моля насочете ме към мястото.

На скоро си взех един рутер на старо от познат но проблемът е в това,че нали всеки рутер върви със CD при този го няма тъй като е бил изгубен.От долу на него пише:

INTERNET BROADBAND ROUTER Model GEM-4004

а отпред 

CABLE/DSL ROUTER

Може ли някой да ми каже от де да си изтегля софтуера за да мога да го инсталирам.Рових се из нета,но не можах да намеря нищо.

Предварително Ви благодаря.

Нямате нужда от този софтуер, можете просто да ползвате броузера си. Но този маршрутизатор мисля няма да ви свърши много работа, защото е *DSL и WAN порта му е за телефонна линия, не етернет

Нямате нужда от този софтуер, можете просто да ползвате броузера си. Но този маршрутизатор мисля няма да ви свърши много работа, защото е *DSL и WAN порта му е за телефонна линия, не етернет

Значи нищо не правя с него така ли?

Поне не съм се набутва с пари за него.

Значи нищо не правя с него така ли?

Поне не съм се набутва с пари за него.

За всеки случай може да го снимате отзад и да публикувате снимката

За всеки случай може да го снимате отзад и да публикувате снимката

Значи в момента няма как да го снимам че апарата ме нервира и взе земята от раз,но мога да опиша какво има като изводи започвайки от ляво на дясно:

RESET         4    3     2    1                    WAN       PWR

рестарт          изходи                             би        захранване 9V

трябвало

да е ЛАН

А ето какво намерих в нета

http://gemware.en.hisupplier.com/product-15693-Broadband-Internet-Router.html

Значи в момента няма как да го снимам че апарата ме нервира и взе земята от раз,но мога да опиша какво има като изводи започвайки от ляво на дясно:

RESET         4    3     2    1                    WAN       PWR

рестарт          изходи                             би        захранване 9V

трябвало

да е ЛАН

А ето какво намерих в нета

http://gemware.en.hisupplier.com/product-15693-Broadband-Internet-Router.html

Линка не помага. СНимка на портовете, после ще дискутираме

Линка не помага. СНимка на портовете, после ще дискутираме

Ок ще се постарая малко по-късно да постна такава.

Ето друже какво представлява:

http://prikachi.com/gallery_view.php?user=30736&gal=15434

Ако е cable/DSL не мисля че ще стане. Но пробвайте да влезете в уеб интерфейса и от там вижте какво ви предлага като настройки за WAN порта

Ако е cable/DSL не мисля че ще стане. Но пробвайте да влезете в уеб интерфейса и от там вижте какво ви предлага като настройки за WAN порта

А как да стане това,като вкарам кабела на нета от пред дето пише WAN не свети.Иначе захранването си свети.

Не знам дали не му трябва диск за инсталация.

А как да стане това,като вкарам кабела на нета от пред дето пише WAN не свети.Иначе захранването си свети.

Не знам дали не му трябва диск за инсталация.

Не, не му трябва инсталация. И слагате кабела на компютъра си в LAN порт и след това по ИП-то определяте на кой адрес е уеб интерфейса

Относно 740n, имам 2 и единия го ползвах около месец и теглих с 100. Не е забивал, малко се е забавя и грее. 

Не, не му трябва инсталация. И слагате кабела на компютъра си в LAN порт и след това по ИП-то определяте на кой адрес е уеб интерфейса

Друже нищо не се показва,като махна и пак сложа захранването премигва всичко за определено време и после остава да свети само това за захранването и няма никаква друга реакция,а и в cmd нищо не се показва.

Друже нищо не се показва,като махна и пак сложа захранването премигва всичко за определено време и после остава да свети само това за захранването и няма никаква друга реакция,а и в cmd нищо не се показва.

нищо ли не светва, получавате ли ИП от маршрутизатора?

Да не е брикнат ?

Когато го включа в захранването му светят всички диоди последователно като някакъв тест може би за известно време и след това остава да свети само на захранването и никакви други реакции от негова страна,като му ръгна кабела на нета в WAN-на изобщо не отчита че е включено нещо там.

donvito69 съм имах проблеми с регистрацията си и за това се наложи да сменя името си.

Редактирано от bobolliino (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.