Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как стоят нещата с Windows Phone ?

Featured Replies

Здравейте, от няколко дни имам достъп до една lumia с windows phone, и да си призная, харесва ми много повече от android, в който съм в момента. Та искам да попитам там има ли флашвания например да си кача по нова версия на windows, или downgrade например ? И също какви са разликите между всичките версии на windows phone и коя е най-новата ? И още един въпрос, може ли да се инсталират игри не от магазина за приложения ? Основно е това. :) Все още се чудя, защото от година и нещо съм с android, и започва да ми омръзва, независимо от коя версия (2.2, 2.3, 4.0, 4.1, 4.2 )...

Здравейте, от няколко дни имам достъп до една lumia с windows phone, и да си призная, харесва ми много повече от android, в който съм в момента. Та искам да попитам там има ли флашвания например да си кача по нова версия на windows, или downgrade например ? И също какви са разликите между всичките версии на windows phone и коя е най-новата ? И още един въпрос, може ли да се инсталират игри не от магазина за приложения ? Основно е това. :) Все още се чудя, защото от година и нещо съм с android, и започва да ми омръзва, независимо от коя версия (2.2, 2.3, 4.0, 4.1, 4.2 )...

За разликите е добре да се обърнете към сайта на Майкрософт. За по-нова версия към сайта на производителя. И според вас ако не могат да се инсталират приложения от магазина каква би била целта на този магазин?

А какво ви е омръзнало в Андроид?

• Автор

И според вас ако не могат да се инсталират приложения от магазина каква би била целта на този магазин?

Ами като гледам много малко са безплатните приложения...

А какво ви е омръзнало в Андроид?

Ами едно и също. Поне за мен.

Плащате си и купувате приложения.

Какво едно и също? Все си мисля че телефона има една много важна задача, да ви осигури протеза на слуха и гласа ви. Всичко друго е второстепенно

Windows Phone е затворена ОС и нищо не можеш да модифицираш при нея, а андроид е отворена ОС и това е голям плюс стига да имаш желанието и знанията за това. Работил съм с Lumia 620 а тя е с доста слаби х-ки и не видях лаг като се разхождах из менюто и плочките, оптимизирана е . За пиратските приложения не знам как стоят нещата. 

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Публикувано изображение

Не знам колко от тези са безплатни, обаче такова изказване, че ти е омръзнало :D

Windows Phone е затворена ОС и нищо не можеш да модифицираш при нея, а при андроид това е голям плюс стига да имаш желанието и знанията за това. Работил съм с Lumia 620 а тя е с доста слаби х-ки и не видях лаг като се разхождах из менюто и плочките, оптимизирана е . За пиратските приложения не знам как стоят нещата. 

Ключов момент. Сблъсък между универсалното и специализираното

Приложения само от магазина. Скоро се очаква версия 8.1 на WP. За downgrade не съм сигурен. Разкодиране към момента доколкото съм чел не е възможно също. Достъп до системни папки и файлове - забранен. Модификация на firmware, външен вид и т.н. - невъзможен към момента.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

От win phone бегай далече, ако не искаш да те боли глава.

• 4 месеца по-късно...

Попитайте потеребител използващ такава ОС и тогава коментирайте. Още по-малко когато сме си казали, че това нещо няма да ни хареса, каквото и да правим винаги ще го мразим ;) Познавам хора използвали и двете системи, след като минали на Windows, коментарът им е "Никога повече няма да си взема андройд". Като в случая говорим за поне windows 8 т.е. по-новите модели. Не коментираме моделчета като 610 който е ....................... но той си е с windows7 ;). Нямам необходимите ресурси, но скоро бих си взел една 925 която си заслужава адски много ;)

Редактирано от blajkoi (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

... Познавам хора използвали и двете системи, след като минали на Windows, коментарът им е "Никога повече няма да си взема андройд". Като в случая говорим за поне windows 8 т.е. по-новите модели...

Е, можеш спокойно да ме добавиш в списъка, заедно с цялото домочадие, всички сме с HTC и Windows 8. Чак се чудя как съм ползвал повече от година Андроид 4+.

Но всеки сам си решава.

• 1 месец по-късно...

аз имам nokia lumia 625 от 2 години и нито един път не ми е зацепвал не ми е лагвал а и с developer acc го ънлокваш a с Xap deployer инсталираш кракнати приложения

като цяло на мен много повече ми харесва windows phone от андроид аз имам и sasmung galaxy grand neo и на него отворя ли повече от 2 приложения започва адски да зацепва и то уш с по мощен хардуер но цепи много повече и не е нужно да преинсталирате телефона за да вземете по нова ос а просто проверявате за актулизации и ви ги инсталира на мен и като външен вид много повече ми харесва е да има и минуси като например ОС е заключен, нямаш достъп до системните фаилове, и няма толкова приложения на андроид ама ще започват да се трупат (сигурен съм че и когато и андроид е бил създаден и при него е нямало почти никакви приложения ама с времето са се натрупали)

така това е мое лично мнение и предпочитам windows phone много повече пред андроид :)

аз имам nokia lumia 625 от 2 години ...

1. Няма начин да го имаш от две години - справка. "Released 2013, August";

2. С тази неграмотност, не мисля, че трябва да ти се обръща внимание на писанията;

3. Вдигаш стари теми, едната от преди година...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.