Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за преодоляване на бан

Featured Replies

Търся програма за премахване на бан.

Търся програма за премахване на бан.

успех в търсенето ... защото няма такава програма...

Единственият начин е да си смениш IP-то (ако си с реално, ако не - сменяш доставчика)...

//OFFTOPIC

Нищо лично, ама се счупих от смях, като прочетох тематаbiggrin.gif

Ако си на БТК ADSL, изключваш захранването на модема за известно време, включваш пак и си готов !

• Автор

Не на Networx съм!Някой знаели как да си сменя IP? sad.gif

Ами питай ги тях...

В общи линии има 2 варианта:

- имаш статично IP - тогава те трябва да ти го сменят...

- при всяко свързване получаваш ново IP - май отпада тоя вариант, понеже ако беше така, нямаше да си баннат...

Естествено има и 3-ти вариант - бан-ната е цялата мрежа на доставчика ти - тогава ново ИП няма да помогне... трябва да сменяш доставчика...

• Автор

Говоря че съм банат от игра! :)

От каквото и да си баннат освен по ИП или по името на акаунта няма как да те баннат... ако е само по името на акаунта - правиш си нов... ако е по ИП - четеш по-нагоре...

• Автор

Аз те питам най просто как да си сменя IP щом казваш че не е от него тогава кажи как да сменя доставчика!

Start --> Run и пишеш "Chance provider" , рестартираш и си готов !!!!

Дали когато нещо не ти е ясно, и потърсиш помощ във форума, ти отговорят по този начин, ще се почувстваш добре ?

23', съжалявам, но няма как да си смениш IP адреса. Networx използвад DHCP сървър, който разпределя IP адресите автоматично. Ако си баннат по IP, ти трябва друго. Отдавна не съм в Русе, но мисля, че ако си смениш IP-то с реално, ще стане. Лошото е, че струва пари. Ако ти баннат и новото IP - изгаряш.

Ако толкова много ти е важна играта и не ти се дават пари, имаш два варианта:

- да говориш с Networx и да попиташ дали може да насроят DHCP сървъра да ти подава друг IP адрес (съмнява ме да се съгласят, освен това, дори и да се съгласят, може да искат пари, но не пречи да питаш);

- да поговориш с този, който те е баннал и да помолиш да махне бан-а.

Друго за момента не ми идва наум.

И занапред описвай по-добре проблемите си ако искаш да ти помагат по-бързо и по-ефективно.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

От каквото и да си баннат освен по ИП или по името на акаунта няма как да те баннат... ако е само по името на акаунта - правиш си нов... ако е по ИП - четеш по-нагоре...

Може и по e-mail

• Автор

Абе хора чух вчера че имало една програма дет ти сменя IP адреса автоматично.Някой знае ли я тая програма?

Въобще прочете ли какво съм ти написал?

• Автор

Да прочетох но не е невъзможно да не си сменя IP а за говоренето с ония тет ме е банал нестава!Само ми трябва тази програма! :)

Поправете ме ако греша, но за да има интернет връзка, не трябва ли самата връзка да минава през DNS и/или gateway? Ако е с нереално (пасивно IP) не би ли трябвало да се получава следното?

Потребител -> DNS/Gateway -> HideIP -> Интернет

Ако той е с нереално IP, няма ли да му се скрива това на gateway/DNS?

Ако играта е на локално (нереално) IP, то трафика няма да минава въобще през HideIP за да има каквато и да била полза.

Има вариант като минеш през някое прокси. Имаше разни програми, които претърсваха мрежата за отворени проксита. Също има и списъци в интернет (обърни се към Google) на такива отворени проксита. Успех!

Ето и два адреса със списъци на прокси сървъри:

http://tools.rosinstrument.com/proxy/

http://www.publicproxyservers.com/page1.html

Редактирано от johnnie (преглед на промените)

Аз да попитам пак: как ще му помогне HideIP, и въобще каквото и да било proxy, ако той е с нереално (пасивно) IP?

Той е на Networx, които, ако не се лъжа, са само и единствено русенски доставчик. В България те са ми доставчик и знам за какво става въпрос. Networx-BG използват DHCP сървър, който разпознава компютъра по MAC адреса на мрежовата карта и въз основа на това подава статичното (нереално) IP. Ако той НЕ си е платил за реален IP адрес, то той ще е на нереален такъв (логично, нали?). При използване на HideIP или въобще някакво прокси, трафикът/интернетът му ще трябва да премине първо през gateway-a/DNS-а и тогава през прокси сървъра.

