Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Софтуер за proxy

Featured Replies

Какъв софтуер може да се ползва за web базирано прокси от тези, за които се попълват данните в секцията "proxy server" на браузера?. Идеята ми е да се направи такова прокси в USA да речем и да се ползва за да има потребителя тамошно IP.
Намерих GLYPE, но той е  не може да се ползва чрез смяна на данните в браузера.

Публикувано изображение

To не софтуер,а просто пишеш в търсачката на браузъра„proxy server free usa„ и преписваш дадените от там...

To не софтуер,а просто пишеш в търсачката на браузъра„proxy server free usa„ и преписваш дадените от там...

Нямам проблем да си намеря хиляда такива. Но искам да си направя мое, то няма да е в black листите например и тн....

Какъв софтуер може да се ползва за web базирано прокси от тези, за които се попълват данните в секцията "proxy server" на браузера?. Идеята ми е да се направи такова прокси в USA да речем и да се ползва за да има потребителя тамошно IP. Намерих GLYPE, но той е  не може да се ползва чрез смяна на данните в браузера.  

https://www.google.bg/search?q=proxy+program&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=MjxNUu3vMIaOtQa1woCYAw#q=proxy+lite+server&rls=org.mozilla:en-US%3Aunofficial

Редактирано от sheky (преглед на промените)

Нямам проблем да си намеря хиляда такива. Но искам да си направя мое, то няма да е в black листите например и тн....

Пускате си една EC2 машинка, инсталирате и конфигурирате squid и сте в бизнеса

Пускате си една EC2 машинка, инсталирате и конфигурирате squid и сте в бизнеса

Може ли малко по-подробно как да я пусна?

Може ли малко по-подробно как да я пусна?

Ето тук е описано. И да предупредя че тази виртуална машина се плаща!

http://aws.amazon.com/documentation/gettingstarted/

Ето тук е описано. И да предупредя че тази виртуална машина се плаща!

http://aws.amazon.com/documentation/gettingstarted/

А има ли нещо което става за безплатен хостинг? Така или иначе искам първо да ги изпробвам. После може и да помисля за плащане ...

А има ли нещо което става за безплатен хостинг? Така или иначе искам първо да ги изпробвам. После може и да помисля за плащане ...

Силно ме съмнява да има безплатен хостинг, който да ви разреши да си инсталирате прокси софтуер

Силно ме съмнява да има безплатен хостинг, който да ви разреши да си инсталирате прокси софтуер

Има, аз например имам едно прокси на www.t15.org. Но то не ми върши работа, защото е с GLYPE.

Има, аз например имам едно прокси на www.t15.org. Но то не ми върши работа, защото е с GLYPE.

Това е уеб базирано. Аз ви говоря за истинско прокси!

Това е уеб базирано. Аз ви говоря за истинско прокси!

Да, ама кой софт мога да кача на такъв /засега/ хостинг? Това ми е и въпросът тук.

Да, ама кой софт мога да кача на такъв /засега/ хостинг? Това ми е и въпросът тук.

Втори път: не мисля че има безплатен хостинг, който ще ви разреши да инсталирате такъв софтуер

А при амазон можете да кандидатствате за безплатен (за една година) на най-малката машина, само че освен малката машина ще имате ограничение и на безплатния трафик (мисля е 10Г на месец)

Втори път: не мисля че има безплатен хостинг, който ще ви разреши да инсталирате такъв софтуер

А при амазон можете да кандидатствате за безплатен (за една година) на най-малката машина, само че освен малката машина ще имате ограничение и на безплатния трафик (мисля е 10Г на месец)

Ок, щом не може - не може. Благодаря.

Вие все пак потърсете. Просто аз лично се съмнявам

Ок, хостинг - засега няма. А само тази програма ли става или има и други? Щото Линукса не ми е съвсем лесен. А ако има нещо под Windows, мога експериментално да го кача на втория ми компютър в нас, който е с друго IP.

Ок, хостинг - засега няма. А само тази програма ли става или има и други? Щото Линукса не ми е съвсем лесен. А ако има нещо под Windows, мога експериментално да го кача на втория ми компютър в нас, който е с друго IP.

Има и за windows, но ви препоръчвам ако мислите да го слагате на виртуалка нейде из интернет да се понаучите как да работите с линукс. Защото можете да си вдигнете виртуалка с windows но трябва да се грижите за лиценз и т.н.

Има и за windows, но ви препоръчвам ако мислите да го слагате на виртуалка нейде из интернет да се понаучите как да работите с линукс. Защото можете да си вдигнете виртуалка с windows но трябва да се грижите за лиценз и т.н.

Ще преценя коя програма, коя ОС и с какъв лиценз да съм. СЛед като пробвам. Коя мога да ползвам за Win ?

Ще преценя коя програма, коя ОС и с какъв лиценз да съм. СЛед като пробвам. Коя мога да ползвам за Win ?

Преди години ползвах това: http://www.youngzsoft.net/ccproxy/ и се държеше прилично. НО задължително сложете аутентикация на проксито за да не го ползва всеки, а само този, който знае име и парола

Преди години ползвах това: http://www.youngzsoft.net/ccproxy/ и се държеше прилично. НО задължително сложете аутентикация на проксито за да не го ползва всеки, а само този, който знае име и парола

Да, аз забранявам всички IP та без моето  в .htaccess. А дали може да се ползва чрез прокси настройките в браузера?

Да, аз забранявам всички IP та без моето  в .htaccess. А дали може да се ползва чрез прокси настройките в браузера?

какво намесихте .htaccess?

Да, ако настроите броузера на това прокси можете да броузвате

какво намесихте .htaccess?

Да, ако настроите броузера на това прокси можете да броузвате

Забранявам всички IP адреси без моя.

Благодаря, утре ще опитам.

Стана от раз. 10х

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.