Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тест: Каква личност сте?

Featured Replies

Така е, да.

И аз съм с това.Горе-долу това съм.

• Отговори 152
  • Прегледи 27,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вие сте много чувствителна натура. Отказвате да приемате нещата само от тяхната трезва рационална страна. Това което чувствате е също толкова важно за вас. На практика вие чувствате, че е по-важно да имате мечти в живота.

Отричате хората, които заклеймяват романтичното и са водени само от рационализма. Не разрешавате на нищо да отрича разнообразието на вашите чувства и емоции.

Абе има нещо вярно

Публикувано изображение

Земен

Балансиран

Хармоничен

Вие цените естествения стил и любовта, които са без усложнения. Хората ви се възхищават за това, че здраво сте стъпили на земята и те могат да разчитат на вас. На тези, които са около вас, давате сигурност и пространство. Вие сте възприеман като топъл и човечен. Отхвърляте всичко, което е банално. Скептичен сте към писъците на модата. За вас дрехите трябва да са практични и ненатрапчиво елегантни.

Да, има доста точни попадения, особено за модата :camera2: .

Миролюбив

Дискретен

Неагресивен

Вие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприятелявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да избягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи.

Доста вярно :yanim:

Самовглъбен
Чувствителен
Отзивчив
По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.

Абсолютно точен тест! ;)

Игрив Чаровен Професионалист Прагматичен Самоуверен Като съчетая двете картинки, които ми харесаха, може и да се получи това, което съм. :) Макар на пръв поглед двата типа да са много различни, при мен се допълват идеално.

Земен Балансиран Хармоничен Вие цените естествения стил и любовта, които са без усложнения. Хората ви се възхищават за това, че здраво сте стъпили на земята и те могат да разчитат на вас. На тези, които са около вас, давате сигурност и пространство. Вие сте възприеман като топъл и човечен. Отхвърляте всичко, което е банално. Скептичен сте към писъците на модата. За вас дрехите трябва да са практични и ненатрапчиво елегантни. Типично за мен.

По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. лилавите чертички ми вярно е

Самовглъбен

Чувствителен

Отзивчив

По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.

Може да се каже,че е така

Динамичен Активен Екстроверт Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира. Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни. ---- just me

"Самовглъбен

Чувствителен

Отзивчив

"

Ех,как са познали Публикувано изображение

Редактирано от usmivkata_v (преглед на промените)

Публикувано изображение По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. - вярно Публикувано изображение

Миролюбив Дискретен Неагресивен Вие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприателявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да исбягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи.

Самовглъбен

Чувствителен

Отзивчив

Mи вярно е :clap:

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Анализиращ

Заслужаващ доверие

Самоуверен

Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересува да бъдат забелязани от останалите.

Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е - културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят.

До някъде е вярно :)

Изцяло подкрепям този отговор ,ама и те картинките чесно почти никоя не ми допадна :)
  • 1 месец по-късно...

Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Има малко вярно в това ;)

Чаровен? Игрив? Спонтанен? Не се бях поглеждал под такъв ъгъл ...

Безгрижен Игрив Чаровен Вие обичате свободния и спонтанен живот. Радвате му се изцяло и живеете под мотото: "Животът е само един". Вие сте любознателен и отворен за всичко ново; обичате промените. Нищо не е по-лошо за вас от това да сте обвързан и ограничен. Изследвате средата около вас чрез своятя любознателност и сте винаги готови за изненади. Донякъде е вярно :wors:

• 6 месеца по-късно...

Професионалист Прагматичен Самоуверен Вие сте взели живота в ръцете си и разчитате повече на делата си отколкото на късмета си. Решавате проблемите по практичен и прост начин. Гледате реалистично на вашето ежедневие. Подхождате много отговорно към работата си и хората знаят, че може да се разчита на вас. Вашата силна воля предава самоувереността ви и върху другите.Никога не сте напълно задоволени, докато не постигнете целите си. Напълно е вярно

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Динамичен

Активен

Екстроверт

Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира.

Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни.

Публикувано изображение

Независим

Нетрадиционен

Свободолюбив

Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности.

Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас.

Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението.

;)

то май повечето сме такива :rolleyes:Самовглъбен

Чувствителен

Отзивчив

Мисля ,че съм съгласна, явно е в правилна насока тестът :)

Самовглъбен Чувствителен Отзивчив даааа.......т'ва е . май доста са като мене , успокоява ме това че не съм само аз ЛУД . :speak::):lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.