Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Добрах се до офиса...В данъчна служба Студентска цари хаос. Нали ще ги местят, та е чудо там.

• Отговори 2k
  • Прегледи 69,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много ми се спи, много :(

Добрах се до офиса...В данъчна служба Студентска цари хаос. Нали ще ги местят, та е чудо там.

Ааа, защо? Къде?

Обединяват ги с Младост от 01.10.13

Брей, добре, че ме светна!

аз отпрашвам по огледи

пет огледчета съм организирала

ей, така, спортничко :whist:

Брей, добре, че ме светна!

Ти пък каква работа имаш там ?

аз отпрашвам по огледи

пет огледчета съм организирала

ей, така, спортничко :whist:

аре, чаУУУ

Амиии... то в тоя форум не се толерират късите рабути... :biggrin:

Добро утро.

с две думи портата, с тая къса памет къде се бутам и аз. :clown:

добро да е утрото,

а ти фръци нищо не каза за новата чанта. събира ли много камъни? :P

Ти пък каква работа имаш там ?

Апартамент с Мусагеница - такси, данъци, глупости...

а ти фръци нищо не каза за новата чанта. събира ли много камъни? :P

Теб те пускат заради тишините, дето ги докарваш дълги. :ass:

А чантата напроу ми е шес. Днес съм с кафявите обуфки и изтъквам кафявата част... Фръц, дет се вика.

Много е арт. Би ти харесала.

п.п. Ако искаш да ми дадеш камъче, винаги ще намеря място... Пък паветата мога и под мишничка да си ги нося. :P

Апартамент с Мусагеница - такси, данъци, глупости...

Ми те местят данъчната служба само, за общината нищо не знам.

При нас па ТБ-то, да го таковат 200 манафа, взе че си фана пътя. И кой ша е временно - моя милост.....Ся ще трябва да снова по разни строежи и да глобявам....Затва и на вас требва е гадно, не мое само на мене...

Теб те пускат заради тишините, дето ги докарваш дълги. :ass:

А чантата напроу ми е шес. Днес съм с кафявите обуфки и изтъквам кафявата част... Фръц, дет се вика.

Много е арт. Би ти харесала.

п.п. Ако искаш да ми дадеш камъче, винаги ще намеря място... Пък паветата мога и под мишничка да си ги нося. :P

ееее, сега . искам да я вида де.. иначе ако имах координати бих ти пуснала някоя нощ камъче в комина. вчера ми подариха още две шепи камъняк , тоя път от Балчик.

При нас па ТБ-то, да го таковат 200 манафа, взе че си фана пътя. И кой ша е временно - моя милост.....Ся ще трябва да снова по разни строежи и да глобявам....Затва и на вас требва е гадно, не мое само на мене...

:D  е нали виждаш, че може  :P

ееее, сега . искам да я вида де.. иначе ако имах координати бих ти пуснала някоя нощ камъче в комина. вчера ми подариха още две шепи камъняк , тоя път от Балчик.

Морски камъняк си имам и аз. Стоят до едно слонче на една етажерка в хола. Е, когато бърша прах не ми е като, когато го събирах камъняка, ама - спомени.

Ах моретоооооооо, ах моретоооо, в мен оставааааааааа аааааааааааааааа аааааааааааааааааа... то навярно е което ме спасявааа ааааааааааа ааа а! :D

А твоите камъчета ги чета редовно. :*

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Кви камънаци пренасяте ся, дан сте в некоя кариера :ohmy:

:D  е нали виждаш, че може  :P

Ша я видим таз работа....

е, на мен ми е гадно

ама съвсем малко

пациентката за единия оглед /явява се и колежка същевременно/ просто била забравила че имаме уговорка.

Ама Емчето умноооооо - още докато цъфна на срещата веднага и звънна и директно и зададе въпроса "Да не си забравила?", на което последва поток извинения. Пука ми. Просто си тръгнах.

Но това не е всичко. В навалицата звъни чичо Наско. Паникьосан. Голяма бела бил свършил. Баси, викам си, счупил ли е нещо, какво... Не може да си намери документите. Сега какво да прави? Трябва да ходи в полицията да пише молба... 

Тпруууууууу, алоуууу, споко. 

Сега ще ходя да търся документи по някое време.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Нии пък, вчера почивка, днес от 15 до 22, а утре пак почивка, направо се размазах от почиване. Сега ме болят кокалите от преспиване и ходене по улиците, не е лесно еййй... ма никак, угодия няма и това си е  :lol6:  :lol6:  :lol6:

Кой знай, де ги е забутал....Ако не ги намериш, кажи му да пише, че са му ги гепили, ще плати само 20 лева глоба. На мен ми зачислиха едно фотоапаратче и след пладне, хуквам по строежите, да снимам недобросъвестни и неизпълняващи нормите на трудовата дисциплина бачкатори....

Нии пък, вчера почивка, днес от 15 до 22, а утре пак почивка, направо се размазах от почиване. Сега ме болят кокалите от преспиване и ходене по улиците, не е лесно еййй... ма никак, угодия няма и това си е  :lol6:  :lol6:  :lol6:

Нека ти :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.