Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си добър 42 инчов телевизор

Featured Replies

• Автор

Аз щеше да взема това сони още предния път, ама всичко продадено, няма такава простотия, хората реват, че няма пари, иначе всеки с телевизорче за коледа. От Бургас съм, обиколих техномаркетите и технополисите, разгледах 47 инчовите, но сякъш ще ми дойде твърде голям, трябва да отида на място, че накрая се оказва дадения телевизор, че го няма.

• Отговори 55
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз щеше да взема това сони още предния път, ама всичко продадено, няма такава простотия, хората реват, че няма пари, иначе всеки с телевизорче за коледа. От Бургас съм, обиколих техномаркетите и технополисите, разгледах 47 инчовите, но сякъш ще ми дойде твърде голям, трябва да отида на място, че накрая се оказва дадения телевизор, че го няма.

Ами поне според каталога Sony-то и Panasonic-a ги има в Бургас!!!

Аз лично бих избрал Panasonic-a най-вече заради матрицата му (различна е от на Sony-то) а и не само заради нея!!! Но това са си мои предпочитания!

И стига са мота,че да не останеш и без тях :)

Аз почвам да се съмнявам, че си "ходил" Предложени са ти няколко отлични варианта. И за сведение. Тези стоки се внасят точно през пристанище Бургас. Да не си останал със впечатление, че ги пращат в София, за разпределение по градовете? В който и техномаркет да попиташ и да пожелаеш, макар и да няма наличност за момента от модела, ще го има само за помалко от ден.Повечето ми се струва ти е хубаво да ти пишем и да те забавляваме!  Желая на фамилията весело посрещане на новата година.

• Автор

Халелуя, най-накрая го намерих това животно...http://www.technopolis.bg/b2c/details/13073/P11090104/Televizor-SONY-KDL-42W807-3D-LED , като картичка предава, толкова чисто, че все едно на забързано върви картината, супер много благодаря отново на всички за помощта. Весели празници на всички и вашите семейства !!!!

Халелуя, най-накрая го намерих това животно...http://www.technopolis.bg/b2c/details/13073/P11090104/Televizor-SONY-KDL-42W807-3D-LED , като картичка предава, толкова чисто, че все едно на забързано върви картината, супер много благодаря отново на всички за помощта. Весели празници на всички и вашите семейства !!!!

Е само го намери ли това животно,или го купи?И ако си - какво значи за теб ,че забързано върви картината и това ти харесва!?!? Защото и аз съм заглеждал и то много този телевизор,но не съм забелязал картината да ,,бяга,,

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Е само го намери ли това животно,или го купи?И ако си - какво значи за теб ,че забързано върви картината и това ти харесва!?!? Защото и аз съм заглеждал и то много този телевизор,но не съм забелязал картината да ,,бяга,,

Той от радост не знае какво да напише. Но покупката му е много добра за парите си. И аз му желая весело посрещане на новата година.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.