Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

valseat

Проблем с рутер

Препоръчан отговор


готово!....Абе заеби го .....Ти от София ли си ?

 

Да от София съм. Почти свършихме с пробите. Сега искам пак да свалиш прикачения файл, разархивираш и стартираш. След, което отваряш браузъра си и в него пише 192.168.1.5, ентер и виж дали ще можеш да влезеш в рутера.

 

В момента настройките ти на лан картата (Local Area Connection) са тези:

 

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.5   Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0   Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.5   Pref DNS Servers . . . . . . . . . . . : 95.111.55.251 

Alt DNS Servers ........................ : 95.111.55.250

 

ако случайно след старта на файла загубиш нета искам да влезеш в настройките на Ipv4 и да сетнеш тези. Чакам резултата :)

ipset.zip

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да от София съм. Почти свършихме с пробите. Сега искам пак да свалиш прикачения файл, разархивираш и стартираш. След, което отваряш браузъра си и в него пише 192.168.1.5, ентер и виж дали ще можеш да влезеш в рутера.

 

В момента настройките ти на лан картата (Local Area Connection) са тези:

 

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.5   Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0   Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.5   Pref DNS Servers . . . . . . . . . . . : 95.111.55.251 

Alt DNS Servers ........................ : 95.111.55.250

 

ако случайно след старта на файла загубиш нета искам да влезеш в настройките на Ipv4 и да сетнеш тези. Чакам резултата :)първо д

първо да ти кажа ,че аз нямам такъв протокол/може да съм го махнал аз.../Ipv4...нямам такъв/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

първо да ти кажа ,че аз нямам такъв протокол/може да съм го махнал аз.../Ipv4...нямам такъв/

 

Грешката е моя, вероятно при теб се изписва само Internet Protocol TCP/IP. Позабравил съм на XP как са нещата, но е същото като IPV4 :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Грешката е моя, вероятно при теб се изписва само Internet Protocol TCP/IP. Позабравил съм на XP как са нещата, но е същото като IPV4 :)

аз направих каквото каза../ такъв протокол нямам/....сега аз мога да видя дали го има и да го добавя/....не е там проблема да знаеш......пробвах няколко адреса и не става/ за да влезна в рутера/.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

аз направих каквото каза../ такъв протокол нямам/....сега аз мога да видя дали го има и да го добавя/....не е там проблема да знаеш......пробвах няколко адреса и не става/ за да влезна в рутера/.

 

Не може да нямаш. Ще ми направиш ли една снимка от прозореца с протоколите. Проблема почти съм убеден, че не ти е в рутера. Дори и да си спрял DHCP-то му пак може да се влиза в него, но лан картата ти не е настроена правилно. За Default Gateway имаш 192.168.1.5 , както и за IP, това не е нормално и се бият адресите. Едно от нещата, които предполагам, е че имаш сетнат дефолтен Gateway и за това не се променя. Дай ми снимка от прозореца с протоколите и ще видим как да действаме.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хайде да го отложим за утре.......аз съм на работа//............Благодаря ти за помощта досега/ надявам се и утре да ме ограмотяваш/......ама  трябва да ставам в 7./.... Да знаеш .че аз не забравям,,,,,,   :no-no:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хайде да го отложим за утре.......аз съм на работа//............Благодаря ти за помощта досега/ надявам се и утре да ме ограмотяваш/......ама  трябва да ставам в 7./.... Да знаеш .че аз не забравям,,,,,,   :no-no:

 

ОК, няма спешна работа. Лека нощ. Утре ще продължим. То верно, че са си работни дни... :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема е отстранен след като успях да върна фабричните настройки на рутера. Благодаря на exwol за търпението и помощта която ми оказа.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване