Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От Viviacom ;ми предлагат телефон до 350 лв.

Featured Replies

Да уточня само, че за сонито не предлагат подарък слушалки или поне така мисля. Иначе, SP не е ли по-скъп тоест над 400лв. ? но дори да е така ще попитам хората какви отстъпки предлагат.

Един път вече Ви отговорих. И двата модела са със слушалки в комплектите. Това, че ги махат и ги дават като промоция, си е техен проблем. И съм ви посъветвал да попитате за xperia SP. Даже и с абонаментен план мисля, че се вписва във изискванията Ви. Обърнете особено внимание и на HTC Desire500

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Като предложения таблети има няколко хубави варианта и може би ще ти свърше страхотна работа един таблет като Asus MeMo Pad HD7 ... но това не е темата ... аз бих посочил твърдо Sony то ... по добър дисплей защото е малко по малък а това е плюс лично за мен в днешни дни за това и по добра резолюция ... Android също е плюс за мен лично защото можеш да му изкараш "червата" и да си го "човъркаш" ... но пък Windows 8 е сравнително по пъргава ОС а и Nokia та има малко по хубава батерия... и Windows 8 за сега е малко ограничена от към приложения ... както колегата ти казва най добре върви на място и поискай да ги пробваш в действие , направи няколко снимки , пусни някоя мелодийка да чуеш звука ... 

Юнайтед ;), виж първо колко приложения реално ползваш, пък тогава отписвай категорично моделите с Windows, но това си е личен избор. Бих искал само да ти заостря вниманието върху това дали при покупката се изисква промяна на тарифния план нагоре, особено пък ако икономисваш минути. Въпрос на елементарна сметка е да се прецени дали покупката от независим магазин, т.е. необвързан с договор телефон, няма да ти излезе в крайна сметка по-евтино (както обикновено е). Вярно, че с договора цената се разсрочва и не се плаща накуп, но пък масовия случай реалната цена поскъпва чувствително от промени в плана. Пресметни и тогава се обвързвай!

• Автор

Юнайтед ;), виж първо колко приложения реално ползваш, пък тогава отписвай категорично моделите с Windows, но това си е личен избор. Бих искал само да ти заостря вниманието върху това дали при покупката се изисква промяна на тарифния план нагоре, особено пък ако икономисваш минути. Въпрос на елементарна сметка е да се прецени дали покупката от независим магазин, т.е. необвързан с договор телефон, няма да ти излезе в крайна сметка по-евтино (както обикновено е). Вярно, че с договора цената се разсрочва и не се плаща накуп, но пък масовия случай реалната цена поскъпва чувствително от промени в плана. Пресметни и тогава се обвързвай!

Значи ако искам да купя Sony Xperia L имам два варианта:1- да направя нов договор без да се промени настоящия ми номер, то тогава плащам 17лв. на месец + таксата 10лв.2- да направя нов договор с нова карта на сметка и да плащам 13лв. + таксата около 10лв.

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

Като предложения таблети има няколко хубави варианта и може би ще ти свърше страхотна работа един таблет като Asus MeMo Pad HD7 ... но това не е темата ... аз бих посочил твърдо Sony то ... по добър дисплей защото е малко по малък а това е плюс лично за мен в днешни дни за това и по добра резолюция ... Android също е плюс за мен лично защото можеш да му изкараш "червата" и да си го "човъркаш" ... но пък Windows 8 е сравнително по пъргава ОС а и Nokia та има малко по хубава батерия... и Windows 8 за сега е малко ограничена от към приложения ... както колегата ти казва най добре върви на място и поискай да ги пробваш в действие , направи няколко снимки , пусни някоя мелодийка да чуеш звука ... 

Значи ако искам да купя Sony Xperia L които струва около 12 лв. на месец, имам два варианта:1- Да направя нов договор без да се промени настоящия ми номер тоест плащам 12 лв + 5лв. на месец + таксата 5,80 лв + 3 лв. така стават почти 26 лв. на месец.2- Да направя нов договор с нова карта на сметка и да плащам 12 лв. + таксата около 8 лв.Изглежда се обърках! Баща ми е говорил с тях и не знам точно, колко са таксите, но мисля, че общо взето е това, което написах. Тоест ако направя нов договор с нова карта на сметка ще плащам за сонито 12 лв на месец вместо там 15 лв. на месец.

