Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита - част 2

Препоръчан отговор

Тъй като първата тема натежа много, отварям втора.

Първата част на темата можете да откриете тук.

Наслука в търсенето и споделянето на лицензи!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 525
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте колеги.

Използвах Norton Antivirus 2013 със 180 дневния трайал, но изтече. Ако някой има някакъв код за преактивация, ще съм благодарен ако го сподели. Или пък идея как да изчистя системата, за да активирам отново за 180 дена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.Използвах Norton Antivirus 2013 със 180 дневния трайал, но изтече. Ако някой има някакъв код за преактивация, ще съм благодарен ако го сподели. Или пък идея как да изчистя системата, за да активирам отново за 180 дена.

Ако я деинсталираш,после да изчистиш ръчно регистрите и да минеш с ССleaner,може би след инсталацията на тая версия пак периода ще да е 180 дни,не знам.Трябва да се пробва....

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.

Използвах Norton Antivirus 2013 със 180 дневния трайал, но изтече. Ако някой има някакъв код за преактивация, ще съм благодарен ако го сподели. Или пък идея как да изчистя системата, за да активирам отново за 180 дена.

виж тука  как можеш да имаш още 180 дена http://www.mostiwant.com/blog/norton-antivirus-free-download-product-key-serial-number/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.

Имаш ЛС. Не си играй с почиствания и подобни. Ако не става, пиши ми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

търся лиценз за KASPERSKY PURE 3.0

Имаш ЛС. :)

п.п. Подарявам едногодишен лиценз за (1PC) KIS 2014 или FSIS 2014 на онзи, който успее да организира коректно сравнение между двата софтуера в реалния живот. Ако е потребно (това към модераторите) ще отворя нова тема за това.

Редактирано от -=The Betaversion=- (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам лиценза за КИС, моля.

Не се затормозявай с лицензи. На всички ни е добре известно, че скоро няма да има читава промоция...

Лошото е че и OEM-те заминаха, но това е положението.

Редактирано от Wankata
Е, де... (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам лиценза за КИС, моля.

Никакъв проблем от моя страна. Организирайте сравнението с необходимия доказателствен материал (скрийнове и/или видео материал) и го публикувайте във форума и лиценза ще бъде ваш.. Всъщност и двата лиценза могат да бъдат подарени, стига да има желаещи да ги използват и да отговорят коректно на условието, публикувано по-горе.

Да добавя, че и двата лиценза са закупувани лично от мен от официалните сайтове на съответните разработчици, това са комерсиални лицензи и нямат нищо общо с trial-промоции.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никакъв проблем от моя страна. Организирайте сравнението с необходимия доказателствен материал (скрийнове и/или видео материал) и го публикувайте във форума и лиценза ще бъде ваш.. Всъщност и двата лиценза могат да бъдат подарени, стига да има желаещи да ги използват и да отговорят коректно на условието, публикувано по-горе.

Тия двата да не са от последния торент в Замунда? :ph34r:  :clown:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тия двата да не са от последния торент в Замунда? :ph34r:  :clown:

Приятелю, не използвам торенти.. Както казах по-горе, това са напълно легални, комерсиални лицензи, закупувани лично от мен.

/*offtopic

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю, не изполвам торенти.. Както казах по-горе това са комерсиални лицензи, закупувани лично от мен.

/*offtopic

Каква е причината да не искаш да използваш закупени лицензи и ги подаряваш ей така? Just curious...

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каква е причината да не искаш да използваш закупени лицензи и ги подаряваш ей така? Just curious...

В момента използвам напълно легален, закупен от мен тригодишен лиценз (до 26.06.2016) за ESS 7.0, съответно съм с тази антивирусна на двата лаптопа.. Ако има още въпроси съм готов да отговоря, но в друга тема (надявам се нова да се сътвори, в която да бъдат публикувани резултатите от сравнението между двете антивирусни програми), за да не пълним тази с не по темата мнения..

Коректността при сравняване означава непредубедено сравнение в тестовете.. Един срещу друг, сравнение на различни модули, вкл, облачни технологии, антифишинг, проактивна детекция, пълнота в дефинициите, синхрон между тях..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дефинирай, какво означава ''коректно сравнение'' според теб?Най-добре отвори нова тема пък може и някой да се върже.

До тук от мен по темата с Касперски ключовете. :whist:

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

п.п. Подарявам едногодишен лиценз за (1PC) KIS 2014 или FSIS 2014 на онзи, който успее да организира коректно сравнение между двата софтуера в реалния живот. Ако е потребно (това към модераторите) ще отворя нова тема за това.

благодаря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще помоля  за лиценз на norton internet security 2013. Остава ми само 1 ден защита и не мога да открия работещ key за да я активирам отново.

Редактирано от mititaki (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Или ги подарявай или си ги пази.Няма кой да ти прави сравнения.Примерно аз желая лиценза за Касперски. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...