Ето така (ако някой е пропуснал предния ми пост):

Потребител -> gateway/DNS -> HideIP (и др. прксита) -> Интернет

Дано го обясня достатъчно лесно.

Ако 23' се опитва да се свърже към външна igra (не в локалната му мрежа, а извън нея), потребителят, който я прави, ТРЯБВА да е с реално IP. Иначе няма да стане. Нека приемем, че е така.

Тогава този потребител (host-a), за да ban-не 23' трябва да ban-не целия DNS (защото той вижда адреса на DNS сървъра, а не пасивния адрес), което значи сума ти и потребители. Съмнява ме да е таква ситуацията, особено ако други хора от същата мрежа на 23' се join-ват без проблем. Ако само той не може да влезе, трябва да му е блокиран само неговия IP адрес, а това е невъзможно, защото пасивният му адрес не се вижда извън мрежата (както вече казах). Т.е. или се банва целия DNS или нищо. Ако наистина е такъв случаят (и е баннат целия DNS(, тогава HideIP (или прокси) трябва да свършат работа. Просто ме съмнява да е това.

Ако играта е локална, т.е. прави се вътре в мрежата, то тогава полза от HideIP (или proxy) няма никаква, защото за да се свърже с host-a, трафикът му въобще няма да мине през HideIP, а ще остане във вътрешната мрежа. Ако въобще има райони, където още има истински LAN, де. Поне на Борисова такъв няма от доста време. Това последното е по-скоро за 23', който знае къде е ул. Борисова.

• Автор
Аз да попитам пак: как ще му помогне HideIP, и въобще каквото и да било proxy, ако той е с нереално (пасивно) IP?

Той е на Networx, които, ако не се лъжа, са само и единствено русенски доставчик. В България те са ми доставчик и знам за какво става въпрос. Networx-BG използват DHCP сървър, който разпознава компютъра по MAC адреса на мрежовата карта и въз основа на това подава статичното (нереално) IP. Ако той НЕ си е платил за реален IP адрес, то той ще е на нереален такъв (логично, нали?). При използване на HideIP или въобще някакво прокси, трафикът/интернетът му ще трябва да премине първо през gateway-a/DNS-а и тогава през прокси сървъра.

Ето така (ако някой е пропуснал предния ми пост):

Потребител -> gateway/DNS -> HideIP (и др. прксита) -> Интернет

Дано го обясня достатъчно лесно.

Ако 23' се опитва да се свърже към външна igra (не в локалната му мрежа, а извън нея), потребителят, който я прави, ТРЯБВА да е с реално IP. Иначе няма да стане. Нека приемем, че е така.

Тогава този потребител (host-a), за да ban-не 23' трябва да ban-не целия DNS (защото той вижда адреса на DNS сървъра, а не пасивния адрес), което значи сума ти и потребители. Съмнява ме да е таква ситуацията, особено ако други хора от същата мрежа на 23' се join-ват без проблем. Ако само той не може да влезе, трябва да му е блокиран само неговия IP адрес, а това е невъзможно, защото пасивният му адрес не се вижда извън мрежата (както вече казах). Т.е. или се банва целия DNS или нищо. Ако наистина е такъв случаят (и е баннат целия DNS(, тогава HideIP (или прокси) трябва да свършат работа. Просто ме съмнява да е това.

Ако играта е локална, т.е. прави се вътре в мрежата, то тогава полза от HideIP (или proxy) няма никаква, защото за да се свърже с host-a, трафикът му въобще няма да мине през HideIP, а ще остане във вътрешната мрежа. Ако въобще има райони, където още има истински LAN, де. Поне на Борисова такъв няма от доста време. Това последното е по-скоро за 23', който знае къде е ул. Борисова.

Искам да ти кажа че имам реално IP(платено) и съм ban по IP не по друго само IP!!!И да ти кажа това "Hiden IP" върши работа! :)

Искам да ти кажа че имам реално IP(платено) и съм ban по IP не по друго само IP!!!И да ти кажа това "Hiden IP" върши работа! :)

Това е различно. Ти обаче никъде не спомена, че ти е реално IP-то. Напълно нормално е ако е реално, да има смисъл от прокси (HideIP). ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.