Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които си заслужават!

Featured Replies

1.Хвани ме ,ако можеш :)

2.Островът :P

3.Ефекта на пеперудата :eek:

4.Завръщане от отвъдното

5.Шеметна сделка

6.Родени убийци :yanim:

7.Грегоар Мулен срещу човечеството

8.Бързи,смели,смотани

Както и един турски филм,за който само знам че се казва Gora и е страшен,но за жалост не съм го гледала целия...

Редактирано от Koz4e (преглед на промените)

• Отговори 739
  • Прегледи 239,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имах по-големи очаквания... някак си прекалено детски ми се стори. Сериозен, без да е натоварващ и с прекрасна актьорска игра ме впечатли този: Опитах да се сетя какъв да е филм и се сетих

• Oхх, тази тема съвсем се размъти...както и да е. Ето един филм, които много си заслужава! Das Leben der Anderen(The lives of others) Източна Германия, преди падането на Берлинскат

• Само да помогна малко с един офтопик... The Secret Life of Words - в каталога на арена... Субтитри има при юнаците...

Публикувани изображения

Наскоро гледах един от най - новите англииски филми "В"Вендета" и определено си заслужаваше cool.gif

Също бих ви препоръчал "Кей Пакс" и... "Трафик" , както и "Усещане за жена " кадето Ал Пачино изиграва идна от най - добрите роли в кариерата си .

Филмът, който на мен ми направи невероятно впечатление се казва "Remember the titans", препоръчвам го на всички. Имаше навремето един друг филм "Ангелско сърце" - Angel heart с Робърт де Ниро, много добър!!!

Мен лично ме изкефи един стар филм

С цървули по дивия запад. Филма е Сръбски и много се смях на него

др филм е горещ вятър

• 3 седмици по-късно...

"Обичайните заподозрени" е филм, който според мен трябва да се гледа, ще прибавя и "Догма" с тандема Бен Афлек/Мат деймън - много як филм, "Взвод", "Време разделно", макар и не за всички възрасти, "Ах,този джаз"

Предполагам, че бих изброила още други, но тези филми са ме впечатлили много, затова ако не сте ги гледали ви ги препоръчвам

Църна Маца, Бел Котак

е фил който не се забравя... biggrin.gif

1.Особености на руския лов

2.Особености на руския риболо

3.Особености на руската баня

4.Бригада

5.Цръна маца, бел котарак - Сръбски

Е тва са филмите,които си заслужава да гледате. Открйте ги някаде каде ще да е ама ги гледаите!!!

Няма да се разочаровате

:yanim:

Редактирано от kkiricheva (преглед на промените)

Ето малко филми и от мен:

1.Баш Майстора(всички части)

2.Козият рог

3.С деца на море

4.Куче в чекмедже

• 3 седмици по-късно...

Не видях такава тема затова направих една, тук всеки ще казва какъв филм иска да гледа и останалите ще пропоръчват заглавия.

Аз търся някакви филми в които действието се развива в затвор, ама филми, не сериала ;)

Също така търся нещо за военно училище или академия или нещо подобно, където убочават за полицаи и войници, нещо от сорта на полицейска академия, ама не е нужно да е комедия.

Сещате ли се за някой филм ;)

Наистина ти препоръчвам "Изкуплението Шоушенк"

Страхотен филм, може би най-великият в тази област. Ако искаш заглавието му на английски или линк към него пиши ми едно писмо и ще ги имаш. Сигурен съм, че ще ти хареса. Приятно гледане!

Наистина ти препоръчвам "Изкуплението Шоушенк"

Страхотен филм, може би най-великият в тази област. Ако искаш заглавието му на английски или линк към него пиши ми едно писмо и ще ги имаш. Сигурен съм, че ще ти хареса. Приятно гледане!

Оки, ще го пробвам :clap: А Майор Пейн е убиец, гледала съм го много пъти, :clap:biggrin.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Оки, ще го пробвам :clap: А Майор Пейн е убиец, гледала съм го много пъти, :clap:biggrin.gif

"Изкуплението Шоушенк" е един от най-великте филми за мен правен някога.И може би най-добрата екранизация по роман на моя любим писател-психолог Стивън Кинг :)

"Изкуплението Шоушенк" е един от най-великте филми за мен правен някога.И може би най-добрата екранизация по роман на моя любим писател-психолог Стивън Кинг :clap:

Нещо за пандиза се разправя нали?

Целият филм се развива там,за живота,за борбата, за целта и за средствата,за изобретателността на човешкия ум.....и най вече за духа

Аха 10х :brick wall:

Еми за филм в момента не се сещам,но за сериал ти гарантирам,че Prison Break няма да те разочарова!!!!!!

Prison-Break-3.jpg

Prison-Break-2.jpg

Преди няколко дни излезе и 2рия сезон тка,че бързай да наваксваш-нз аз лично се пристрастих към сериала и...мисля,че ще ти хареса.Особенно след като всички действия се развиват в затвор cool.gifcool.gif

Еми за филм в момента не се сещам,но за сериал ти гарантирам,че Prison Break няма да те разочарова!!!!!!

Prison-Break-3.jpg

Prison-Break-2.jpg

Преди няколко дни излезе и 2рия сезон тка,че бързай да наваксваш-нз аз лично се пристрастих към сериала и...мисля,че ще ти хареса.Особенно след като всички действия се развиват в затвор cool.gifcool.gif

Е да ест. тва е номер едно, аз отгоре написах, че искам филми, без сериала щот го знам, ама всепак важен е жеста, мерси :brick wall:

И аз ти препоръчвам The Shawshenk Redemption /май така се пише/ - Изкуплението Шоушенк. Това е един от най-добрите филми, които съм гледала и който мога да гледам стотици пъти. В ролите са Тим Робинс и Морган Фрийман.

:rolleyes: Аз пък ти препоръчвам Lake House , нищо че не отговаря на условията .... филмчето баче е много яко
  • 2 седмици по-късно...

Романтичен: "If only"

Ужаси: "Silent Hill"

Комедия: "Ice Age 2"

Драма: "American history X"

Редактирано от CrazY_CorpsE (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.