Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай за следващия (нов сезон)

Featured Replies

Нямам представа какво трябва да е това ... произведение, освен, ако не е някакво "продължение" класиката "Клетниците" ...

Не е печелил от тото/Не играе тото

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 299k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не- няква изгъзица на младежите! Не е ли Мая Нешкова и Веско Маринов, не ми я хвали... Печелил е златен медал на регионално състезание по петобой- лека атлетика

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

Мога ми А сига !!! Не обича да го / я прекъсват

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

Не Гледа често колко е часа, за да му скиват сички готиния часовник

Публикувани изображения

преди 5 часа, Maleficient написа:

Не е печелил от тото/Не играе тото

Не играя, но винаги когато не мога да избера подарък за нечий рожден ден, фиш от тотото е сламката за която се хващам. Досега никой рожденик не ме е почерпил заради печалба от тези фишове, но както се казва - coming soon

Работи за себе си, няма шефове

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Не играя, но винаги когато не мога да избера подарък за нечий рожден ден, фиш от тотото е сламката за която се хващам. Досега никой рожденик не ме е почерпил заради печалба от тези фишове, но както се казва - coming soon

Разгеле... да ги ....тия игри

Да-работя кога ми скимне-и никой не ми се бърка.

Спал е на плажа (Бургас) без пукната стинка в джоба?

ох, опитах да се сетя, дали въобще съм спала/заспивала на плаж, но май не съм- с или без стотинка - но звучи вълнуващо, макар и не много безопасно...

Лепил/а е сам/а тапети- и то доста добре

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Има голяма доза вероятност да не са печелили, клетите хора ...

Но аз съм чела, за някакъв човек, който подарил на сватбата на свои приятели 100 талона от тия къде се търкат, и е имало печалба от 100 000! Не знам дали е истина, но като някаква вероятност е напълно възможно :bubblegum:

... елегантно приемливи, да кажем- и като има по-дълго пусната коса върху тях, не са толко страшни

Добър играч е на Дартс

преди 7 часа, lebel написа:

иже знание неведомо мне

фащал е лепа мрена...

Мне. Нема жива сила, която да ме накара да клеча край некакъв гьол и да чакам да клъвне

Предпочита две праскови пред две череши (буквално. тея с мръсно подсъзнание да подминават :cool:)

преди 12 часа, Maleficient написа:

Има голяма доза вероятност да не са печелили, клетите хора ...

То туй е ясно. Биха се отечли подобаващо, ма не им било писано да печелят. Нищо. Може следващият да е "моя човек" :)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

..

Предпочита две праскови пред две череши (буквално. тея с мръсно подсъзнание да подминават :cool:)

...

Хрен его знает (свободен превод - балиго к'во е... тва за подсъзнанието ми). Иначе, обичам малини.

Спечелил е на търг тримера на Окам. Оригинал. С педали.

Само на търг вероятно би могло това да се спечели, но за съжаление аз не посещавам търгове, но има голяма доза вероятност някой/някоя/и да го е спечелил. Ще му/ѝ е полезен...

Интересно му е и чете за Вселената

на 17.04.2025 г. в 17:29, Maleficient написа:

Интересно му е и чете за Вселената

Нито ми е интересно, нито чета, нито слушам слушам чалга, така че таз певица не ми е позната.

Довечера преди църквата ще обикаля кръчмите :)

По-спокойно го давам и живея. Отдавна не "обикалям  кръчмите" :sunglasses:

Посещавал е йога-занимания/курсове

• 1 месец по-късно...

--  Чел съм афиш за йога. Оказа се, че владея (донякъде) един от 4-те раздела на Хатха йога прадипика... Мудра (Mudra) – жестове с пръсти и длан. Донякъде, щото... такова... само с пръсти. И то само някои конфигурации.

Малеф ( @Maleficient ), покрай "афиша" се сетих за един любим автор (преди време си говорихме тук с Еми (предимно) за "Кон на втория етаж")... или покрай него се сетих за афиша... както и да е, но дори и да не ти се занимава с фейлетони, погледни му поне увода (Вместо увод) ... https://chitanka.info/text/33420 ... така и никога не забравих "Писмото на Джейн Фонда до Здравко Попов, 1970"...

-- Има кадастрален близнак...

• 3 седмици по-късно...

Доколкото знам, нямам. Но аз, не  знам много, така че може и да греша.

Когато сгреши си признава?

Да, но като един себеуважаващ се Овен, рядко ми се случва да греша 😋 (шегувам се)

Следващият има домашен любимец?

Зависи- ако е за филм, и кой е режисьора и сюжета, но отдавна не съм гледала свястна комедия - След The Nice Guys (2016) с Ръсел Кроу, май не се сещам нещо, което да ме е впечатлило. А и зависи от настроението ми, също така. Ако е за книги пък, там съвсем отдавна не помня, да съм чела някаква комедия от съвременен автор, за това, нека отговорът ми е, че по-скоро си Познал, и да, предпочитам Фантастика.

Не е лежал в болница?

Лежала съм и то съвсем наскоро

Ще ходи на почивка скоро?

ако 3 дена се броят за почивка, да

ходил е на пясъчните фигури в Бургас?

- Чак да обичам... Обичам да плувам. Без самолет.

- писнало му е от пумата на Шрьодингер...

(а на мен - да ми хрумне нещо (примерно неква игра на думи) и като проверя, да се окаже. че и некой друг си е поиграл с тия думи, и то преди мен)

Чак да ми е писнало (сори, че те повтарям) ... прочетох, покрай някакви статуси във ФБ, които някак трябваше да са интересни и забавни, а аз всъщност се притеснявах за клетото животно, някъде някой да не го гръмне или блъсне с кола... но всъщност, не ме интересува особено, предвид, че май има повече маниер да се коментират други по-сериозни теми, от доста некомпетентни субекти...

Съжалява за повече неща от Решенията в живота си, отколкото за тези, които са му се случили без да е трябвало изрично да Избира?

преди 18 часа, Maleficient написа:

...

Съжалява за повече неща от Решенията в живота си, отколкото за тези, които са му се случили без да е трябвало изрично да Избира?

Не. Не съжалявам за Решенията си, нито за решенията си. Е изпитвал съм некои дребни съжаления... от сорта на "що съм виснал да чакам тоя трамвай, като ей там вече трети автобус минава". Това, за което не минава ден без да съжалявам, е Загуба, която не успях да предотвратя и която времето не може да притъпи!

Има ключ от мазето, където е зарита собаката

• 4 седмици по-късно...

Имам мазе. Имам и ключ, но много се надявам там да не е заритО нищо, което би натоварило кАрмата на живущите в блока.

Има си климатик в къщи?

• 1 месец по-късно...

Нямам. (едит: но мисля да си зема, ко изляза на далавера от влизането в еврозоната... + още един пакет (100 бр.) полиетиленови ръкавици)

Следващият е ясновидец... или ясночуец, не съм съвсем сигурен...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.