Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неизвестна външна мрежа свързана към лаптопа ми

Featured Replies

Здравейте!!! Преди няколко дена видях, че има някаква външна мрежа закачена към мен, веднага я спрях и 1 ден я нямаше. Днеска гледам пак е свързана към мен.

post-331186-0-12053200-1386194728_thumb.post-331186-0-06134900-1386194761_thumb.post-331186-0-74587300-1386194773_thumb.

Има ли някой представа какво или кой може да е това???Много ще съм ви благодарен ако някой ми помогне със съвет какво да правя. Очевидно е че не мога да го спра.

Ти си в пространството на обществена гореща точка и може да ползуваш интернет достъп през нея.

Нищо опасно няма. Това е виртуален адаптер по всяка вероятност създаден от антивирусен пакет като комодо за open vpn връзка. Това на първо четене ;)

• Автор

Нищо опасно няма. Това е виртуален адаптер по всяка вероятност създаден от антивирусен пакет като комодо за open vpn връзка. Това на първо четене ;)

мм не ползвам антивирусен или защитен софтуер, освен вградения в уиндоус-а, и сканирам от време на време с МБАМ. Също VPN услуги не позлвам.

Спомни си какъв софт си инсталирал на компютъра преди да се появи въпросният адаптер. От device manager > driver > driver details, погледни кой е издателя на драйвера, което може да те ориентира.

това е TAP интерфейс създава се най често от впн софтуери или от торент клиенти

устройството е стандартно въпроса е кой софт го инициира

Редактирано от saentist (преглед на промените)

VMWare или нещо подобно ползвате ли? Лаптоп или десктоп комп...?

От device manager > driver > driver details, погледни кой е издателя на драйвера, което може да те ориентира.

!

Ползвам примерно VMWare Player и той инсталира TAP драйвер за виртуална мрежа. Ползвал съм и VPN клиент, като CyberGhost и той инсталира такъв... В смисъл вероятно е това да е станало с ваше съгласие...Вероятно не става дума за продукт на Vmware (явно не ползвате) или випиен клиент...Уиндоус принципно има строги политики при инсталирането на (външни) мрежови драйвъри...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Очевидно е че не мога да го спра.

Ако си с Windows 8 ,няма как да се премахне,това  е виртуална мрежова връзка на мрежовата ти карта  за Open VPN и си върви със него! 

Ако инсталираш trustconnect ,ще ти поиска достъп и най вероятно го ползваш,след като само се активира.Явно имаш инсталирана P2P програма,която ползва точно този протокол.Някой битторент клиент или нещо от сорта.
Нищо обезпокояващо според мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.