Всички тези неща ще ти бъдат обяснени в магазина на Виваком дословно, само че, титулярът/в случая бащати/ трябва да е реално с теб.Това е оферта за него и правата са негови, а не твои. ти като клиент, можеш да бъдеш само  НОВ и нямаш никакви преференции като нов потребител. Не се ли сещаш, че информацията за тези промоции и всичко останало е на място, а не във форума?Що за хора сте, не мога да ви разбера. Вече при набелязани модели и решение от Вас как ще се купува телефона, ще дадеш моделите, а ние ще изкажем евентуално мнение за всеки от тях.Посети представителството на мобилен оператор, а не форума. Само пишем без да има смисъл от това.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Поправих си коментара прочети го и разбира се баща ми е клиента, просто така го обяснявам

Няма какво да го чета. Тези неща се решават от хората, работещи в магазина. Те ще ти посочат разумен начин за договор и начин за закупуване на съответния телефон-това, което ще ви е най-изгодно на ВАС! И като питаш, ще си последователен в обясненията си.

petko93, можеш ли да напишеш тук, в темата, на какъв точно тарифен план смяташ да сключиш договор? Или съответно да продължиш стар?

Защото от това пряко зависи цената.

Въпреки, че дори и без да знам, мога да ти кажа, че ще се набуташ. Телефонът ще ти излезе по-скъпо, отколкото ако го вземеш без договор. Но все пак искам да знам, за да мога да ти обясня с колко именно ще се набуташ ;) .

Нещата не са толкова прости. Тези "промоции" на Vivacom са пълни с уловки. Казвам го от личен опит.

Значи ако искам да купя Sony Xperia L имам два варианта:1- да направя нов договор без да се промени настоящия ми номер, то тогава плащам 17лв. на месец + таксата 10лв.2- да направя нов договор с нова карта на сметка и да плащам 13лв. + таксата около 10лв.

Това и очаквах да прочета. И вероятно договорът е за 2 години...

...Въпреки, че дори и без да знам, мога да ти кажа, че ще се набуташ. Телефонът ще ти излезе по-скъпо, отколкото ако го вземеш без договор...

Това си е аксиома.

• Автор

petko93, можеш ли да напишеш тук, в темата, на какъв точно тарифен план смяташ да сключиш договор? Или съответно да продължиш стар?

Защото от това пряко зависи цената.

Въпреки, че дори и без да знам, мога да ти кажа, че ще се набуташ. Телефонът ще ти излезе по-скъпо, отколкото ако го вземеш без договор. Но все пак искам да знам, за да мога да ти обясня с колко именно ще се набуташ ;) .

Нещата не са толкова прости. Тези "промоции" на Vivacom са пълни с уловки. Казвам го от личен опит.

Тарифен план MaxiCall XXL

Прекрасно :cool:

Този план е с месечна такса 59.80 лв (или 55.80, ако комбинираш с друг договор). Което за две години излиза 1435, 20 лв  :shock11: . Като прибавиш и 7.90 лв/месец за апарата, или общо 189.60, и - колко става общо?... 1624.80 лв. Ами той позлатен да е, пак не струва толкова  :D

По-добре виж откъде можеш да си го вземеш на изплащане. Цената на модела по онлайн магазините е 390 лв. Даже и с лихвата по кредита пак ще си на сметка.

• Автор

Прекрасно :cool:

Този план е с месечна такса 59.80 лв (или 55.80, ако комбинираш с друг договор). Което за две години излиза 1435, 20 лв  :shock11: . Като прибавиш и 7.90 лв/месец за апарата, или общо 189.60, и - колко става общо?... 1624.80 лв. Ами той позлатен да е, пак не струва толкова  :D

По-добре виж откъде можеш да си го вземеш на изплащане. Цената на модела по онлайн магазините е 390 лв. Даже и с лихвата по кредита пак ще си на сметка.

Мисля, че има грешка. Таксата, която плащам е около 10 лв. ако искам да взема телефона ще трябва да направя две годишен договор и да плащам всеки месец по 27лв. или 23лв. в зависимост от договора

Таксата, която плащам е около 10 лв.

Едното от двете твърдения не е вярно.

Затова те питах за името на тарифния план, а не по колко плащаш на месец. Виж си договора, пише го там.

Обаче ако взема лумиата ще мога ли да използвам безплатни приложения тъй като тя не е андроид система?

Повечето безплатни приложения са за Симбиан.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.