Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Не мойте уе-на женътъ-искам да се оттърва малко от тях :D

аааа, не мога ти помогна, сори  :clown:

Отивам да чета...стигнах на много интересното  :whist: чаУУУ

• Отговори 2k
  • Прегледи 69,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ша са мятат на моторите и ша праят див секс ли?

аааа, не мога ти помогна, сори  :clown:

Ъ--във Вас ми беше надеждата :D  Ади приятно четене...

Пръй плашила за косери ве и ги продавай. Уф, все да ти давам акъл.....

добре, бе

аз да питам като един тъпанар

и защо го правиш? каква е идеята?

тиху, тиху

че вчера беше леко повдигнат въпроса за възрастта на компютърните системи в къщата ни

За пари,спорт, слава и вътрешно удовлетворение.Затова и се катеря. :D

http://www.jmt.bg/ram-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8-cID=634/ddr3-4gb-1333mhz-value-geil-pID=25511/

http://www.jmt.bg/ram-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8-cID=634/ddr3-4gb-1333mhz-adata-pID=10723/

http://www.jmt.bg/ram-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8-cID=634/ddr3-kit-2x4gb-2133mhz-evo-two-geil-pID=26742/

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Ъ--във Вас ми беше надеждата :D  Ади приятно четене...

ТенкЮЮЮ, пипЪлл  :D Лека и мека  :whist:

Ша са мятат на моторите и ша праят див секс ли?

След четенето  :tongue2:

Няма меееее, чезнах

Мики ве, зънкай на онва сръбче, че му намерих попълнения за обора на народа ;) Няколко страници наназаде, има клипче :clown:

Пръй плашила за косери ве и ги продавай. Уф, все да ти давам акъл.....

То има за цял бустан ве :D

Баси чудя се някои хора като всячески се молят да ги баннат,защо не им уважат желанието? (Туй тези долу)

пфффффффф, мъже.......

обаче вижте на какво попаднах: http://www.boredpanda.com/how-to-recognize-painters-by-their-work/ :D

То има за цял бустан ве :D

Баси чудя се някои хора като всячески се молят да ги баннат,защо не им уважат желанието? (Туй тези долу)

ади, не се вживявай

това си им е забавлението

и те душичка носят, скучно им е.........

Интелче,клок по шина на въздух. :D Сега тормозя един кит Крушъл на 1333,голи-без спридери,чипове микрон,. Дотук 2100 на деветки на 1,5V. :D Е,и дъното е важно. :ph34r:

Успех!!! Аз моите имам да пипам, че са ми опнали едни тайминги 9-12-12-30 на 1333 MHz, а по спецификация са до 1600... Ма аз за какво ли го и ползвам, чиста офис конфигурация... А и трябва да са на 9-ки уж... Не тия поразии, дето правят... И то на 1,5V стокови.. Ама просто не ми се занимава, някак си... Иначе ти добре си ги подкарал!

И питаш? ,,Ония,,от долната тема!

Оня индивид, дето мрънка за докладите или оня индивид, дето мрънка за парите?

Кво  ги прайти тез тенекии :speak: Аз ако ви кажа ква машинка имам и вече 6 години си бачкам с нея.....И си ме слуша, кво да прай, казал съм му, че скоро нема го сменям :angry:

ади, не се вживявай

това си им е забавлението

и те душичка носят, скучно им е.........

Ми да си спамят ма си има място за това..А и от спам до заяждане с потребителите на сайта мисля има разлика!

Ми то там баси индивидите...Един ли бе да го опиша...

И аз си напраих устата за парички, ама не дават :(:money6:

Сега ако решиш,Емчо,да ъпгрейдваш,за нищо пари можеш да избият рибата.Интел вървят по системата тик-так.Сега е "тик",снобарите се хвърлят,цените съответно падат,щото продават едно-дву годишни конфигурации на цената на спанака,който е гявол купува,после следва "так" и снобарите пак се хвърлят да купуват.

Въртят синтетични тестове и си мерят,ъ-ъ,конфигурациите,а никой не се сеща,че комп се сменя само и единствено ако започне да не ти стига и след клок да си вършиш работата. :ph34r:

Кво  ги прайти тез тенекии :speak: Аз ако ви кажа ква машинка имам и вече 6 години си бачкам с нея.....И си ме слуша, кво да прай, казал съм му, че скоро нема го сменям :angry:

Аз една от 2004-та още я поддържам жива, дадох я на 1 френд преди няколко години, защото нямаше кинти за нова, работи 24/7 все още... Даже е на Socket A с DDR1 и, изненадващо, има SATA1 интерфейс. Оказва се желязна машина, нищо сменяно по нея няма!

Сга съм с яйви бридж,като излезе хасуел-дреме ми на хикса. :ph34r:

Сега ако решиш,Емчо,да ъпгрейдваш,за нищо пари можеш да избият рибата.Интел вървят по системата тик-так.Сега е "тик",снобарите се хвърлят,цените съответно падат,щото продават едно-дву годишни конфигурации на цената на спанака,който е гявол купува,после следва "так" и снобарите пак се хвърлят да купуват.

Въртят синтетични тестове и си мерят,ъ-ъ,конфигурациите,а никой не се сеща,че комп се сменя само и единствено ако започне да не ти стига и след клок да си вършиш работата. :ph34r:

много ми харесва като започнеш да ми говориш така неразбираемо :D

нищо не щъ да ъпгрейдвам - искам в Доха за коледа :(

Аз една от 2004-та още я поддържам жива, дадох я на 1 френд преди няколко години, защото нямаше кинти за нова, работи 24/7 все още... Даже е на Socket A с DDR1 и, изненадващо, има SATA1 интерфейс. Оказва се желязна машина, нищо сменяно по нея няма!

на мойто Мики му смени вентилатора тази година

иначе не барам нищо :whist:

на мойто Мики му смени вентилатора тази година иначе не барам нищо :whist:

Супер :) Аммм, кой вентилатор?

Супер :) Аммм, кой вентилатор?

питай Мики :D

Ти си ясен-имах предвид други ,,индивиди,,...

Ясен, ясен.....ама беден.....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.