Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Андроид се рестартира по време на разговор

Featured Replies

Не бива да оставяме минатюрния екран. Освен това смартфоните не се доказаха за професионална работа. Стават само за забавления.

Е чак само за забавления не съм съгласен. Да прав си, че не могат да заместят напълно някои устройства, но все пак това е основно телефон. Да се работи само и единствено на телефона и то професионално не става, но да свършиш някаква дребна работа, като за под ръка е перфектното решение. Ще ти дам пример. Ето аз имам малка фирма за поддръжка на компютри и мрежи и имам сключен договор с няколко офиса за абонаментно обслужване. Често по различни причини, ми се обаждат от въпросните офиси и искат да се направи нещо дребно и често аз не съм си в офиса или пък в нас, за да реагирам веднага щото борбата за клиенти за мен е важна. Но не мога и да мъкна лаптопа непрекъснато с мен, а с телефончето и няколко безплатни приложения съм си конфигурирал отдалечен достъп до офисите и за дребни неща ми върши чудесна работа. Файлове и друга офлайн кореспонденция също ми е под ръка. Колко пъти ми се е случвало да се заговорим съвсем случайно с потенциален клиент и да поиска информация за решенията, които предлагаме, ами честно да си кажа не мога да нося с мен всичко необходимо, просто го държа на компютър в офиса, който си достъпвам от където си поискам и си правя справки.

Относно спора ви iOS vs Android не искам да се включвам, но мнението за iPhone, е че е неоправдано скъп и това му е големия недостатък. Освен това после за почти всяко приложение, от което искам функционалност е платено. Жена ми примерно ползва 4S, а това което прави е да се тагва във фейсбук къде точно е на кафе в момента и масата айфонаджии са точна именно такива потребители. Таргет групите се различават и за това пазара е толкова богат,  не мога обаче да приема, че ще предпочета устройство струващо 1200 лв. срещу такова дето струва 450 лв, и разликите ще само в това, че с iPhone е модерно да се разхождаш из мола носейки го в ръка. Т.е. имам предвид, че за мен не превъзхожда с нищо примерно един телефон самсунг, който с приблизителни хардуерни показатели се справя толкова добре, колкото и iPhone. Казвам това, изхождайки от наблюденията ми, без да се позовавам на ревюта и тестове. Проблеми и дефекти се появяват при всички марки и Apple с iPhone, не са изключение изобщо.  

П.П. Аз си ползвам и тела да си слушам музика и да си цъкам във WC, щото ми е малко пространството и с лаптопа ми е малко неудобно там ;)

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Офтопик... Тя темата ...

"HTC (100% счупен директно от производителя) или Гнусмас (обратно на Самсунг)" - четох го и съм се смял на глас... :)

Е, нека не противопоставяме PC и мобилен телефон... Не съм тръгнал да си хвърлям компютъра. Но изчислителната мощ сама по себе си не е нищо или за повечето са едни голи цифри, ако не са впрегнати от някое приложение, а много от приложенията се справят не по-зле под Android, отколкото техните Windows аналози. Ще видиш след примерно 5 години пак ще си говорим, да сме живи и здрави, не е далеч момента, когато компютъра ще си го носиш в джоба.

• Автор

Значи - синхронизация имам само за гмайл или за маркета, не съм сигурен, но не е активна, тъй като съм плъзнал слайчето. За контакти нямам акаунт в "Accounts&Syncronisation" A за мрежата, прехвърлих го само на GSM и ще тествам тука няколко месеца.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.