Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся widows xp за 1BG RAM

Featured Replies

Здравейте някои можели да ми каже дали има windows xp за 1GB RAM  

Всяка версия на тази операционна система може да работи с 1ГБ памет

Специална версия за 1GB оперативна памет няма. Инсталирайте 32 битова версия (x86), или се насочете към някоя лека Линукс дистрибуция.

Всъщност няма достатъчно "тежка" версия на ХР, че да има проблеми да работи на компютър с толкова памет, дори след всички сервизни пакети и други ъпдейти. Проблем могат да се окажат допълнително инсталираните програми. ;)

И като сложи антивирусна, става весело...

Тук не става въпрос за антивирусна, те си тежат така или иначе и на машиини с повечко оперативна памет. ;)

Аз съм с 1GB рам и ползвам microsoft essential и нямам никакъв проблем, а и съм ползвал и Аваст и двете не са проблем за рамта, както и за уин-а

Брях!!!! :lol6:

На нашите РС-то е с ХР2 и Rам 480 с инсталирана Опера 12.16 и Аваст 2014 и ... , и ...., и......,и .........

Работи си без особенни грижи!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Брях!!!! :lol6:

На нашите РС-то е с ХР2 и Rам 480 с инсталирана Опера 12.16 и Аваст 2014 и ... , и ...., и......,и .........

Работи си без особенни грижи!

Интересното става катъ сложиш sp3 останалите ъпдейти и накачиш всичките си програми...И отвориш няколко тежки таба на браузера:

Публикувано изображение

Интересното става катъ сложиш sp3 останалите ъпдейти и накачиш всичките си програми...И отвориш няколко тежки таба на браузера:

Публикувано изображение

Ще да тарябват компромиси.

В предвид това ,че ХР и машини с подобни параметри вече са антики - не трябва да се очаква много.

Не е редно и да се опитваме да правим съпоставка мижду "Трабант" и "Порше", нали?

Да не трябва. Защото темата е за конкретна машина. За която нищо още не знаем, освен че е с 1ГБ оперативна памет?! Чакаме автора на темата, да даде повече подробности.

С тези антивирусни тотално се отклонихте от темата, и я превърнахте в мерене на нямам да казвам какво... Помислете отново върху това за какво да оптимизирани различните версии на ОС, и пак си спорете (жокер - пост 3 от темата).

JustMan, MSE не я броим за антивирусна....някой друг се беше изцепил за Аваст. Само ще го светна, че новите версии станаха тежки за старите бараки. А пуснеш ли пълно сканиране, можеш спокойно да се гръмнеш. В допълнение отваряш повече от два таба в браузера(които също станаха тежки) и кво правим?! Автора да добави поне е още 1гб. рам и ще му е по-свободно във врата.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

JustMan, MSE не я броим за антивирусна....някой друг се беше изцепил за Аваст. Само ще го светна, че новите версии станаха тежки за старите бараки. А пуснеш ли пълно сканиране, можеш спокойно да се гръмнеш. В допълнение отваряш повече от два таба в браузера(които също станаха тежки) и кво правим?! Автора да добави поне е още 1гб. рам и ще му е по-свободно във врата.

Е, аз съм се изцепил за Аваст, а ти ако щеш приеми факта / прочети ми поста. Нямам никакво намерение да си губя времето, че да ти доказвам.

Все още чакаме автора да даде повече данни за машината си.

Няма причина да се безпокой да инсталира ХР на машина с 1GB ram, но ако има възможност, да добави и още.

Ще да тарябват компромиси.

В предвид това ,че ХР и машини с подобни параметри вече са антики - не трябва да се очаква много.

Не е редно и да се опитваме да правим съпоставка мижду "Трабант" и "Порше", нали?

Какви антики бре? На майка ми до вчера беше с 256 РАМ и накачулен с един куб боклуци сложени от някой баш специалист в някакъв сервиз.

На работата работя с P4 и 1 Гига РАМ и то с фотошоп е други програми. Без проблем. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.