Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся хостер за minecraft сървър

Featured Replies

Здравейте търся хостер за minecraft сървър замяна ще получава 80 % от печалбата изисквания:

CPU:Над 2,40 Ghz 2 core

Ram:16 GB DDR3 (12 GB ще бъдат дадени само за сървъра)HDD:45 GB (за сървъра)Интернет: над 85mbps при upload и dowload  да сте с реално ип

Да хоствате : 20/7 

Ако отговаряте на тези изисквания пишете тук и на лс или skype:bobara333

БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

За колко народ ще е този сървър? 1000 за рамта и харда пък 20 за процесора? С другите изисквания процесора трябва да е поне Intel Xeon.

Редактирано от rado99 (преглед на промените)

• Автор

За колко народ ще е този сървър? 1000 за рамта и харда пък 20 за процесора? С другите изисквания процесора трябва да е поне Intel Xeon.

Ами сървъра ще бъде за 500 слота и съм виждал други сървъри с 600 слота с intel i7 ако намеря хостер с два процесора Intel Xeon тогава няма да има грам лаг на играчите и със  толкова вида на игра (Survival,PvPSurvival,Prison-JailBreak,SkyPvP,Minigames-16games)това ще бъде най добрия сървър на minecraft направен за Българските фенове на играта.

Колегата вече е посочил, че явно не сте добре запознат с разпределението на ресурсите и нужният хардуер. Седнете прочетете още малко. Възможно е да се стигне до идеята да си набавите хардуера и сам да хоствате това което искате. Намират се втора ръка сървъри повече от достатъчно покриващи изискванията, при това на прилично ниска цена. Никой не би се наел да си дава машината, срещу 80% от неизвестно каква сума. Ами ако вместо в печалба инвестицията се окаже на загуба.Тогава, вместо да му давате, ще му вземате ли?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Аз бих ви предложил като за начало нещо такова или такова и когато се види че има интерес да се мине на по-сериозна машина. Като sliderum е напълно прав за намека ми.

Редактирано от rado99 (преглед на промените)

• Автор

Колегата вече е посочил, че явно не сте добре запознат с разпределението на ресурсите и нужният хардуер. Седнете прочетете още малко. Възможно е да се стигне до идеята да си набавите хардуера и сам да хоствате това което искате. Намират се втора ръка сървъри повече от достатъчно покриващи изискванията, при това на прилично ниска цена. Никой не би се наел да си дава машината, срещу 80% от неизвестно каква сума. Ами ако вместо в печалба инвестицията се окаже на загуба.Тогава, вместо да му давате, ще му вземате ли?

Прав си но аз дори да си взема една от машините изобщо не разбирам от тях нищо и как да си къча сървъра и да го  пусна. И  ако вие минало през главата кой човек ще си хване да хоста на 13 годишно дете сървър дето не знае  че има сървъри с два процесора . Преди 7 месеца намерих такъф човек и не беше дете а възрастен дори и форум направи но  аз напуснах и до сега го държи ето и форума www.ironcraft-bg.com .

Е, сам си отговаряте на въпроса, дали някой освен тук във форума, за раздумка, би Ви обърнал сериозно внимание, при описаните обстоятелства.

Аз съм бил хостер на Minecraft сървър миналата година с моя компютър не е толкова трудно :) Имах места 50 и всеки ден играеха по 30 човека :) Хостер бях 4,5 месеца от Ноември месец до Април месец, в момента също хоста сървър на Live For Speed не ми пречи още един сървър ако си навид пиши, но проблема, е че много хора не оцеляват това което правят хостерите...На мен нищо не ми пречи да пусна още един сървър,навит на 80%  :lol6::)

Живо,Здраво!

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

Ако изкарате редовни 100 човека в този сървър аз ще ви дам 100 лева  :lol6: малко не ми се вярва....

Интернет на оптика (задължително) 2 процесорна машина сървър съответно и място за нея защото много бучи  :)  Само интернета,тока и инвестицията в сървъра ще ви стъпят на 600 лева  та  не знам колко месеца трябва да бичи  тоя сървър да се върне само първоначалната инвестиция !!! Хостването на игри не е като да продаваш близалки и дъвки  в голямото междучасие . 

• Автор

Ако изкарате редовни 100 човека в този сървър аз ще ви дам 100 лева  :lol6: малко не ми се вярва....

А бе аз  при стария хостер ваканцията средно от gametracer за 31 дни пишеше 231 човека а всяка вечер  300  фул беше сървъра ама го напуснах форума му www.ironcraft-bg.com

Ако сървъра го направя само за премиум ак ще може minecraft да ме спонсорира малко но вече мисля да си взема сървър.

А бе аз  при стария хостер ваканцията средно от gametracer за 31 дни пишеше 231 човека а всяка вечер  300  фул беше сървъра ама го напуснах форума му www.ironcraft-bg.com

Ако сървъра го направя само за премиум ак ще може minecraft да ме спонсорира малко но вече мисля да си взема сървър.

В Minecraft няма "премиум" и "непремиум". Купуваш си играта и играеш? А, чакай малко, имаш предвид, че биха те спонсорирали, при положение, че би направил небеизвестния си сървър само за хора, закупили си играта? Абсурден си.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

За минекрафт сървър 100 човека влизат ако сървъра си струва но не знам как преди 8 месеца с  първият ми сървър който са влизали повече от трима играчи и до ден днешен си работи с 300 слота и няма смс услуга а хостера си го държи още но ако намеря един такъв човек ще мога 300 играчи да има вечерта но всички сте прави за издръжката на сървъра Благодаря ви се пак !

За минекрафт сървър 100 човека влизат ако сървъра си струва но не знам как преди 8 месеца с  първият ми сървър който са влизали повече от трима играчи и до ден днешен си работи с 300 слота и няма смс услуга а хостера си го държи още но ако намеря един такъв човек ще мога 300 играчи да има вечерта но всички сте прави за издръжката на сървъра Благодаря ви се пак !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.