Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които си заслужават!

Featured Replies

Препоръчвам ти "Зеленият път". Невероятен филм, ще ти хареса. :yanim:

• Отговори 739
  • Прегледи 239,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имах по-големи очаквания... някак си прекалено детски ми се стори. Сериозен, без да е натоварващ и с прекрасна актьорска игра ме впечатли този: Опитах да се сетя какъв да е филм и се сетих

• Oхх, тази тема съвсем се размъти...както и да е. Ето един филм, които много си заслужава! Das Leben der Anderen(The lives of others) Източна Германия, преди падането на Берлинскат

• Само да помогна малко с един офтопик... The Secret Life of Words - в каталога на арена... Субтитри има при юнаците...

Публикувани изображения

Препоръчвам ти "Зеленият път". Невероятен филм, ще ти хареса. :beer:

:yanim: Шегуваш ли се? Ред сълзи и ред сополи, никакво действие и една кофти несправедливост...Недей така това филмче само депресира...

ами на мен ми хареса "10 неща които мразя в теб " романтична комедиика със сладки актьри ;)

• 3 седмици по-късно...
Кажете някой филм с хакери какъвто и да е само без едноименните? :lol6:

И btw пише се The Shawshank redemption

Парола Рибамеч

The Elephant Man- много готин филм на David Lynch

Dear Wendy- романтични ценности, насилие, тийнеидж- дендита- ко повече ви трябва?

Dead Man- любимият ми филм с Jonny Dep (поправете ме ако съм сбъркал в изписването на името)

Ако не сте гледали "Безстрашен" (Fearless), ви го препоръчвам най-искрено. Филма е съвместна продукция между Китай и САЩ. Участва Jet Li и ... Просто трябва да се гледа, задължително!

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Искам да ми препоръчате някоя много яка комедия, нещо от сорта на "Тя е пич". biggrin.gif

Днес гедах ''Малък човек'' - попиках се от смях. Много готина комедия. :)

Мерсак cool.gif Ще си го намеря и ще го гледам! :)

Аз се сещам за 'Последната крепост'

The Last castle май се казваше (не знаех, че така го превеждат на български). С Робърт Редфорд, нали? И аз щях да й го препоръчам веднага след Изкуплението Шоушенк.

Иначе за лигави комедии не ме търсете, нищо не мога да ви препоръчам, защото съм алергична към подобни филми biggrin.gif

The Last castle май се казваше (не знаех, че така го превеждат на български). С Робърт Редфорд, нали? И аз щях да й го препоръчам веднага след Изкуплението Шоушенк.

Не може да става дума за сравнение. Едното е титаничен шед(ер малък)овър,а другото е труден момент от кариерата на Р. Редфорд. Сезонно милитъри филмче с корави мъжаги и много американофилия. Единствените свестни образи бяха Джеймс Гандолфини и адютантът му. Останалото е американска боза. От сцената с издигането на знамето напушва смях даже!

Гледа ми се някой смислен трилър, да ми препоръчате някой? sad.gif

http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=31284

http://www.find-bg.com/catalog/index.php?p...1000&id=398

Или:

http://www.find-bg.com/catalog/index.php?p...000&id=6226

Не3нам дали сте го гледал,но а3 все пак да ви кажа .. 3а филмът "Къща 0т восък"[House 0f Wax] cool.gif

Бррр, онази простория с Парис Хилтън ли? Ако е тя, Мел не го гледай, повярвай ми загуба на време biggrin.gif

В момента съм на вълна драма, така че не се сещам за някой наистина силен трилър, който да ме е впечатлил за да ти го препоръчам.

Тогава аз да ви препоръчам един филм - "Desperation", по Стивън Кинг е, държи под напрежение през цялото време! :lighter:

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Death of a President

41569_375x375.jpg

”Death of a President” е уж документален филм за убийството на Дж. Буш през 2007. Направен е с интервюта, документални кадри и всички похвати на традиционното документално кино, умело монтирани така, че ако някой не гледа новините да със сигурност няма да се усъмни, че предадените събития са се случили.

Действието във филма, дело на британския режисьор Габриел Рейндж (Gabriel Range), се развива през 2007 г. и се фокусира върху гражданските протести срещу войната в Ирак, съчетавайки документални кадри с дигитален монтаж.

Няма как да не сте чули за скандания филм и ако не сте, еми вече не можете да се оплачете. Доста ме заинтригува филмчето, още не съм го гледала, но няма да пропусна.

Както му се вика, иска им се на хората Буш да го гръмнат biggrin.gif

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Saw-3---1.jpg

Saw-3---2.jpg

Неизлечимо болният сериен убиец "Пъзелът" Jigsaw (в ролята Тобин Бел) продължава да въвлича жертви в смъртоносните си игри. В "Убийствен пъзел 3"("Saw 3") той прави това от смъртния си одър. Филмът излезе с премиера точно за празника Хелоуин, запазвайки по този начин традицията от предишните две части. Режисьор на лентата е Дарън Лин Баусман, който режисира и втората част на хорър трилогията.

Сюжетът на "Saw 3" продължава точно оттам, където завърши в предишната серия. "Пъзелът" и последователката му Аманда (в ролята Шоуни Смит) отвличат д-р Лин Денлън и я заставят да поддържа серийния убиец жив. Около врата й е заключена солидна метална яка, заредена с експлозиви, които ще избухнат, ако пулсът на сърцето на Jigsaw падне под определен ритъм.

В плановете на "Пъзела" не липсват и моралните подбуди. Другата пионка в садистичната му игра се казва Джеф. Той е принуден да открие пияния шофьор, убил сина му, за да овъзмезди неговата безсмислена смърт. Джеф трябва да превъзмогне загубата..., за да не загуби собствения си живот! Опрощение или разплата? Само умиращият психопат може да отговори на този въпрос...

Пълната статия

Лично аз много харесвам "Шесто чувство" с Брус Уилис и "Криеница" с Робърт Де Ниро.Препоръчвам ти ги ако не си ги гледала и ако разбира се си падаш малко по психо-филми.

Криеница е тъп. Последният хубав трилър,който гледах беше "Шперцът".

Лично аз много харесвам "Шесто чувство" с Брус Уилис и "Криеница" с Робърт Де Ниро.Препоръчвам ти ги ако не си ги гледала и ако разбира се си падаш малко по психо-филми.

"Криеница" е много хубав филм, страхотен психо-трилър е !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.