Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които си заслужават!

Featured Replies

Забележителен финал!Филма е задължителен.

Аз бих казала, че преди филма, книгата е по-задължителна:wors:

Иначе филна е много добър - има си я атмосферата, а актьорите (Уинслет, Лоу и Пен) много допринасят за успеха на този филм.

Колкото до "Цветния воал" и аз го препоръчвам. Много харесвам книгите на Моъм, пък и Едуард Нортън (и Наоми Уотс в интерес на истината) са едни от малкото млади, но изключително талантливи актьори, които днешния Холивуд може да ни предложи на екрана.

П.П: Вало, на мен Ким Ки Дук ми е любим режисьор, а "Пролет, лято, есен, зима...пролет" е един от филмите, които винаги препоръчвам. :wors: Даже ако се бях сетила по-рано щях да ти пратя част от филмите му, знаех си че ще ти харесат. Невероятни са.

• Отговори 739
  • Прегледи 239,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имах по-големи очаквания... някак си прекалено детски ми се стори. Сериозен, без да е натоварващ и с прекрасна актьорска игра ме впечатли този: Опитах да се сетя какъв да е филм и се сетих

• Oхх, тази тема съвсем се размъти...както и да е. Ето един филм, които много си заслужава! Das Leben der Anderen(The lives of others) Източна Германия, преди падането на Берлинскат

• Само да помогна малко с един офтопик... The Secret Life of Words - в каталога на арена... Субтитри има при юнаците...

Публикувани изображения

За мен това са филмите койо си заслужават, гледайте ги и няма да съжелявате...

BraveHeart

BraveheartOriginalPoster.jpg

300

300POSTr.jpg

А за почитателите на Рока и Метала:

Rock Star

20060.jpg

DETROI ROCK CITY

The School of Rock

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ring Of The Nibelungs

53776.jpg

този последния е мн як... ама немога да си го намеря, някой ако се интересува и случайно го

намери плс да каже от каде да го сваля :P

Ох, ама са доста филмите, които харесвам! Сега гледам Анна Каренина (1948г.) и страшно ми допада, само дето няма откъде да се свали (това дето го написах звучи като да предложиш бонбон на дете и като каже че иска, да му кажеш че нямаш). А какво ще кажете за "Обществото на мъртвите поети" (мога да го гледам постоянно и не ми омръзва, гледайте го)

Последен подарък

ultimategiftho3.th.jpg

Жанр: Драма

Година: 2006

Режисьори: Майкъл Сабел

Актьори: Дрю Фулър, Джеймс Гарнър, Али Хилс, Браян Деней, Абигал Бреслин, Лий Меридър

Сюжет: Джейсън смята, че наследството, което му се полага от починалия му дядо, ще се състои от пари и материални облаги, но открива друго за своя изненада. Базирана на бестселъра "Последен подарък" от Джим Стовал, историята изпраща Джейсън Стивънс на невероятно пътешествие с цел да открие отговора на въпроса: "Каква е връзката между богатството и щастието?". Джейсън има много бегли взаимоотношения с предполагаемо богатия си дядо "Червения" Стивънс. Казано направо - той го мрази. Между тях никога не са съществували задушевни разговори, нито горещи прегръдки, а само студени парични преводи. И естествено, когато Червения умира, Джейсън очаква, че всичко, което ще му остави той, ще са прости парични транзакции и че парите на дядо му ще му позволят да продължи досегашния си охолен начин на живот. Но всъщност старецът е завещал план за Джейсън, чрез който той да добие рутина в живота си. Всичко се състои в дванадесет задачи, които Червения нарича "подаръци", всяка от които предизвиква Джейсън по различен начин. Натрупвайки опита от всички тях, младокът ще се промени завинаги. "Последен подарък" е филм, който едновременно забавлява, трогва и държи в интерес зрителя - филм за промяната у човека, за пътя, който той изминава, за да стане това, което е.

• 2 седмици по-късно...

Никъде (или поне аз не видях) не се споменава филм,който гледах не много скоро- Студената планина

Препоръчвам го на тези, които не са го гледали

ето малко info

• 2 седмици по-късно...

Amazing_Grace.jpg

Изумителна благодат

Към края на XVIII век над 11 млн. мъже, жени и деца от Африка са отведени като роби в колонии из Централна и Северна Америка. Великобритания е могъща империя, съградена на гърба на робите. Търговията с хора се счита за нещо нормално. Малцина смеят да надигнат глас срещу робството.

"Изумителна благодат" разказва историята на английския политик Уилям Уилбърфорс (Йоан Груфуд), който повежда дълга и изтощителна битка, за да постави край на робството в Британската империя. Неговият близък приятел Джон Нютън (Албърт Фини) го вдъхновява да доведе тази кауза докрай. Избран в Парламента още на 21-годишна възраст, Уилбърфорс съумява за две десетилетия да преобърне мисленето на мнозина и така да прекрати безумната търговия с хора.

• 2 седмици по-късно...
Никъде (или поне аз не видях) не се споменава филм,който гледах не много скоро- Студената планина

Препоръчвам го на тези, които не са го гледали

ето малко info

Дай Download че не мога да го намеря никъде??

Please! Моля!

Изкам да ми кажете мнението си за филма - Заразно зло.

Защото се чудя дали е хубав :offtopic_s:

Защото се чудя дали е хубав :P

Resident evil :)

Дай Download че не мога да го намеря никъде??

Please! Моля!

заповядай

Защото се чудя дали е хубав :P

Лично на мен първата серия ми хареса. Втората не беше зле, а преди около седмица гледах и Resident Evil 3 - под всякаква критика е!

