Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем със инсталирането на Видео Драйвер АМD Radeon

Featured Replies

• Автор

Съжалявам за закъснението но не бях в България , всичко се получи чудесно  !!

Благодаря на всички !! :)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте, имам горе долу същия проблем с видео картата (Радеон 7700). Вчера реших да кача последната версия драйвери, изтрих старите и при инсталацията накрая ми излиза някаква грешка и съответно в дивайс мениджъра видеото е с удивителна. Пробвах няколко пъти накрая ми писна и реших да си върна старата версия от диска, който имам когато е купувано видеото, обаче и тогава пак ми излезе същото съобщение. Пробвах и с ръчно инсталиране, но и там ударих на камък. Дайте някакво експертно мнение :)  :) post-349958-0-67270200-1400849648_thumb.post-349958-0-67270200-1400849648_thumb.

Здравейте, имам горе долу същия проблем с видео картата (Радеон 7700). Вчера реших да кача последната версия драйвери, изтрих старите и при инсталацията накрая ми излиза някаква грешка и съответно в дивайс мениджъра видеото е с удивителна. Пробвах няколко пъти накрая ми писна и реших да си върна старата версия от диска, който имам когато е купувано видеото, обаче и тогава пак ми излезе същото съобщение. Пробвах и с ръчно инсталиране, но и там ударих на камък. Дайте някакво експертно мнение :)  :) Публикувано изображение123.jpgПубликувано изображение123.jpg

Аз имам проблем с отварянето на шотовете ,които си дал!Каква ти е конфигурацията,операционна система и т.н.?

Аз имам проблем с отварянето на шотовете ,които си дал!Каква ти е конфигурацията,операционна система и т.н.?

Не мога да я кача по други сайтове, така че пак пробвам дано стане. Иначе с Уиндоус 7 64 битов, дъното е АС Рок но детайлите не ги помня, процесор амд а8-5500.

post-349958-0-92498900-1400850906_thumb.

Пробва ли драйвера на производителя Sapphire,защото имат разлика с последните излезли!

Пробва ли драйвера на производителя Sapphire,защото имат разлика с последните излезли!

Пробвах тези от сайта на АМД, а този който имам на диск пише на него Sapphire. Но ще пробвам и от техния сайт като се прибера.

Пробвах тези от сайта на АМД, а този който имам на диск пише на него Sapphire. Но ще пробвам и от техния сайт като се прибера.

Ти беше човека с Нвидиата преди това или се бъркам?Бях дал линк на един туул за деинсталиране свали ли си го?

Не чистак-бърсак съм във форума :) но мисля, че някъде прочетох за такъв туул и ще си го дръпна. Иначе при самата инсталация се инсталират папките и Catalyst center-a, но явно не е пълна инсталацията не знам.

този линк ако не се лъжа http://www.wagnardmobile.com/DDU/

Редактирано от skaridata (преглед на промените)

Преди да инсталираш каквито и да е драйвери на Ати трябва да инсталираш netframework,затова деинсталирай всякакви видеодрайвери и почисти!Ето ти линк:http://www.kaldata.com/forums/topic/204294-ati-radeon-hd-2400-agp-drivers/

Вчера една мадама имаше проблем със Асус,оказа се сгрешен сериен номер на лаптопа.Автора да си види добре какво пише на стикерите на гърба на лаптопа/ако ги има разбира се/.Ако ги няма АИДА 64 ще му каже с какво разполага

Сега погледнах темата лаптопа е същия модел асус като на автора на темата :)

Здравейте, имам горе долу същия проблем с видео картата (Радеон 7700). Вчера реших да кача последната версия драйвери, изтрих старите и при инсталацията накрая ми излиза някаква грешка и съответно в дивайс мениджъра видеото е с удивителна. Пробвах няколко пъти накрая ми писна и реших да си върна старата версия от диска, който имам когато е купувано видеото, обаче и тогава пак ми излезе същото съобщение. Пробвах и с ръчно инсталиране, но и там ударих на камък. Дайте някакво експертно мнение :)  :) Публикувано изображение123.jpgПубликувано изображение123.jpg

Намерил си правилната тема да да си зададеш въпроса  и просто е било необходимо да прочетеш двете страници преди твоя въпрос. Програмата , с която лесно  можеш да си качиш драйвери е вече предложена.  С нейна помощ, няма да ти е необходимо да търсиш ничие "експертно" мнение , нито да посещаваш официални сайтове или специализирани такива за драйвери. 

