Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тест: Каква личност сте?

Featured Replies

Динамичен

Активен

Екстроверт

Публикувано изображение

Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира.

Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни.

Абсолютно НЕ е вярно! Даже е точно обратното! Нито съм толкова динамичен, интроверт съм....с две думи- не е верен теста!

-------

п.п. Честно казано доста се колебах за картинката...просто нито една не ми харесваше! Тази все пак е "най- приветлива", с най-хубави цветове и има някаква насоченост в нея...другите са пълна абстракция, а аз не харесвам абстракциите!

Редактирано от ess (преглед на промените)

• Отговори 152
  • Прегледи 27,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абсолютно НЕ е вярно! Даже е точно обратното! Нито съм толкова динамичен, интроверт съм....с две думи- не е верен теста!

Това означава , че не трябва да ти се поверяват големи поректи, защото ще ги загробиш!

Това означава , че не трябва да ти се поверяват големи поректи, защото ще ги загробиш!

какво разбираш под "проекти"? защото аз по принцип съм проектант... :blink:
  • 4 седмици по-късно...
:)Има нещо вярно за мен в този тест,но далеч не е всичко;)Мен тест не ме лови:P:blink:

Миролюбив Дискретен Неагресивен Вие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприателявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да избягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи. Да, това съм аз.

:yanim:

-едит-

сега прегледах мненията -- от 8 страници само 4-ма потребители са посочили тази картинка и имат този резултат -- поздравявам ги :cheers:

Мерси , вече са пет :P

:yanim:Има нещо вярно за мен в този тест,но далеч не е всичко:blink:Мен тест не ме лови:blink::blink:

лошо........ :) ако и тест за бременност не те лови.... :cool::P;)

Миролюбив Дискретен Неагресивен peaceful Вие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприателявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да избягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи. (Харесва ми този тест - 95% е вярно за мен)

• 2 седмици по-късно...

Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Абсолютно вярно,както никога до сега:cheers:

самовгълбен чувствителен отзивчив Напълно отговаря на действителността!

• 2 седмици по-късно...

Самовглъбен

Чувствителен

Отзивчив

Почти напълно вярно. Само частта със самовглъбена не е правилна, защото не съм такава.(:

Ето един много бърз начин да разберете каква личност сте: Цък

Можете да споделите дали резултата от теста се е оказал верен, или въобще не съвпада с характера Ви.

TO4NO TAKAVA SWM SI
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Има нещо вярно, но съм и обвързана от много години, и си имам ограниченията (за съжаление). Така че тестът не е достатъчно верен. :(

• 2 седмици по-късно...

Независим Нетрадиционен Свободолюбив Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности. Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас. Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението.

Самовглъбен

Чувствителен

Отзивчив

По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.

:baby:

• 6 месеца по-късно...

Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Точно такава съм. Браво.

Не разрешавате на нищо да отрича разнообразието на вашите чувства и емоции.

:yanim:

Динамичен Активен Екстроверт extrovert Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира. Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни. :cool:

• 7 месеца по-късно...

. Напиши името на човек от срещуположния пол.

2. Kой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зелен?

3. Първият ти инициал:А-,Л-Р,С-Я.

4. Месецът ти на раждане.

5. Kой цвят харесваш повече - черно или бяло?

6. Напиши името на човек от същия пол като теб.

7. Любимото ти число?

8. kалифорния или Флорида?

9. Kое харесваш повече - езерото или океанът?

10 .Напиши желание.

НАДОЛУ

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.

2. Ако си избрал:

Червено - ти си жив и изпълнен с любов;

Черен - ти си скромен и агресивен;

Зелен - твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие;

Син - ти си човек със спонтанен характер;

Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.

3. Ако инициалът ти е:

А- - имаш много приятели и любов в живота;

Л-Р - опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне;

С-Я - обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.

4. Ако си роден през:

Януари-Март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал;

Април-Юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго;

Юли-Септември - ще имаш незабравима година с много промени;

Октомври-Декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.

5. Ако избереш:

Черно - животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях;

Бяло - ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.

6. Това е най-добрият ти приятел.

7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си.

8. Ако избереш:

kалифорния - обичаш приключенията;

Флорида - романтична душа си.

9. Ако избереш:

Езерото - верен си на приятелите си и си малко резервиран;

Океан - ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.

10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

• 3 седмици по-късно...

Ето един много бърз начин да разберете каква личност сте: Цък

Можете да споделите дали резултата от теста се е оказал верен, или въобще не съвпада с характера Ви.

Да,отговорът напълно съвпада с характера ми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.