Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвам я но не мога да и призная

Featured Replies

Здравейте има едно ново момиче в даскалото е ся почнахме на 2-ри (аз съм в спортно даскало) и много я харесвам ето например тази сутрин влизам в класната стая и сам закаснял и гледам я на 2-рия чин (викам си хубава е) постоянно ме гледаше докато се правех че не я виждам драскаше си I LIKE YOU на един лист само аз я видях отидох на предпоследния чин и тя се премести зад мен и кам края на часовете ми даде I LIKE YOU ама ми каза да го изхвърля аз нали съм големия таен агент и го проверих точно това беше написала тя .......

Харесва ли ме или не ?

Редактирано от xkyuubiandnarutox (преглед на промените)

Отиваш и питаш. Докато не преодолееш този страх винаги ще имаш подобни страхове и проблеми. И знай, че жената е човешко същество, а не мечка стръвница, така че не бива да се плашиш.

пробва те да види дали кълвеш

Очевидно момичето изпитва нещо към теб. Недей се прави на недостъпния, ами гледай да се сближиш с нея. :)

Успех ! ;)

Утре пишеш на едно листче - "i like u too".Но не го мачкай много , за да се вижда леко написаното и да привлече вниманието на момичето.Кажи и да го хвърли, да видим тя дали е любопитна.Този вариант ,ако те е срам.Аз съм на същото мнение , както ти казаха по горе - направо питай.Няма нищо срамно в това.

Дай снимка и си кажи дали си финансово свободен и ще ти кажа ,дали те харесва .Пък може да си търси играчка.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Харесва ли ме или не ?

Гледах на боб дали те харесва, излезе че само се бъзика с тебе, жалко !

Ама той боба като не е пръскан със осветена вода, може и да не показва верно, ама като не ми се разправя да го нося при попа да го поръси с китка чемшир и каже една молитва, та така с обикновен боб проверих дали те харесва.

Ама той боба като не е пръскан със осветена вода, може и да не показва верно, ама като не ми се разправя да го нося при попа да го поръси с китка чемшир и каже една молитва, та така с обикновен боб проверих дали те харесва.

Какво по дяв... е можеш да гледаш на чесън и да ми довършиш изречението! Дори не си виждал/а момчето... Към автора: Малко е било странно, че тя "прави първата крачка" така че бъди подготвен, защото може да е просто бъзик, както изгада момичето над мен (няма сарказъм), така че внимавай... все пак е  началото на годината да няма подигравки. От друга страна ако не се познавате и нямате познати, значи не е капан, но все пак ти преценяваш... :) успех и пиши какво е станало :)

Какво по дяв... е можеш да гледаш на чесън и да ми довършиш изречението!

Дори не си виждал/а момчето...

Под моя аватар пише че съм отроче от мъжки пол, ама ти като си леко недоскив ...

Чесън не ям и нямам такъв боклук вкъщи. Виж бобец си хапвам.

Значи баба ми ме учила да гледам на боб.

Взимаш 41 зърна и докато ги мешаш и разделяш на 3 купчинки казваш:

"Ако мацката го харесва оня мераклията, да се окити боба, ако съмо се бъзика с него, да се пръсне зърно по зърно."

После редиш 3 по 3 реда като от купчинките взимаш по 3 (или по 4 зърна) и последните останали ги слагаш на редовете. Значи ако са оставали много по 3 ( иби по 4 ) зърна, тогава бобът се е окитил. А ако са оставали по едно зрънце, тогава се е пръснал.

Избираш си предварително че в лявата вертикална редица ако има повече зърна, тогава печели положителен отговор ученикът, а ако са повече в дясната редица, тогава няма да му се уреди въпроса да си вдигне краката и да му пусне съученичката. Това е необходимо, ако има мешани от по 3 и от по едно зърна в редиците.

А момчето няма нужда да го виждаш, това хвърлянето на боба е божа работа, пък както всички знаем, той оня горе на небето всичко вижда и всичко може. Трябва само да вярваш че съществува де. А ако си атеист като мене, тогава за развлечение гледаш на боб, много е забавно. Пробвай пред някой ученички, да видиш как ще гледат внимателно какво става. Ако се научиш да ментиш при реденето на боба и да им изкарваш такиви резултати които искат да чуят, много ще ти вярват.

• 7 месеца по-късно...

ти ако не се обадиш няма цирк да стане  :D  :clown:

браво успя да ме разсмееш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.