Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които си заслужават!

Featured Replies

Филм, който гледах скоро и много ме впечатли е Coffe&Cigarrettes [Кафе и Цигари] на Джим Джармуш.Отдавна не се бях смяла така .Горещо го препоръчвам на всички почитатели на po-различната комедия.

• Отговори 739
  • Прегледи 239,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имах по-големи очаквания... някак си прекалено детски ми се стори. Сериозен, без да е натоварващ и с прекрасна актьорска игра ме впечатли този: Опитах да се сетя какъв да е филм и се сетих

• Oхх, тази тема съвсем се размъти...както и да е. Ето един филм, които много си заслужава! Das Leben der Anderen(The lives of others) Източна Германия, преди падането на Берлинскат

• Само да помогна малко с един офтопик... The Secret Life of Words - в каталога на арена... Субтитри има при юнаците...

Публикувани изображения

Филм, който гледах скоро и много ме впечатли е Coffe&Cigarrettes [Кафе и Цигари] на Джим Джармуш.Отдавна не се бях смяла така .Горещо го препоръчвам на всички почитатели на po-различната комедия.

Той има много добри филми. дин от тях е Broken Flower [Прекършени цветя] с Бил Мъри:laughing5:

Ауч!

Тази вечер с брат ми си направихме един филм фест дето се вика с филми само от 80-те. Като за "идеален" завършек на вечерта решихме да гледаме ето този филм. Белгийски е (не знаех, че белгииците са способни да правят толкова откачено кино, мислех че само шведите са способни на такива неща).

Няма да ви го разказвам, защото няма смисъл, но ако някой някога си е мислил, че е гледал хорър много се е лъгал (не очаквайте некви типични за хоръра глупости). Ще ви се стори малко муден (действието в действителност се развива много бавно), но е невероятен. Вярно, мъчение е (поне за мен) да се гледа, но наистина има брилянтен замисъл. Края е абсолютно разтъсващ - имайки в предвид, че аз и брат ми (той особено) сме супер хладнокръвни и в киното са малко нещата, които могат да ни разчустват или ужасят значи филма наистина си заслужава. Не го препоръчвам на всеки, но тези които обичат и други гледни точки в киното ще им хареса!

П.П: Искам само да ви покажа първото изречение от коментара в imdb:

The Vanishing is a movie only those with ice in their veins can ever forget

П.П2: Английското заглавие на филма е "The Vanishing" от 88'ма не го бъркайте с този от 93'та.

Аз такива страхотии не гледам, ама ще се жертвам за този. Само от описанията дето даваш ме Фаща страх. Кат си изтегля филма ще го гледам по обед - да ми е светличко :)

Абе аз се психирах с един филм и сега сън не ме хваща. Пускам си некви chill out-ти ама не действа. Повече белгийско кино нема да гледам!
Браво бе, а на нас го препоръчваш :P Май си търсиш компания за среднощната тема :P

Определено(the notebook)тетрадката...днес го гледах и сигурно се разревах поне над 20 пъти.Много яко филмче.

Аз такива страхотии не гледам, ама ще се жертвам за този. Само от описанията дето даваш ме Фаща страх. Кат си изтегля филма ще го гледам по обед - да ми е светличко :rolleyes:

Браво бе, а на нас го препоръчваш :P Май си търсиш компания за среднощната тема :P

Филма не е толкова страшен, колкото е мъчителен за гледане. Става ти гадно след това, просто мислиш много за финала на филма. Ние с брат ми около 1 час си го обсъждахме и после започнахме да се бъзикаме. Няма значение в колко часа го гледаш (не го гледай сама обаче).

Неприятното на филма е, че е прекалено reality, много спокоен е - цялото това спокоиствие на фона на сюжета е адски депресиращо.

После му бяха правили някакъв римейк от 93-та и бяха променили малко края, че да не е толкова подтискащ.

Гледай го, мисля че ти ще го оцениш - и като сюжет и като режисура и като филм!

Ауч!

Тази вечер с брат ми си направихме един филм фест дето се вика с филми само от 80-те. Като за "идеален" завършек на вечерта решихме да гледаме ето този филм. Белгийски е (не знаех, че белгииците са способни да правят толкова откачено кино, мислех че само шведите са способни на такива неща).

Няма да ви го разказвам, защото няма смисъл, но ако някой някога си е мислил, че е гледал хорър много се е лъгал (не очаквайте некви типични за хоръра глупости). Ще ви се стори малко муден (действието в действителност се развива много бавно), но е невероятен. Вярно, мъчение е (поне за мен) да се гледа, но наистина има брилянтен замисъл. Края е абсолютно разтъсващ - имайки в предвид, че аз и брат ми (той особено) сме супер хладнокръвни и в киното са малко нещата, които могат да ни разчустват или ужасят значи филма наистина си заслужава. Не го препоръчвам на всеки, но тези които обичат и други гледни точки в киното ще им хареса!

