Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC за Игри 1000лв. бюджет

Featured Replies

Това ми е компютъра 

Сам ли я избрахте,или някой ви я препоръча?

Доста небалансирана е,особено видеокартата.

Сам ли я избрахте,или някой ви я препоръча?

Доста неб*лансирана е,особено видеокартата.

Аз също доста се учудих за избора на видео.

Казва, че Crysis(нз коя част) му върви супер, но аз не виждам как Crysis 3 ще се играе дори на средни настройки особено с монитор 20"+.

Щом казва, че вече го е купил е късно за съвети. :(

Еми компютъра ми е 

case:cm k280/500w

ram:2x4 gb hyperx blu

cpu:amd fx 6300 3.5

video: radeon hd 6670 1gb gddr5 

hdd1:2tb seagate barracuda

hdd2 ssd:kingston 120 gb 

дънна платка:Asrock 970 pro3 r2.0 :)

:cant believe:  :no-no:Публикувано изображение:shock11::crying10:

Публикувано изображение

Като ще питате колегите за съвет, поне се вслушвайте в тях, иначе от излишни теми няма смисъл...  Това SSD можеше да се добави след 1 месец, а сега за ъпгрейд на видео трябва да се продава старата (ако някой я купи) и да се взема нова. 

Редактирано от Тодор. (преглед на промените)

• Автор

Всъщност преди да пишете,че компа не става питайте дали сам дал пари за него :):D

Всъщност преди да пишете,че компа не става питайте дали сам дал пари за него :):D

Я дай пак, на български. 

На такива трябва да им проследиш IP адреса и да им биеш 2 шамара...

Хаха, хареса ми последния му пост :P Много пъти и аз съм искал да напиша нещо подобно. А вие изобщо пробвали ли сте Crysis 3  с HD6670  и як процесор като FX6300? Или съдите за тая игра по скапаните си процесори с бързи видеокарти? На Low  играта си върви нормално. Тук тежеста идва от DX11  опциите и текстурите. Поставят ли се на Low, нещата значително се улесняват. Айде пак зад компютрите, да пробвате Crysis 3. Резолюция си избирайте сами, но една 1280х720  би ви дошла добре. 

@Ostavime,  евала за бана. 

Колкото и да си платиш, резултата е ясен! Ха-ха, VIP потребител! Излишно е пичага, няма кой да ти се върже освен може би Bildera_!

Лека вечер! :D

Колкото и да си платиш, резултата е ясен! Ха-ха, VIP потребител! Излишно е пичага, няма кой да ти се върже освен може би Bildera_!

Лека вечер! :D

Общото с темата е?

Общото с темата е?

Прав си, отклоних се, но бирата не прощава! :D Извинявам се за което! Успешен ден!

В интерес на истината, при по-ниски резолюции (под Full HD), 6670 + добър процесор се справя на медиум настройки с кризата 3.

Така си е, но в днешно време FULL HD-то си е масово. 6670 не е лоша карта, но за тежки игри и високи детайли леко ще спъва. На сайта на Crysis има да си дадеш данните на компа и ще видиш дали ще върви. При този компютър с ФХ + 6670 +8GB RAM при настройка 1280х1024 и при медиум детайли дава оценка 6(по 10-ната) на видеото, което ще рече добро/задоволително. Нещата при FULL HD + високи детайли или ултра картата няма да се справи с поне 30+fps, което си е минимума за нормален gameplay! :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.