Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой работи в момента и какво?

Featured Replies

Аз работя в рекламния офис на един от националните всекидневници и в момента, освен че пиша във форума, преглеждам конкуренцията за нови реклами и ПР-публикации.

Аз пък продавам лагери :)

Работя в "Морска администрация" - Бургас.

В момента трябва да изляза в обедна почивка,но не мога да се откъсна от "kaldata.com" :)

:bye:

Работя в частна фирма, свързана с енергетиката и вмомента ползвам "намалението" на обедната почивка :clap:, за да се мотая из виртуалното пространство на kaldata.com

Някой много , други са сладури... ама какво да ги правиш ... днес са ми сърдити май, щото им дадох 10 думи да пишат по 10 пъти за домашно biggrin.gif

Работя върху себе си ... живея си студентския живот докато мога, че после ще стане доста еднообразно и скучно laugh.gif

В момента съм в СОТ161, но се хванат само за зимата, пък още уча (не каквото искам) и сега ще записвам курсове за брокер и дано всичко е ок. Ако не стане после пак ще го мисля, но така и не се задържам много на едно място нека поне се взимат добри пари.

Еми аз съм ученик все още и работя като куриер в DHL :ph34r: Малко ми е назор сега ама .. няма как да се откъсна от форумчето :)

Продавам аксесоари за алуминиева дограма,стъклени врати,комарници....90% от фирмичките за дограма са ни клиенти.Фирмата в която работя е вносител на посочените неща.Работата е тежичка защото освен че продавам мъкна като хамал.Това го работя от скоро,доволен засега.

Работя само лятото на летище Варна. Супер работа! На смени и просто перфектно за лятото. Иначе съм студент.

Студент. Работя като системен администратор към катедрата за изкуствен интелект към университета. От време на време и като готвач в един ресторант главно вечер.

Редактирано от spica (преглед на промените)

Ами аз съм ученик и естествано никой не ми плаща за това което върша, макар че съм член на разни авариини екипи, преподавам сексуално здрава, превенция хив/спин и какво ли още не!

Работя software support в HomeLAN [фирма за домашен интернет]

Работя като счетоводител - собствен бизнес. В момента ми е натоварено ,защото наближава 15.04., но това не ми пречи да бъда в Kaldata.com всяка вечер .

• Автор

Няма ли някой лекар да каже нещо хубаво за главоболие, че ми писна...

Вземи си един Aulin-разтворим,на прах.Или Solpadeine-ефервесцентни таблетки-разтвори две в чаща вода-ще ти мине след 3 минути cool.gif

• Автор

Благодаря! Ще пробвам със Solpadeine - аулинът ми помага но не особено.

Ако не помогне, прегледай си очите и кръвното налягане. Далеч съм от докторската професия, но говоря от личен опит sad.gif

• Автор

Направих го Desert Rose, всичко е нормално, но главоболието си продължава. Сигурно е от смяната на сезоните...

Работя във фирма, която се занимава с производство на кухненска мебел и внос на стоки за обзавеждане на баня.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.