Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на телефон

Featured Replies

Не, всъщност никой от режимите не е включен

• Отговори 53
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз имам Xperia Sp и от всичко съм доволен, освен с Wi-Fi то. Имам чувството, че когато не сърфирам в нета (с включено wi-fi) то автоматично се изключва 

Както казват спецовете, може да опитате връщане към заводски настройки. Ако е правено обновяване на операционната система и сте пропуснали Factory Reset,  сега е момента да го направите след бекъп на данните.

P.S. Tова е само идея, не бързайте. Проверете за повече информация в нета, успех!

Чел съм къде ли не и мисля, че повечето собственици на този телефон също имат проблеми с интернета. А как да направя това със заводските настройки? Понеже до сега не съм имал андроид и не разбирам, а ще загубя ли информацията от приложенията си? Тоест да речем на някоя си игра съм на 20 ниво, после след връщането на настройките ще има ли начин да се върна на същото ниво? (Извинете, знам, че го написах глупаво, но не знам как да го обясня :D)

Чел съм къде ли не и мисля, че повечето собственици на този телефон също имат проблеми с интернета. А как да направя това със заводските настройки? Понеже до сега не съм имал андроид и не разбирам, а ще загубя ли информацията от приложенията си? Тоест да речем на някоя си игра съм на 20 ниво, после след връщането на настройките ще има ли начин да се върна на същото ниво? (Извинете, знам, че го написах глупаво, но не знам как да го обясня :D)

За нивата в игрите не знам, вероятно има някакъв вариант за бекъп. Вижте сервизните програми на Sony или изчакайте някой посветен в тайните им да отговори. Няма начин да загубите правата си върху приложенията си, след като имате потребителски профил на Google. По принцип няма нищо невъзможно. :)

Глупости на търкалета... SP ще получи ъпдейт до 4.3, за 4.4 не е известно - най-вероятно и него ще получи!

Ако авторът е фен на Sony, нека да има предвид, че Xperia SP няма да получи обновяване на операционната система към версия 4.3 и нататък, снимка:
Публикувано изображение
Източник (отпреди няколко минути): GSMArena

Не съм правил справка за изброените дотук предложения (освен Nexus, който е 100% up-to-date). За съжаление бюджетните устройства и тези от нисък клас са забравени от производителя след като бъдат продадени. Та в този смисъл е все тая дали ще си вземеш Xperia SP или нещо със Symbian, операционната система е умряла при производството.

Глупости на търкалета... SP ще получи ъпдейт до 4.3, за 4.4 не е известно - най-вероятно и него ще получи!

Дадох линк към статията, пиши там или направи петиция. Дреме ми дали ще доказваш нещо. Засега не ти връзва. :)

Xperia P.

Мисля да си купувам нов телефон, но не разбирам много и ми трябва помощ. Търся телефон с голяма памет, възможно най-новата версия на андроид, добра камера и резолюция. По-възможност да струва под 400 лева. Бях си харесал ZTE Grand X Pro, но наскоро четох една статия за него и по коментарите не изглеждаше като много добър избор. 

Направих грешен избор с последния ми телефон, а с този, който смятам да купя, вероятно ще бъда още дълги години и ме е страх да не направя отново грешен избор. Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете.

Каква петиция, какви пет лева, като изобщо не съм  притежател на телефона...

Не знам, какво ти дреме, ама като не знаеш нещо, недей пиши!

http://www.knowyourmobile.in/sony/sony-xperia-sp/9162/android-43-arrives-sony-xperia-sp-december-2013

Дадох линк към статията, пиши там или направи петиция. Дреме ми дали ще доказваш нещо. Засега не ти връзва. :)

А ти драги ми господине, с каква антика сте?

За тези пари, какво очакваш?

Да вземе Galaxy Note 3???

Изобщо мененията ти са СПАМ до тук!

Откъде изкопа тази антика?

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Каква петиция, какви пет лева, като изобщо не съм  притежател на телефона...