П.П: Искам само да ви покажа първото изречение от коментара в imdb:

П.П2: Английското заглавие на филма е "The Vanishing" от 88'ма не го бъркайте с този от 93'та.

Можеш ли да ми дадеш линк към него, че ме зариби по този филм особено щом е ужас, че съм фен на ужасите.

Можеш ли да ми дадеш линк към него, че ме зариби по този филм особено щом е ужас, че съм фен на ужасите.

Линк нямам, обързни се към някой от властелините :)

Иначе филма не е точно тоя ужас, който си мислите - няма някакви свръх естествени ужасии, много напрежение и т.н.

Не съм сигурна, че на всеки ще се хареса - аз имам много извратени представи за кино, така че после не ми се сърдете :P

Въпреки че имам белгииската (оригиналната) версия някъде из албумите с дискове, в момента се сещам за американската версия - Vanishing - която навремето страшно ме потресе... Тъкмо бях гледал Джеф Бридижис в Бейкър Брос и изведнъж тази серийноубийствена роля... Та затова не гледам оригинала все още...

Аз тегля само от торенти и го намерих ТУК и ТУК, но е с много малко сийдъри.

Американската версия от 1993 -> ТУК

Може би тук не е точното място, но просто не мога да се въздържа - ЗА БОГА, Хора не геледайте Epic Movie!

Въпреки че имам белгииската (оригиналната) версия някъде из албумите с дискове, в момента се сещам за американската версия - Vanishing - която навремето страшно ме потресе... Тъкмо бях гледал Джеф Бридижис в Бейкър Брос и изведнъж тази серийноубийствена роля... Та затова не гледам оригинала все още...

Между другото филма от 1993 е режисиран пак от същия режисьор, който е правил и оригинала на филма

(George Sluizer).

P.S: Не че кои знае колко се влияя от оценката в imdb, ама Epic movie е с оценка 2.0/10 :speak:

Beautiful mind си заслужава наистина :)

Може би тук не е точното място, но просто не мога да се въздържа - ЗА БОГА, Хора не геледайте Epic Movie!
Не че кои знае колко се влияя от оценката в imdb, ама Epic movie е с оценка 2.0/10 :clap:
Благодаря за предупреждението, ще го пропусна. Аз лично нямам навика да проверявам рейтинга на филма в IMDB, преди да го гледам. А трябва - доста простотии щяха да ми спестят гласувалите потребители.

The Count of Monte Cristo (Граф Монте Кристо), The Shawshank Redemption (Изкуплението Шоушенк), Prison Break (Бягство от затвора... Нищо, че е сериал), Hotel Rwanda (Хотел Руанда)

Преди 2 дни гледах филма Стъпка нагоре-Step up много ми хареса :P iveta7 е права филма ''Тетрадката'' е много добър заслужава си да го гледаш!!Подгответе си кърпички!

Редактирано от {_J0aNNa_} (преглед на промените)

Егати касапницата :) Толкоз кръв отдавна не бях виждала да се лее.

Дам съгласен съм, за малко да мине касапницата в 300 :)

Serpico

Rob Roy

Scary Movie 3

L'Aile ou la cuisse(Крилце или кълка)

The Terminal

Borat

Другите, които и според мен си заслужават вече сте ги споменали=

Дам съгласен съм, за малко да мине касапницата в 300 :camera2:
Всъщност "300" не ми се стори кървав. Като казах "отдавна" имах предвид когато гледах Kill Bill.

Едно предложение за филм който си заслужава: The Life Of David Gale

Никой до сега не го е споменал, предлолагам защото е старичък - от 2003г. :ph34r: bTV ни го припомни снощи или по-точно тази сутрин. Има върху какво да се замисли човек на него. Акьорите няма смисъл да ги коментирам. :whist:

Всъщност "300" не ми се стори кървав. Като казах "отдавна" имах предвид когато гледах Kill Bill.

Едно предложение за филм който си заслужава: The Life Of David Gale

Никой до сега не го е споменал, предлолагам защото е старичък - от 2003г. :) bTV ни го припомни снощи или по-точно тази сутрин. Има върху какво да се замисли човек на него. Акьорите няма смисъл да ги коментирам. :camera2:

Mного пъти съм се сещала да го спомена, ама докато кликна на бутона "Нов отговор" и вече съм забравила (ЕГНто си казва думата:whist:)

Филма е много добър, аз го гледах на кино още 2003-та и бях много впечатлена. Е Кейт Уинстлет и Кевин Спейси са ми едни от любимците :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.