Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой работи в момента и какво?

Featured Replies

• Автор
Работя във фирма, която се занимава с производство на кухненска мебел и внос на стоки за обзавеждане на баня.

Ще го имам предвид есента като започна ремонта. :)

Ще го имам предвид есента като започна ремонта. :)

Заповядай няма проблем. Само дано знаеш с какво се захващаш, защото няма по-лошо от майстори в къщи biggrin.gif:)

Работя в склад за авточасти като продавач-консултант(това последното винаги ми е звучало много смешно)! :whist:

Работя в склад за авточасти като продавач-консултант(това последното винаги ми е звучало много смешно)! :sobbing:

Това е чудесно. Имам един golf 2, който се нуждае от някои неща. Дали ще ти е удобно да ми пишеш на лични къде се намира и с какво работно време сте.

Само дано знаеш с какво се захващаш, защото няма по-лошо от майстори в къщи biggrin.gif:sobbing:

Има по-лошо, да ти се налага сам да си си майстор. Верно, голям кеф е сам да си направиш нещо и околните да се чудят на работливата мацка :) ама утре не знам дали ще мога да мръдна от леглото sad.gif

Аз съм си ученик и се радвам че все още не ми се налага да работя

Има по-лошо, да ти се налага сам да си си майстор. Верно, голям кеф е сам да си направиш нещо и околните да се чудят на работливата мацка :) ама утре не знам дали ще мога да мръдна от леглото sad.gif

В тези случаи се викат познати и приятели.Следващия път, когато ти се наложи само кажи и ще помогнем, кой с каквото може.

P.S. Ако не друго поне съм сигурна , че мераклии за един масаж след това ще се намерят. cool.gif

Аз ще дойда за масажа направо.

Много ви благодаря за отзивчивостта! Ремонтът не беше вкъщи, но когато дойде реда и на моя дом, ще ви имам предвид, записах ви като първите доброволци :) И сега какво излезе? Като става въпрос за работа, жените се отзовават, а мъжете се измъкват с бира и масажи biggrin.gif

• Автор
И сега какво излезе? Като става въпрос за работа, жените се отзовават, а мъжете се измъкват с бира и масажи

Е тук си много права. Иначе аз имах предвид една реклама на туборг или загорка беше, не помня, но определено ремонта си беше бърз и окончателен... А после бира, секс и рокендрол... до зори предполагам!

Виж то и масаж не е лесно да се прави,особено ако си прекалил с бирата.

Това за работата не съм го видял,прочетох за бирата и масажа и рекох да помогна.Викай ме като решиш :wors:

Да...масажът не се удава на всеки. Трябва желание и майсторлък. До сега все попадам на кандидати за масаж с много мерак и никакъв талант :wors: Затова си взех един горещ душ вече, поне знам, че действа безотказно ;)

П.П. dragozow, записах те вече в списъка (за ремонта де :P )

П.П. А от бира винаги има нужда :)

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

Шефчета няма ли? ..Че си търся работа. biggrin.gif

Шефчета няма ли? ..Че си търся работа. biggrin.gif

И аз така. Че и квартира biggrin.gif

pcl.JPG

Toва е шестлойна платка поглед отгоре и отдолу.Поставена е върху процесор за съпоставка на външни размери.Дебела е само 0.8мм.Най-малката дупка е пробита със сверло 0.25мм в диаметър.То се е въртяло с ъглова скорост 60 000 оборота/мин.Последвало е първично химическо опроводяване, а след него вторично, чрез електролиза.По пътя на производство дупката е калайдисана във вакуумна пещ.Обикновено от приемане на поръчка до връщане на клиента като готов продукт са необходими 7 работни дни, а и повече.Тоководещите писти са произведени чрез прорязване с лазерен лъч, за да може диелектричната изолация между тях да бъде десетки мила (ам. мерна единица).Подобна чудесия струва две годишни минимални български заплати като разработка.С намаляване на размерите и дебелината, а също увеличане броя на слоевете цената расте.Чрез smd монтаж ще бъдат запоени минипроцесори и други градивни елементи.Основата на някои разработки е керамика, при други тефлон.Това се прави съобразно електронния компонент.Явяваме се подизпълнител на ITT, Intel, Motorola.Списъкът продължава с имена на фирми, които са на световна висота, но нищо не ви говорят-Maoz, Eldon, Elisra, Aerspace, Phantom, Kamag.

Това работя за момента.

Служител съм в общинска администрация!

Продавам компютри и поправям хард дискове ,

@Profruit - не си ми отговорил на ПМ ( в сеткома ) а и имам интересна формула и обяснение От учебник за ТЕБ ( само дето се оказа че бисерчето е изцяло твое ! )

Редактирано от Mr.TECHNO (преглед на промените)

Работя като надзирател в затвор :) освен това се занимавам с писане и миксиране на електронна музика (Psychedelic Trance) но за сега непрофесионално.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.