Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които си заслужават!

Featured Replies

Всъщност "300" не ми се стори кървав. Като казах "отдавна" имах предвид когато гледах Kill Bill.

...

Ми и тук си права Kill Bill си е доста кървав, но понеже не му се изкефих го забравих. Друг доста кървав филм е Zatoichi, който бих казал че може да мине Kill Bill по това отношение :)

• Отговори 739
  • Прегледи 239,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имах по-големи очаквания... някак си прекалено детски ми се стори. Сериозен, без да е натоварващ и с прекрасна актьорска игра ме впечатли този: Опитах да се сетя какъв да е филм и се сетих

• Oхх, тази тема съвсем се размъти...както и да е. Ето един филм, които много си заслужава! Das Leben der Anderen(The lives of others) Източна Германия, преди падането на Берлинскат

• Само да помогна малко с един офтопик... The Secret Life of Words - в каталога на арена... Субтитри има при юнаците...

Публикувани изображения

Ми и тук си права Kill Bill си е доста кървав, но понеже не му се изкефих го забравих. Друг доста кървав филм е Zatoichi, който бих казал че може да мине Kill Bill по това отношение :lol6:

Ааа, Kill Bill си е много по-кървав от "Затоичи" (който между другото изобщо не е в стила на Китано).

Мен лично Kill Bill ме изкефи, много беше луд - точно в стила на Тарантино - насилие, кръв на фонтани :ph34r:

• 2 седмици по-късно...

Филми които си заслужават според мен:

Pearl Harbour-страхотно въздействие

The Wild Orchid-филма е стар от 1990, но е наистина хубав(преди няколко дни поисках помощ във форума за да го намеря, много се радвам, че го направих) Малко са филмите които съм запомнила и съм искала да гледам отново, а този филм търся отдавна за да гледа отново.Всъщност не знаеш точно какво се случва, но на края изпитваш нещо ... не мога да го обесня. Просто един хубав филм!

Смело сърце

Мумията

300

За сега това...

Случайно в един стар Капитал light открих една дълга и описателна статия на Millions (http://imdb.com/title/tt0366777/) - филм на Дани Бойл (досега не съм се разочаровала от него - "Плитък гроб", "Трейнспотинг", "Плажът", "28 дни по-късно...", добри попадения има).

Разгледах инфото в imdb, добри отзиви чух, пък и историята е доста интересна, има идеен замисъл и честно казано не е в стила на Бойл.

Преполагам, че филмчето ще си заслужава, аз сега започвам да го дърпам :)

Good Will Hunting

Струва си!

Така и не го изгледах, макар да съм чувала добри неща за него. Алергична съм към Мат Деймън:rolleyes:

а какво ще кажете за Evil( Ondskan)- 2003 Sweden

на мен лично мн ми хареса въпреки че малко по странен

а какво ще кажете за Evil( Ondskan)- 2003 Sweden

на мен лично мн ми хареса въпреки че малко по странен

Много ясно, адски як филм ;) . Въпреки че като за скандинавски филм не е чак толкова странен.

Много ясно, адски як филм :) . Въпреки че като за скандинавски филм не е чак толкова странен.

Имайки в предвид, че е Мade in Sweden изобщо не е толкова странен - аз кви спихарии съм гледала на шведи ;)

днес гледах black book( zwartboek) мисля 4е е датски и въпреки че хич не си падам по филм за войните....този доста ми допадна:angel19:

ЗАЩОТО АЗ ТАКА КАЗВАМ (Because I Said So)

200px-Because_I_Said_So.jpg

Напомня на "Шантав петък" - едно страхотно филмче посветено на отношениеята майка - дъщери. Невероятни актьори, много смях и романтика biggrin.gif От много отдавна не бях гледала филм, който наистина да ми хареса толкова....

ЗАЩОТО АЗ ТАКА КАЗВАМ (Because I Said So)

200px-Because_I_Said_So.jpg

Напомня на "Шантав петък" - едно страхотно филмче посветено на отношениеята майка - дъщери. Невероятни актьори, много смях и романтика biggrin.gif От много отдавна не бях гледала филм, който наистина да ми хареса толкова....

На мен пък не ми хареса филма,даже ми се стори малко тъпичък.Не му е мястото тук,има доста по-хубави и стойностни филми.

На мен пък не ми хареса филма,даже ми се стори малко тъпичък.Не му е мястото тук,има доста по-хубави и стойностни филми.

Естествено, "Властелина на пръстените" е къде по - стойностен филм.

Филмът е приятен за гледане за хора харесващи този жанр, това, че на теб не ти е допаднал не те превръща в мерило- мерси, че ме светна кое е стойностен филм и кое- не!!!

Естествено, "Властелина на пръстените" е къде по - стойностен филм.

Филмът е приятен за гледане за хора харесващи този жанр, това, че на теб не ти е допаднал не те превръща в мерило- мерси, че ме светна кое е стойностен филм и кое- не!!!

Ама, откачалко;) къв е тоя аватар дето си го сложила :) Изби рибата направо ;)

Аз онзи ден гледах (припомних си де) "Апокалипсис сега" на Копола, ама удължената версия. 203 минутно чудовище :clap:

• 2 седмици по-късно...

зачетох се доста в тази тема и тук открих едни от любимите си филми,а доста други ми направиха впечатление.изгледах SPOORLOOS,който се оказа наистина много въздействащ филм,но като 4е ли на мене ми оказа най-ве4е депресиращ ефект.По абсолютно същия на4ин преди няколко години ми подейства и 8 милиметра ( http://imdb.com/title/tt0134273/ ) и затова мисля,4е е филм който си заслужава.

a сега сядам да гледам NON TI MUOVERE :hush:

зачетох се доста в тази тема и тук открих едни от любимите си филми,а доста други ми направиха впечатление.изгледах SPOORLOOS,който се оказа наистина много въздействащ филм,но като 4е ли на мене ми оказа най-ве4е депресиращ ефект.По абсолютно същия на4ин преди няколко години ми подейства и 8 милиметра ( http://imdb.com/title/tt0134273/ ) и затова мисля,4е е филм който си заслужава.

a сега сядам да гледам NON TI MUOVERE :P

Е, то 8мм си е класика:whist: Аз два пъти съм го гледала и е адски гротесков, пък имат и добър подбор на актьори - Peter Stormare, както винаги играе некъв супер психопат:)

Колкото до Spoorloos - това му е идеята, да ти е гадно след като го изгледаш :ph34r:

Тези дни се сетих за един филм на Peter Greenaway - само за хора със здрав стомах. Филма е от годината на раждането ми (89та:)) филма се казва The Cook the Thief His Wife & Her Lover - imdb.

Някаква перверзна смесица между комедия, елементи на драма и хорър (егати хорър края дето беше :) ). На мен ми дойде малко в повече, имайки в предвид, че бях вечеряла преди това, но си йу го признавам на филма и на Greenaway - заслужава си!

Незабравимата (A Walk to Remember) ... много трогателен филм ;) ... в същия жанр е и Тетрадката ( Тhe Notebook) ... ;) препоръчвам ги горещо на всички!

• 2 седмици по-късно...

Едва наскоро гледах The Manchurian Candidate не зная как съм направил грешката да не го гледам по-рано ... определено е един от филмите на Дензъл които си заслужават вниманието :-)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.