Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация.

Featured Replies

Предлагам ви да се разхладите малко, преди да изпратят хрътките.

Това, че хасуел греят малко повечко от айви е ясно, но ако не се гони екстремен клок боксовия или един охладител до 50 лв. ще е напълно достатъчен за подържане приемливи температури.

Редактирано от Тодор. (преглед на промените)

Абе не са лоши Вишерата, ама твърдението, че Хасуел не стрували е меко казано несериозно и некомпетентно. То бива фенщина и сляпо вярван, ама и Ленин не е бил толкова запален комунист колкото Росен е запален по AMD. : D

p.s.

И ако не се овърклоква няма нужда от допълнително охлаждане - инженерите в Intel не са идиоти, че да не могат да изчислят един стоков охладител дали ще върши работа.

Редактирано от Людмил (преглед на промените)

Истината е, че плащаш колкото получаваш. Поне при Интел е така с много малко изключения. Haswell  може и да са по-добри с няколко процента от IB, но пък са и толкова по-скъпи, а в някои случаи дори повече. От друга страна новото си е ново и бъдещето е пред него. Няма да предлагам Xeon,  защото само споменаването на това име от моя страна кара разбирателите тук директно да заобикалят най-добрия процесор като цена/производителност. Както и да е, здраве да е. Дано все пак някой мисли с главата си ( не долната), та да проумее какво му трябва без да му се натяква кое е добро и кое доста зле, само защото някой дразнител си го хвали.  Не говоря конкретно за тая тема, макар да пиша тук. Говоря по принцип, защото се видя, че конкретните приказки водят до съвсем размити спорове.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

За сега още не съм се навил за монитор, та ми хареса втория вариант. Само, че ще сложа този процесор AMD FX-8350/4.2G/X8/BOX/AM3+.

Варианта с двете видео карти ми хареса, надявам се, че ще са по-силни от PALIT GTX760 JETSTREAM 2GB D5, който бях избрал преди това. 

Има ли друг вариант с 2х-по силни видео-та? Тъй като разбрах, че са един от най-важните компоненти, бюджета ще се вдига на около 1800..

За сега още не съм се навил за монитор, та ми хареса втория вариант. Само, че ще сложа този процесор AMD FX-8350/4.2G/X8/BOX/AM3+.

Варианта с двете видео карти ми хареса, надявам се, че ще са по-силни от PALIT GTX760 JETSTREAM 2GB D5, който бях избрал преди това. 

Има ли друг вариант с 2х-по силни видео-та? Тъй като разбрах, че са един от най-важните компоненти, бюджета ще се вдига на около 1800..

E,e,момко,някой ти е напълнил главата с глупости и ще береш ядове,ама и главата и парите са си твои!

Абе не са лоши Вишерата, ама твърдението, че Хасуел не стрували е меко казано несериозно и некомпетентно. То бива фенщина и сляпо вярван, ама и Ленин не е бил толкова запален комунист колкото Росен е запален по AMD. : D

p.s.

И ако не се овърклоква няма нужда от допълнително охлаждане - инженерите в Intel не са идиоти, че да не могат да изчислят един стоков охладител дали ще върши работа.

Каква фенщина какви 5 лева?! Тук ти си един от най-пристрастните.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.