Редактирано от keba (преглед на промените)

Здравейте пробвайте с това сайт http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool 

и линк за сваляне http://www2.ati.com/drivers/auto/amddriverdownloader.exe

Редактирано от Gangosa (преглед на промените)

Здравейте, имам лаптоп Asus x54h oпитах се да си инсталирам драйверите от оригиналния сайт на Asus ( http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=X54H&os=29 ) обаче след свалянето и опита за инсталирване ми излиза това http://prikachi.com/images.php?images/664/6793664X.png , пробвах и от този сайт ( http://drivers.windows9download.net/go/4-761606-0-download.html ) http://prikachi.com/images.php?images/659/6793659C.png но след инсталацията , лаптопа започна много да бави и също така самият курсор леко бавеше и на десктопа излизаха нещо подобно като квадратчета с различни цветове и след това или забиваше или даваше fatal error и се рестартирваше сам. Ако някой знае как мога да оправя този проблем моля помогнете. 

А как ти е камерата, нормално ли ти показва или е с краката на горе?

Уважавам колегата Костов , но наистина прекали с препоръката за тази програма . Вместо да се стимулира четенето и научаването на някакви неща , постоянно препоръча тази програма като панацея . Ще го кажа още веднъж - въпросната програма DriverPack Solution прави записи на всевъзможни места и по регистри и къде ли не . За един смешен драйвер, който се тегли за около 5 минути заедно със откриването му на официалните сайтове на производителите, да се ползва страничен софтуер не е препоръчително ,а в много ,много случай и вредно . Безброй са случаите след използването на DriverPack Solution да се получават всевъзможни дефекти , включването на всевъзможни обновяваници на какво ли не ,самоинсталиране на какви ли не тулбари и "помощници ".

Конкретно за случая в тази тема , черния екран е поради други проблеми най-вероятно . Съвета ми е да след толкова опити и инсталиране на какво ли не, да се направи чиста нова  инсталация с триене на всички дялове и създаването им отново , което при Уиндоус 7 е елементарно . Едва тогава да се направи инсталация на посочения от мен драйвер . Проблем ако продължи да съществува с черни екрани и други симптоми , то тогава на тази машина софтуерни решения са малко вероятни .

И кое му е лошото на  Публикувано изображение Преди инсталация ясно те пита какво искаш точно да инсталираш, с тулбарове, с приложения, с антивирус. Последното е желание на потребитела. Като ти влезнат 10 щайги на веднъж и трябва да ги предадеш в същия ден какво ще правиш Докторе. Ще ми четеш официалните старници ли? Публикувано изображение е чудесен инструмент предназначен за професионалисти, а не за индианци! Напълно съм съгласен с Колегата

Emokostov

Редактирано от esbaba (преглед на промените)

Уважавам колегата Костов , но наистина прекали с препоръката за тази програма . Вместо да се стимулира четенето и научаването на някакви неща , постоянно препоръча тази програма като панацея . Ще го кажа още веднъж - въпросната програма DriverPack Solution прави записи на всевъзможни места и по регистри и къде ли не . За един смешен драйвер, който се тегли за около 5 минути заедно със откриването му на официалните сайтове на производителите, да се ползва страничен софтуер не е препоръчително ,а в много ,много случай и вредно . Безброй са случаите след използването на DriverPack Solution да се получават всевъзможни дефекти , включването на всевъзможни обновяваници на какво ли не ,самоинсталиране на какви ли не тулбари и "помощници ".

Конкретно за случая в тази тема , черния екран е поради други проблеми най-вероятно . Съвета ми е да след толкова опити и инсталиране на какво ли не, да се направи чиста нова  инсталация с триене на всички дялове и създаването им отново , което при Уиндоус 7 е елементарно . Едва тогава да се направи инсталация на посочения от мен драйвер . Проблем ако продължи да съществува с черни екрани и други симптоми , то тогава на тази машина софтуерни решения са малко вероятни .

Аз дефект и проблем след инсталиране на драйвери от Driver Pack Solution не съм имал и няма да имам.Програмата има опцията EXpert Mode и от там казвам само кое и какво да инсталира! За мен е без значение какво и как инсталира и къде си записва регистрите. Важното е че компютъра след това работи. Не казвам, че не е по-добре да се инсталират драйверите от сайта на производителя, но в някои случаи, за някой модели има по 10 драйвера за звукова карта, видеокарта, ЛАН карта и т.н. Нали се сещаш колега, че постващия няма как да разбере кой от всичките драйвери е точния.Ще започне да инсталира на сляпо както е станало и в този случай и като омаже нещата ще трябва да преинсталира Windows отново. Дори аз съм се затруднявал в някой случаи. Никога няма да препоръчам нещо, което не върши работа или ще навреди с нещо на постващите.

Разбира се това е само един пост. Освен мен в темата сте се включили доста потребители. Тяхното мнение и съвети също са от значение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.