Не знам, какво ти дреме, ама като не знаеш нещо, недей пиши!

http://www.knowyourmobile.in/sony/sony-xperia-sp/9162/android-43-arrives-sony-xperia-sp-december-2013

Дали знам нещо или не знам, писах. Блоговете на Xperia феновете не ме интересуват.

P.S. Да беше прочел темата отначало, преди да почнеш да наливаш спам.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Дали знам нещо или не знам, писах. Блоговете на Xperia феновете не ме интересуват.

P.S. Да беше прочел темата отначало, преди да почнеш да наливаш спам.

И това ли не е истина?

http://www.xperiaguide.com/2013/07/26/sony-says-android-4-3-update-for-xperia-zzl-zr-z-ultratablet-z-sp/

Както и това -

В коментарите под видеото

" Hello Murtaza. It has been confirmed that 4.3 will be rolled out for the Xperia SP. Timing and availability may vary depending on operator and country. For more details, please contact your local Sony support team and remember to stay tuned to our Blogs page for news regarding the upcoming update. - Andrés"

Отделно, за да видиш колко си смешен отстрани с твоите драсканици  - i! The latest news about an update for the SP is that the 4.3 update will be made available for it. There haven't been announcements about 4.4 for the SP yet. Please stay tuned to our Blogs page for upcoming news about the next update. - Andrés

Представител на Sony потвърждава ъпдейта!

Темата съм я чел. В случая СПАМ  правиш единствено и само ти с твоите заблуждващи постове, копнати без въобще да си наясно!

Ми не е. Пак е някакъв блог с обещания, нищо официално. Аз писах по-горе, че има по-нова информация. Сума ти брендове обещаха обновяване на Андроид, а после се отметнаха. Имам предвид Samsung, мога да го докажа. Няма смисъл да спорим, нека да видим какво ще стане. Приятна вечер!

Нека бъде приятна, само че не прочете ли какво пише в коментара ми по-горе, който постнах заедно с видеото и коментарите от Sony?

Ми не е. Пак е някакъв блог с обещания, нищо официално. Аз писах по-горе, че има по-нова информация. Сума ти брендове обещаха обновяване на Андроид, а после се отметнаха. Имам предвид Samsung, мога да го докажа. Няма смисъл да спорим, нека да видим какво ще стане. Приятна вечер!

... само че не прочете ли какво пише в коментара ми по-горе, който постнах заедно с видеото и коментарите от Sony?

Не, няма да ги прочета. С нищо не съм заслужил да пишете ето това:

.....

Отделно, за да видиш колко си смешен отстрани с твоите драсканици

Отсега нататък можете да давате колкото си искате мнения по повод на мои коментари. От мен няма да получите отговор никога, обещавам. :)

P.S. Не мога да си обясня как така една нищо и никаква статия в GSMArena от вчера предизвика такъв смут. Може да е слух, но аз не съм крив за това. Все едно съм в детския форум на androidbg...

... Та в този смисъл е все тая дали ще си вземеш Xperia SP или нещо със Symbian, операционната система е умряла при производството.

Не мога да разбера логиката, честно... Какво като не получи обновление (ако не получи)?... Какво толкова лошо за телефона?... Нали ще продължи да си ползва обновленията на всички приложения, ще продължи да си ползва телефона както и преди, без никаква разлика за сигурност или нещо друго... Е, с някоя нова екстра по-малко. Ама чак обидно да сравняваш съвременен телефон с телефон със Симбиан... Явно Sony не ги долюбваш... Обновленията на Gmail, Gmaps, YouTube и т.н., както и приложенията, които сам си е инсталирал ще продължи да си ги тегли. От тази гледна точка, нищо фатално, че няма да получи най-новия Android. Един от моите телефони като за него последния Android е 4.0.4 и какво от това, след като телефона си работи отлично, повече от добре... И за друго не си изобщо прав, за новите версии излизащи за телефоните нисък или среден клас, че не трябвало да се слагат... Просто... да кажем, че ама изобщо не съм на това мнение. И да, Nexus е добре, но не значи, че всички останали не си заслужават, защото няма да получат това или онова обновление Много ме интересува че не е Nexus, взимам си следния перфектен за мен телефон, веднага щом се появи и на нашите пазари (европейските) - Xperia Z1 f (мини варианта на Z1). И друго - сега съм с водоустойчив телефон и изобщо не бих си взел за в бъдеще телефон, който не е водоустойчив... Лично за мен, нищо по-естествено от това, новите телефони да са водоустойчиви, а също трябва поне малко да издържат на изпускане, а не стъклото да става на сол, както е на няколко Galaxy S телефони, които съм виждал на мои приятели.

