Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гейминг конфигурация за 1500 лева

Featured Replies

Нищо му няма на захранването(Тъндър Д3) и кутията! Срамота е да плюеш като малко ергенче в този форум!

Ти би ли се доверил на това захранване? Би ли го сложил на твоя компютър заедно с 760? Браво! Наду яко картата, която въобще не му е нужна за игрите, които ще играе. Добре, че един потребител започна да предлага хеони и всички по него!

• Отговори 79
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нищо му няма на захранването(Тъндър Д3) и кутията! Срамота е да плюеш като малко ергенче в този форум!

@Just Human... то като скочим може много но въпроса е че точен бюджет няма и е трудно да се определи. Иначе ако пари има нищо лошо да вземе SeaSonic SS-520GB Bronze. Ако с нещо съм те засегнал в поста горе се извинявам! Но нека бъдем реалистични!  :)

Извинявай но защо ли темата ми мирише на фейк?

Нямаш ядове браточка :D . Просто не бях обърнал внимание на тредовете и си беше прав за това. Няма за какво да се палим излишно. А вентилаторите: CM 120MM CASE FAN/BLUE LED/SLV

Ти би ли се доверил на това захранване? Би ли го сложил на твоя компютър заедно с 760? Браво! Наду яко картата, която въобще не му е нужна за игрите, които ще играе. Добре, че един потребител започна да предлага хеони и всички по него!

Не съм чел цялата тема но да ми се келешиш че CM Thunder 600W D3 е леш захранване... Не не мой така момко! Този потребител не ни е подсетил за хеон а бюджета позволява ли го влиза в количката ако е наличен! И никой не е открил че Хеон съществува на пазара от днес!

Редактирано от Yu-Gi-Oh! (преглед на промените)

Нищо му няма на захранването(Тъндър Д3)

Само дето е 425 вата а не 600 вата реално.

Само дето е 425 вата а не 600 вата реално.

Само дето +12 волтовата е 564 W реално.

Не се карайте кутията К350 върви с два вида захранване (официално иначе може да са и повече) и е руска рулетка на кое ще попаднете. 

Читавото за което си мисли Yu-Gi е RS-600-ACAB-D3 а гадничкото  за което говори Alex&Vanko RS-600-ACAB-M2.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Не се карайте кутията К350 върви с два вида захранване (официално иначе може да са и повече) и е руска рулетка на кое ще попаднете. 

Читавото за което си мисли Yu-Gi е RS-600-ACAB-D3 а гадничкото  за което говори Alex&Vanko RS-600-ACAB-M2.

Точно за това става въпрос... А когато му се обадят трябва да каже че иска да бъде тъй RS-600-ACAB-D3 която снимка също я има налична в сайта на ник*м.

• Автор

като гледам платката има 2 слота за рам(съвременните така ли са,защото на моята има 6

последно :D?

Последно си кажи точен бюджет(не 1500 може и 50-100лв.) а точен - примерно 1650 лв. максимум и какво трябва да включва а те са: монитор,мишка,клавиатура,колонки,камера,слушалки с микрофон и кутията и така нататък.... Ако не го направиш това и продължиш да се държиш като дете на 10 години скоро кучето може да захапе темата!

@Нико_ никъде не казвам че мен трябва да ме послуша а нека си говорим истините. :)

Редактирано от Yu-Gi-Oh! (преглед на промените)

@Нико_ никъде не казвам че мен трябва да ме послуша а нека си говорим истините. :)

Не съм имал за цел да се заяждам или нещо подобно. Но пак казвам, че не бих се доверил даже и на Thunder версията на захранването. Аз слагам тази кутия + захранване за конфигурации до към 1 000 лв. Най-малкото, че от никем може и да ме метнат и да не сложат по-доброто захранване!

Поздрави!

Редактирано от No Pyro No Party (преглед на промените)

• Автор

на 14 съм 1-во :Д второ, родителит еми са разведени, баща ми,въпреки че изкарва по-малко от майка ми,ще ми осигури екран + периферията,а майка ми кутията, 1350 лева е за кутията, а за екрана 250-300 лева максимум, относно периферията клавиатурата да е  около 120 лева мишката около 50 и за headset не знам каква цена

Редактирано от ssew (преглед на промените)

Само не знам оная конфигурация за 2 050 лв. защо си я постнал след като бюджета е 1 600 лв.? 

Количка

Обмисли и варианта за АМД.

• Автор

ако прочетеш защо е постната в началото ще разбереш

Ами нищо не се разбира от поста ти? Чел съм го и си казах мнението за нея. Шота е за 2 050 лв. темата е за 1 500 лв. а сега твърдиш че е за 1 600 / 1 650 лв.

И между другото доставката е около 30 лв. а и периферията не е безплатна та си направи сметката добре да не пускаш утре пак теми.

• Автор

сметката съм я правил пъти преди да пиша тук

johny01 защо продължаваш упорито да твърдиш че новия NH-U14S не се събира в новата FD 3000?

http://www.fractal-design.com/?view=product&prod=110

Supports CPU coolers with height of 160mm Case dimensions (WxHxD): 200 x 444 x 480mm (including front panel and feet)

http://hardwarebg.com/30828-noctua-nh-u12s/2/

Размери – 158 мм х 125 мм х 45 мм минимални (без NF-F12); 158 мм х 125 мм х 71 мм с инсталиран вентилатор.

Edit: Всъщност отговорих си сам. Явно съм гледал ревюто на малкото му братче та се извинявам за подвеждането.  :D Щеше да стане белята.

Погледни си линка и за кой охладител си чел.Защо изобщо пиша,се питам,при наличие на такива капацитети.Noctua U14S.

пп Радвам се,че се извиняваш,но май не си изтрил поста.

Ами още не съм станал админ та да трия постове. И не разбрах защо ме цитираш след като си видял че съм разбрал грешката си? Нещо злоба ли те гони или трупаш постове?

• Автор

айде карайте се след като разбера каква конфигурация да си взема, а?

Първо трябва сам да разбереш какво искаш и най-вече с колко точно средства разполагаш понеже се изброиха куп варианти а сумата все се променя.

Някой хора наблягат на монитор други на видео трети на процесор. При ограничен бюджет трябва да избереш за сметка на какво ще е понеже клока вече замина.

Първоначалната конфигурация беше екстра (с изключение на сбъркания модел на охладителя) но колкото повече намаляш сумата толкова по-зле ще става. 

• Автор

така, как всички ме разбраха,а ти не променям нещата,защото хората ме питат различни неща,ако ще ставаш админ чети целите теми

Никой нищо не е разбрал и вече спряха да ти обръщат внимание. Сто пъти те питаха какво искаш и ти все си променяш мнението и снасяш на час по-лъжичка информация.

Дал съм ти и по-евтина конфигурация без клок веднъж както искаше и втори път за последния бюджет та явно следя постовете ти но ти не знаеш какво искаш.

• Автор

как да ти обясня бе я виж кво са ми писали преди това, да пнапиша последно какво искам,за да не стане така че да пиша нова тема. Зацепи вече моля те,не ми се обяснявапостнал съм друга тема там където трябва за периверията конфигурацията трябва да 1650 лева с екран 1350 без. ТОЧКА.

Как да те разберат хората,след като дори не може да пишеш правилно?4 страници писани за нищо...

Редактирано от Magneto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.