ПП:Ето нещо, което гледах вчера и ми хареса:

theinvisible2007dvdripxkn6.jpg

marybryantkeyir9.jpg

Удивителното пътешествие на Мери Брайънт

1787 година, 17-годишната Мери трябва да излежи присъдата си за кражба на каторга в Австралия Заедно със стотици осъдени ,след 251 дни след отплаването им от Англия нея я свалят в залива Ботани — Бей. По пътя тя ражда дъщеря и се омъжва за контрабандиста Уилиям Брайант.

Те мечтаят за бягство. След раждането на второ дете ,Мери ,заедно с мъжа си и петима каторжника ,открадват яхта, собственост на губернатора Артур Филип и достигат до Холандски Тимор, изминавайки за 10 седмици 4 000 мили в открито море.

Представяйки се за съпрузи ,спасили се от корабокрушение ,Мери и Уилям се наслаждават на свободен живот. Но лейтенант Кларк ,който се е влюбил в Мери и горящ от жажда за отмъщение ги настига...

Завладяващ филм, от първата минута - до края. За основа са използвани реални събития.

благодаря ти за мнението Геронимо kiss.gif А твоето мнение роtrebitel нещо не го разбрах - хареса ли ти или не / сори ама аз малко бавно загрявам/

Много добра комедия License to Wed

license_to_wed_poster.jpg

Редактирано от samon (преглед на промените)

Реших да кажа две думи за този филм и тази актриса, тъй като никъде не видях нищо написано за него/ нея. ''Глава в облаците'' (Head in the Clouds), както и не видях друг филм с Чарлийз Терон, актриса, която с лекота се въплъщава във всякакъв тип роли (според мен). Наистина уважавам начинът й на игра. Има присъствие на екрана!

Филмът спада към романтичните драми, но пък има нещо много пленително в него, нещо, което все още се опитвам да разбера какво е.

nvs_Harry_Potter_und_der_Orden_des_Phoenix_D.jpgХари Потър и Орденът на феникса

Този филм си заслужава.

Реших да кажа две думи за този филм и тази актриса, тъй като никъде не видях нищо написано за него/ нея. ''Глава в облаците'' (Head in the Clouds), както и не видях друг филм с Чарлийз Терон, актриса, която с лекота се въплъщава във всякакъв тип роли (според мен). Наистина уважавам начинът й на игра. Има присъствие на екрана!

Филмът спада към романтичните драми, но пък има нещо много пленително в него, нещо, което все още се опитвам да разбера какво е.

Много уважавам актьорската й кариера ;)

Никога няма да я забравя в "Чудовеище". Ако не бяха надписите нямаше изобщо да предположа, че това е Чарлийз Терон. Филма също е хубав (е не е върха на сладоледа), но си заслужава човек да види и другата страна на войната ;).

Поздравления за избора.

Много уважавам актьорската й кариера ;)

Никога няма да я забравя в "Чудовеище". Ако не бяха надписите нямаше изобщо да предположа, че това е Чарлийз Терон.

Мен повече ме впечатли играта на Пенелопе Крус :P

Stardust - http://imdb.com/title/tt0486655/

Робърт де Ниро - травестит, Мишел Пфайфър - на 300 години ;), чудно е като отидеш на филм без никакви очаквания и да останеш приятно изненадаш. В никакъв случай филмът не се взима на сериозно, а е по-скоро една от най-добрите комедии през тази година, дори бие към пародия :speak:. Добре че англичани са се заели с него :down:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Две култови комедии

Monty Python and the Holy Grail - http://imdb.com/title/tt0071853/

Life of Brian - http://imdb.com/title/tt0079470/

Да живеят Гилиъм и компания! ;)

Филмите от поредицата Монти Пайтън са страхотни - Еверест на английския хумор laugh.gif .

А и евтините монтажи и ниския бюджет му придават добълнителен чар.

П.П: Никога няма да забравя сцената., когато рицарите трябваше да минат по един мост ("Монти Пайтън и Светия Граал") и един слепец им задаваше въпроси за да ги пусне...бях толкова малка, че ми се налагаше брат ми да ми превежда от английски на български laugh.gif

А, като говорим за филми, които си заслужава - препоръчвам Eastern Promises на Кроненбърг. Учасват Виго Мортенсен (който участва и в друг много добър филм на Кроненбърг - History of violence), Наоми Уотс, Винсент Кесъл и т.н. ;)

Здравейте и от мен искам да ви препоръчам един много добър филм който гледах вчера

Американски Гангстер http://imdb.com/title/tt0765429/

Колкото филми съм гледал с Дензъл Уошингтън никога не ме е разочаровал, страхотен както винаги, Ръсел Кроу също играе много добре, също така подкрепям мнението на AciDBurn филма с Наоми Уотс и Виго Мортенсен е много добър, също така новия филм с Оуен Уилсън много ме зарадва страхотни с Ейдриън Броуди страхотно си партнират в

The Darjeeling Limited ето и повече инфо http://imdb.com/title/tt0838221/

Също така един филм на Люк Бесон който гледах наскоро http://imdb.com/title/tt0100263/ става на въпрос за Никита, много добри филми наистина, ако имате свободно време не ги изпускайте ;)

Като стана дума за Венсан Касел, препоръчвам на всички един филм с негово участие и това на Моника Белучи - "Апартаментът" от 1996 г. Той е странна смесица от няколко жанра, така че ще има за всеки по нещо. Естествено, в Америка няколко години по-късно направиха римейк на този филм с Джош Хартнет - "Срещи в парка" (WICKER PARK, 2004). Но оригиналът си е ОРИГИНАЛ!

http://www.imdb.com/title/tt0115561/

1.jpg

Съжалявам, но снимката, която исках да сложа не можа да "влезе" в поста, за това Моника ще я видите в гръб и... малко неглиже! ;)

Редактирано от Cineast (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.