Не мога да разбера логиката, честно... Какво като не получи обновление (ако не получи)?... Какво толкова лошо за телефона?... Нали ще продължи да си ползва обновленията на всички приложения, ще продължи да си ползва телефона както и преди, без никаква разлика за сигурност или нещо друго... Е, с някоя нова екстра по-малко. Ама чак обидно да сравняваш съвременен телефон с телефон със Симбиан... Явно Sony не ги долюбваш...

Ако си чел моите коментари, аз съм препоръчвал Sony доста пъти, нямам против бренда. Обновяването на операционната система ще го оставя само с един коментар, защото спомена "сигурност". Има разлика точно в този смисъл.

Извини ме, че сравних устройствата на Sony със Symbian. Не знаех, че е обида. Всъщност Sony са произвеждали разни джажджи със Symbian - май беше Vivaz или нещо такова. Но това вече не важно...

P.S. Нека авторът на темата реши какво иска и да не се плаши от разни идиоти като мен, дето го разколебават. :)

За Симбиан имам предвид, че умря тази ос... Обидно е в смисъл за хората, направили избор да вземат такъв телефон. А един телефон с Android, ако и да не е последния, си е жизненоспособен, ако мога така да кажа... А лично за мен, сякаш повече отдавам значение на хардуера и здравината, едва след това ми е Android версията с която идва телефона. Да, има значение за сигурността, но по скоро от гледна точка на добавяне на някоя нова екстра, като например по-голям контрол в/у Permissions на приложенията. Но пък в края на краищата, ако човек е поне малко запознат, с която и Андроид версия да е, няма да му пострада сигурността. А Гугъл постъпиха много хитро, като отделиха повечето си приложения от Android ъпдейтите, като с това дадоха възможност и на по-стари телефони да ползват последните версии на техните приложения.

Не, няма да ги прочета. С нищо не съм заслужил да пишете ето това:

Отсега нататък можете да давате колкото си искате мнения по повод на мои коментари. От мен няма да получите отговор никога, обещавам. :)

P.S. Не мога да си обясня как така една нищо и никаква статия в GSMArena от вчера предизвика такъв смут. Може да е слух, но аз не съм крив за това. Все едно съм в детския форум на androidbg...

И откога слухове в gsmaarena са по-легитимни от официална информация, дадена в глоговете на Sony?

• Автор

Sony Xperia SP отпада като вариант. Никъде не мога да го намеря за по-малко от 500 лева. Да, знам, че бюджета ми е малък, но не мога да направя нищо по въпроса. Можете ли да ми предложите телефон на такава цена?

• Автор

Засега се колебая между ZTE Grand X Pro и Alcatel One Touch Idol. Ако имате други предложения, ги споделете.

Колега, стига с тези колебания. Вземи Idol в едната си ръка и Grand X Pro в другата и реши кой е твоя телефон. Като характеристики са приблизително еднакви.

То хубаво, но при изписани 3 страници с предложения и разяснения, не Ви ли стигат? Моето предложение е като на  ""Viiipeer""

• Автор

Добре, мисля, че ще си взема Alcatel One Touch Idol, но никъде не мога да го намеря, за да си го купя. Имате ли идея от къде мога да го взема без договор?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.